KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kirsi
Vieras

/ #226 Mira Tolvasen puolesta

10.12.2010 15:41

#225: Vieras - Re: Kissojen puolesta 

Vieras kirjoitit näin:

Mira Tolvanen oli yhdistyksen ensikoti, kunnes sanoutui itse irti tehtävästä 1.9.2009. Parin kuukauden päästä 1.11.2009 hän oli tulossa jo uudelleen ensikodiksi. Luottamus oli kuitenkin mennyt, joten hallitus päätti, että ei hyväksy uudelleen mukaantuloa.

TIEDÄTKÖ MIKSI MIRA EROSI ENSIKOTITOIMINNASTA JA MITEN TILANNE SEN JÄLKEEN MENI??!!

Mira kyllästyi puheenjohtajan kiusaukseen ja ulossavustukseen. Ja kuukausia kestäneen kiusanteon ja haukkumisen takia hän ei enää jaksanut olla missään yhteistyössä puheenjohtajan ja taloudenhoitajan kanssa, joten hän erosi ensikoti toiminnasta. Toki tuon kiusaamisen sivussa kissat tuhosivat kotia ja näin Mira joutui tosiaan vielä remontoimaankin.

Miran kiusaaminen johtui siitä, että hän uskalsi olla minun kanssani samaa mieltä sekä olla parista asiasta eri mieltä puheenjohtajan kanssa. Asiat joita Mira puollusti ja puheenjohtaja vastusti olivat mm: rahankeräysluvan laajentaminen koko Pirkanmaalle, lisälippaiden hankinta, rahankeräyksen järjestäminen sisätiloihin jatkossa, kissatalon hommaaminen ja KKY:n myyntituotteiden kehittäminen ja kilpailuttaminen (jotta niistä olisi jäänyt enemmän rahaa KKY:lle).

 Kun Mira lopetti ensikotina olemisen ei puheenjohtajaa kiinnostanut Miran ensikoti kissat lainkaan, eikä hän suostunut niitä esim. kotioon hakemaan. Kissat jäivät Miran kotiin hoitoon, mutta samantiän katkesi esim. Mustin ja Mirrin kautta tulevat "ensikotiedut". Rahahanat vaan kiinni ja kissat "hylättiin" Miralle. Joka virallisesti kuitenkin oli muka epäluetettava ensikoti. Jos hän sellainen olisi ollut, niin miksei kissoja haettu välittömästi pois? Ja miksei Miraa erotettu vaan hän erosi itse?

Mira tosiaan eläinrakkaana ihmisenä vähän myöhemmin päätti, että jatkaa kiusan  jne  pask... kestämistä ja jatkaa ensikotina, koska tiesi apua tarvitsevia kissoja riittävän. Mirahan oli toiminut täysin moitteettomasti ensikotina aikaisemmin jo pidemmän aikaa. Mutta puheenjohtaja päätti, ettei Mira ole enää "luotettava". Loutettavuudenhan Mira menetti olemalla eri mieltä puheenjohtajan kanssa sekä vielä kaiken huipuksi uskalsi kirjoittaa aamulehteen OMALLA NIMELLÄÄN, toisin kuin sinä vieras tänne. Lehtijuttu oli täysin totta, eikä siinä edes haukuttu ketään, vaikka aihetta olisi ollutkin.

Luotettavaksi ensikodiksi samaan aikaan puheenjohtaja valitsi alkoholistin, jonka hoidossa kissoja kuoli epämääräisissä merkeissä, eikä tätä henkilöä saatu kiinni puhelimella lainkaan. Mutta hän oli luotettava ensikoti ilmeisesti siksi, ettei väittänyt vastaan puheenjohtajalle, vaikkei kissoista ilmeisimmin huolihtinutkaan, koska hänet erotettiin reilu puoli vuotta myöhemmin ensikotitoiminnasta. Tämän henkilön "toiminta" oli koko ajan puheenjohtajan tiedossa, mutta hän silti katsoi Miran olevan se "epäluotettava".

Mikäli KKY:ssä riittäisi näitä "Mira Tolvasia" jotka oikeasti rakastavat kissoja niin paljon, että jatkuvasta kiusaamisesta ja haukkumisesta huolimatta haluavat toimia ensikotina 24h ja tekevät samalla vielä muutenkin paljon muuta aktiivityötä, niin kissoilla olisi asiat PALJON paremmin kuin nyt. "Mira Tolvasia" KKY nimenomaan tarvitsee ja paljon!