Lapsille korkeatasoisemmat kouluruoat

Elli

/ #121 VAIKUTAKAA!

28.10.2012 02:24

Oltiin ala-asteen kuutosella. Kirjoitettiin pitkä kirje täyttä asiaa kouluruoasta. Emme haukkuneet, mutta ehdotimme hyviä ideoita kouluruon parantamiseksi. Kilme yksinkertaista päätoivetta oli: Kuorellisia pottuja, jotka voisivat olla kenties parempia. Ruisleipää ja hedelmiä joka toinen päivä. Ja maanantairuoka (jotain outoa ruskeaa lihakastiketta ja kumipottuja. Lisäksi näkkäriä 1peroppilas)
Näistä toiveista toteutui kuoriperunat (joka jäi kuitenkinvain kokeiluun) sekä maanantairuoka vaihdettiin (tosin vasta kun olimme seiskalla)

Pyrimme myöskin vaikuttamaan ruokaan myös yläasteella. Täälläkin olisi paljon parannettavaa kouluruossa. Toivomme myös että ala-astelaiset jatkavat kouluruoan kehittämistä siitä mihin me jäätiin. Yhdellä kirjeellä voi olla paljon merkitystä. Kirjoittakaa kirje ja älkää unohtako keskustella asioista ns kokkien kanssa. Inhottava keittäjä joka on aina vihainen, voi loppujen lopuksi olla kiva tyyppi joka auttaa mielellään oppilaiden mielipiteen toimittamisessa aina ylemmälle tasolle.

Kertokaa mistä pidätte. Älkää kapinoiko ennen kuin he tietävät mitä haluatte