KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

hämmästynyt!!
Vieras

/ #196 Re: Re: väärää toimintaa

09.12.2010 22:39

#183: Vieras - Re: väärää toimintaa 

" Kannata ihmeessä Pesua! Siellä tehdään varmaankin ihan hyvää työtä kissojen hyväksi! Sitä olenkin ihmetellyt, että miksi ne,  jotka eivät ole tyytyväisiä KKY:hyn, eivät siirry Pesuun. Menkää ihmeessä. Silloinhan voitte toteuttaa itseänne eikä tarvitse purnata tämän yhdistyksen toimintaa vastaan"


Siis, minä en lakkaa ihmettelämästä tätä!! Mie hämmästelen iha kauhiast tällast meininkii!!

Olen toiminut vapaaehtoisena (siis ilman palkkaa) aktiivijäsenenä parissa vapaaehtoisjärjestössä useita vuosia, usein useita tunteja viikossa (jos on illasta hälyytetty ja homma kestää aamuyöhön). Tällaista en ole ikinä nähnyt kummassakaan järjestössä, että toimivista toimintaan sitoutuneista, järkevistä aktiivijäsenistä pyritään eroon keinolla millä hyvänsä ihan täällä julkisesti osoitetaan ovea ja toivotetaan tervemenneeksi.  

Siis yleensä kaikki järjestöt pitävät kynsin hampain kiinni niistä aktiiveista, koska ilman niitä järjestö lakkaa olemasta. Tällainen järjestö on kuoleva järjestö ja hallitus on näköjään lähtenyt tällaisilla lausunnoilla "tappolinjalle"karkoittaakseen aktiivijäseniään, jotka pyrkivät kehittämään toimintaa parempaan suuntaan.

Mutta ehkäpä se onkin tarkoitus, että hallitus saakin ruveta pitämään kivaa kokouksissaan ihan keskenään, ilman eriäviä mielipiteitä ja konsensus syntyy hyväksyvin hymistelyin ja itsekiitoksin kun ei kuulu enää soraääniä.

Tämän järjestön hallitus ilmeisesti pitää toimintaansa niin täydellisenä ettei sitä tarvitse muuttaa ja epäkohdista ja niiden korjaamista ehdottavat leimataan rettelöitsijöiksi, rahaa kyttääviksi purnaajiksi.

En ole törmännyt myöskään tämmöiseen niissä järjestöissä missä toimin.

En lakkaa ihmettelmästä!!!