KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #241 Re: kiitokset oppositiolle

10.12.2010 21:03

#228: ... - kiitokset oppositiolle 

 Mukavaa että olet ymmärtänyt oppositiotakin. Nimellä kirjoittaminen ei oikein onnistu, siitä saa potkut koko yhdistyksestä. siksi täällä kaikki, jopa PJ:kin kirjoittaa nimimerkillä.  Pj kyllä kirjoittaa ja paljon.

KKy on alan ammattilainen ja kiitos siitä kuuluu myös PJ:lle, mutta...... Koska hänellä ei ole kykyä keskustella ihmisten kanssa avoimesti ja asiallisesti, tämä kaaos on syntynyt. (KTS esim.keskustelu Mira Tolvanen)

KKY on hyvä yhdistys ja jos johto olisi enemmän ihmisläheinen ja huomioisi ensikotien tärkeyden paremmin, yhdistys toimisi loistavasti. Tämän hallituksen kanssa se ei onnistu.

Kyllä hallituksesta otetaan kantaa suuntaan ja toiseen neljän eri henkilön voimin. Tosin kaksi ja kaksi , eri mieltä

Oppositio siis haluaa että kissat otetaan kaikki talteen, on ne sitten puolivillejä tai  puolikesyjä tai vaikka kesyjäkin jos ei ilmoittaja halua sitä paikalliseen löytöeläinkotiin. KKY:ltä siihen löytyy resursseja , vaikka usein PJ sanoo soittajille toista.  Apua tarvittaisiin kesällä, (kesäkuusta lokakuuhun) jolloin suurimmat pentumäärät löytyy.  Se on totta, että isoissa laumoissa on aina joskus tauteja, mutta siksi kissatila tai talo olisi välttämätön olemassa.

 Ainakin paikka jossa on karanteenitila, ettei kissoja tarvitsisi laittaa suoraan ensikoteihin tai kuormittaa paria kolmea ihmistä kymmenillä kissoilla.

Tästä asiasta on valitettu paljon, mutta saatu vain epääviä vastauksia. Tämkin  on vain yksi asia, mikä hiertää.