Emme hyväksy Kemijärven Rautatieaseman alasajoa

"MIETISKELIJÄ" - KEMIJÄRVI
Vieras

/ #112 Re: Päättäjän salattu viisaus

08.01.2011 00:02

EDUSKUNTA, YM. -ERI KONEISTOISSA ON POPULISTEJA TÄYNÄ.. joiden yläpuolella  on vallan todelliset pitäjät. En vittaa henkisiin fantasiavoimiin, vaan todelliset luokkavallanpitäjät, ja heidän hallinnot, valtiokoneistot. Sitten vasta saadaan todellinen muutos, -kun työväenluokka kasvaa luokaksi itseään varten, johtamaan kaikki työläiset, ja riistetyt pois porvariditkatuurista, ja sen "sallimasta demokratiasta" -vain rikkaille, siis HARVLUKUISELLE ELIITILLE. Adresseilla voidaan osoittaa mieltämme, ja sitäkin on hyväksi käytettävä, -mutta riittääkö se adressivoima, -on eri asia, jos on 3-4000 allekirjoittajaa?

Tsaarille aikanaan kun veivät suomalaiset vetoomuksen, oli siinä enemmän allekirjottajia, -vaan vesieprän saivat vetoomuskella silloin. Muitakin luokkataistelun keinoja on olemassa, puolustamaan kansan oikeuksia ja etuja: veljet, ystävät, toverit... rauhanomaisin luokkataistelun keinoin, menetelmin.

Kemijärven, ja Jokelan aseman puolesta olen allekirjoittanut adressin, -kumpaankin vain yhden kerran,sillä minulla on vain yksi ääni, -jota voin asiassa käyttää kummankin asemavetoomuksen  puolesta.

Vaihtoehtoja on tulevassakin eduskuntavaalissa, -mutta todellinen muutos alkaa tuonnempana, kun työväenluokka vapautuu oportunisti puolueista, ja johtajista.