Ei Moskeijaa Mellunmäkeen

Hannu Torkkeli
Adressin tekijä

/ #57 Re: Miksi virheellistä vihapropagandaa?

30.12.2010 17:31

#52: Vieras - Miksi virheellistä vihapropagandaa? 

Helppo se on sieltä nimimerkin takaa huudella. Astu esille nimesi kanssa kuin mies vai oletko nainen? Haluan tietää kenen kanssa juttelen.

No, sinä saat harkintasi mukaan tietenkin tulkita asioita niin väärin kuin haluat. Tämä ei ole mikään viha-adressi, jollaista yrität siitä kirjoituksellasi saada. Asiat adressissa ovat yksinkertaisia. Me emme halua moskeijaa Mellunmäkeen.

Fredan moskeijan vertaaminen johonkin lähiöön tulevaan moskeijaan on pikkusieluisuutta. Niitä ja niiden aiheuttamia seurauksia ympäristöönsä tuskin voi verrata toisiinsa, pitäisi tuo sinullekin olla selvää. 

Ole hyvä ja tutki mahdollisuuksia poistaa adressi laittomana. Lupaan sinulle poistaa sen itse, jos se on laiton. Muussa tapauksessa saat vain niellä ylpeytesi, kiukkusi ja ihan mitä muuta vaan. Adressi on ja pysyy! Lisäksi, jos joku jo allekirjoittaneista haluaa poistattaa nimensä, niin poistan sen pyynnöstä. Minulle voi kirjoittaa osoitteeseen htork51(at)gmaildotcom ja tarkemmat tiedot hoidetaan ihan privaatisti, lain kirjaimen hyvässä hengessä.