Itsenäisen päätösvallan puolesta - För suveräniteten

Kaiken Kokenut Kansalainen

/ #143 Tiesitkö tätä ?

15.06.2012 10:25

Tiesitkö, että 2 "Eduskuntaa" Suomessa on hyväksynyt perustuslain 118 §:ään seuraavanalisen "lisäyksen" : ..kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ... Syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.

Siis presidenteille; ministereille ja korkeimpien "oikeuksien" jäsenille on annettu täydellinen SYYTESUOJA !

Mutta ei tässä vielä kaikki; Eduksunnan oikeusasiamiehen päätöksen 876/2/05 mukaan poliisilla ei ollut oikeutta suoritta esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa ! Nyt siis "laki" laitettiin vastaamaan 2,5 vuotta ( 20.12. 2007) asti salassa pidettyä "oikeusasiamiehen" AINOANA antamaa ratkaisua Suomen vanhan perustuslain tulkinnasta ?

Herrat siis tietävät tehneensä virkavirheitä; joten suojasivat itsensä "perustuslailla" ?

Ja jopa Kansainvälisen Rikostuomioistuimen "organisaatiota" kesällä 2008 muutettiin Euroopan "oikeusministerin" allekirjoituksilla niin, että siitä tuli "toimivallaton yksittäustapauksissa" eli tapauksissa joissa jonkun maan ( kuten Suomen Eoa 876/2/05 ) "oikeusjärjestelmä" on todettu toimivallattomaksi ! Ja "maksuna" herrojen peffojen ( toinen sana kielletty) pelastamisesta me veronmaksjat olemme maksaneet jo 4 miljoonaa euroa Ruanda-"oikeudenkäynnin" kuluja; "oikeudenkäynnin" joka tuli Suomeen juuri tuon "organisaatiomuutoksen" seurauksena !

Näiden tosiasioiden ja 8.9. 2005 lainsäädännöllisestä ihmisoikeusloukkauksesta ja Ev Lut aviomiesten "uskonrauhan" rikkomuksesta tekemäni rikosilmoituksen "esitutkinnan" ollessa "kesken" äänestän vain sellaisia, jotka perustuslakiäänestyksissä vastustivat Suomeen KASTIJÄRJESTELMÄN tuonutta "Perustuslakia" ( 118 § ) !