Ei Moskeijaa Mellunmäkeen

vieras

/ #89 Ehdottomasti ei Moskeijaa

02.01.2011 13:34

Tämä on muslimien suurta suunnitelmaa saada koko eurooppa ja nyt myös suomi heidän oman uskonsa valtaan. Ottakaa hyvät ihmiset selvää,mikä on heidän todellinen tarkoitus. He antavat hyvän ja suvaitsevaisen kuvan maamme päättäjille, mutta totuus on,että he jujuttavat porukkaansa kaikkiin päätäviin elimiin pikkuhiljaa ja kohta voi olla että suomessa ei sen oma kansa saa ääntään kuuluviin Kristittyinä. Heidän tarkoitus on ainoastaan tuhota muut"väärät"uskonnot. Vallata Eurooppa esim: synnyttämällä lapsia enemmän kuin suomalaiset. Heille muut uskonnot on kaikki vääriä ja etenkin juutalaiset, joita he vihaavat. Se on vihan uskonto, joka ei tunne samaa Rakkautta, jota Jeesus opetti. On vain yksi Jumala, joka opetti Rakastamaan. Heidän jumala ei ole opettanut samaa..Sama Jumala ei voi opettaa vihaamaan juutalaisia ja "vääräuskoisia". JUMALA ON YKSI JA ON RAKKAUS!
Meillä ei ole oikeutta mennä esin. iraniin,egyptiin,irakiin,marokkoon ym..moniin muslimi maihin,emme voi vapaasti olla Kristittyjä vaan joudumme vainotuiksi ja monesti tapetuiksi. Kuin myös jos muslimi kääntyy Kristinuskoon hänkin joutuu omiensa vainotuksi ja monesti tapetuksi. Ja joutuu hyljätyksi ja pakenemaan.
Tutustukaa ihmiset tähän asiaan paremmin.
Uskon,että muslimeissa on osa hyvin lämminhenkisiä, eikä halua mitään sotaa"vääräuskoisia"kohtaan, mutta todellinen islam on sitä, koska heille opetetaan se jo pienestä pitäen koraanikouluissa.
Itse olen vastaan mitään moskeijoiden rakentamista. SUOMI ON KRISTITTY MAA JA MEIDÄN USKONTOA EI PIDÄ ANTAA MUSERTAA HEIDÄN PYRKIMYSTENSÄ ALLE!
Kristinusko on kantanut Suomenkansaa vuosien saatossa. Meillä on RAKKAUDEN USKONTO!