Ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-alan yrityksille korvaus Covid-19 pandemian aikana säädetyistä, alaan kohdistuneista rajoituksista johtuneista tappioista ja liikevaihdon menetyksestä.


  • Tämä adressi on luotu covid-19 pandemian aikana pahasti kärsineen ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-alan tukemiseksi.
  • Kyseistä alaa on rajoitettu pandemian aikana lukuisilla, tarpeettoman ankarilla rajoituksilla, jotka ovat ajaneet yrittäjät ja työntekijät ahtaalle, liiketaloudellisiin ongelmiin ja maksuvaikeuksiin.
  • Yrittäjien elinkeinovapautta on rajoitettu huomattavasti, mutta rajoituksista johtuneita tappioita ei ole korvattu tai kompensoitu lähellekään riitävästi, jotta yritykset selviäisivät näistä rajoituksista aiheutuneista taloudellisista ongelmista.
  • Tämän adressin tarkoitus on vaatia Suomen valtiota rahallisesti korvaamaan ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-alan yrityksille epidemia-aikana säädetyistä rajoituksista ja suluista aiheutuneet taloudelliset ja liikevaihdolliset tappiot.
  • Suomen kaltaisessa hyvinvointivaltiossa ei pitäisi olla laillista viedä yksilöltä tai yhteisöltä oikeuksia kuten  elinkeinovapaus, korvaamatta siitä aiheutuneita tappioita.
  • Jos vaadit, että ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-alan yrityksille maksetaan oikeudenmukaiset korvaukset, covid-19 pandemian aikana, alaan kohdistuneista rajoituksista johtuneista taloudellista tappioista niin allekirjoita tämä adressi.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Ville Heinilä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )