Ei Moskeijaa Mellunmäkeen

Muslimit ovat ihan hyviä. Omissa maissaan!

/ #150 Re: Toomaj on tosi fiksu

09.01.2011 12:28

#144: Lion of the Wasteland - Toomaj on tosi fiksu 

 Silloin kun ei tiedä asioiden takana olevista motiiveista, niin ei itse asiassa tiedä mitään koko jutusta. Juuri näin on kohdallasi. On vähintäänkin alentavaa kuvitella, että me olisimme jokin ryhmä rämä, joka koostuu nahkapäisistä rasisteista, jotka vaan pelkän tyhmyyden, etnisyyden tai uskonnon takia eivät suvaitse jotakin ihmisryhmää. Me emme ole edes moskeijaa vastaan pelkkänä rakenneuksena. Se mitä vastustamme tässä asiassa ei putoa edes uskonnonvapauden alueelle.  Tässä valossa pitkä, paatoksellinen kirjoituksesi on lähinnä huvittava, sillä sen kirjoittaja, sinä, osoitat että arvostellessasi nettikirjoittelijoita, olet ylimielisyydessäsi jopa pahempi kuin rasisti.

Kun kaiken keräämämme tiedon kanssa mennään syvälle motivaatioiden maailmaan, aukeaa eteemme hanke, joka ei enää olekaan pelkkä "kulttuurikeskus" vaan ihan jotain muuta. Vasta silloin voi ymmärtää, että tämä "kulttuurikeskus" on pelkkä kulissi sille todelliselle asialle, jota varten tarvitaan legitiimi toimintamuoto. Ja vasta silloin voi ymmärtää, että me, joita sinä kirjoituksesi rivien välissä arrogantisti arvostelet lähinnä tietämättömiksi moukiksi, osoitammekin että tässä asiassa me olemmekin tiedon huulet, joita ei voi ymmärtää ilman kaikkea sitä tietoa, joka meillä on ja joka kyllä aikanaan kaikille suomalaisillekin selviää.

Mitä tulee suvaitsevaisuuden esikuviin; katsokaa kaikki Länteen, Ruotsiin! Ja Etelään, Hollantiin. Näissä maissa on suvaitsevaisuudesta tullut jo kirosana. Siellä 1990-luvulla oltiin niin humaaneja ja suvaitsevaisia, että unohdettiin oma kansa ja sen tarpeet ja oltiin luomassa valtavaa, räjähtävää etnisyyden sekasoppaa, jolla ei ollut mitään mahdollisuuta rauhalliseen rinnakkaiseloon. Muistan 1970-luvun alussa, kun vierailin mm. Rinkebyssä ja Tenstassa. Ne olivat viihtyisiä lähiöitä. Aina siihen asti, kunnes sosiaalidemokraattien johdolla avattiin kaikki padot ja muslimit tekivät parissa vuosikymmenessä näistä alueista slummeja, jossa ei alkuperäiskansan edustajat uskalla enää asua.

Koska suomalaiset ovat nyt tulossa tähään samaan vaiheeseen omassa maassamme, niin minä haluan olla vaikuttamassa siihen, että Suomi ottaa täysin erilaisen katsantokannan ja ottaa vain senverran muslimeja maahamme, kuin YK pakottaa. Aina silloin, kun joku Eurooppalainen maa on ottanut suhteettoman paljon muslimeita maahansa, on sen maan yhteiskunta muuttunut hitaasti, mutta varmasti, suuntaan jossa muslimien tarpeet huomioidaan aina vain enenevässä määrin ja samalla laiminlyödään oman maan kansalaisia.  Olen suuri demokratian kannattaja. Mutta jos kansanvalta ei käytännössä toteudu niiden kansanvallan edustajien kautta, jotka Arkadianmäellä nyt huseeraavat, niin heidät pitää vaihtaa sellaisiin, jotka kuuntelevat kansaansa. Huhtikuussa on vaalit. Valitaan siis sinne ihmisiä, jotka kuuntelevat  kansan tahtoa. Ja kuten tunnettua, demokratiassa voittaa enemmistön äänet ja senjälkeen kaikki pulinat pois!