Suomalainen ruoantuotanto pelastettava

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#18

Elintarvikkeiden omavaraisuus turvattava suomalaisen maatalouden toimintaedellytyksiä tukemalla ja vahingollista kyykytysbyrokratiaa karsimalla.

Seppo Lehikoinen (Juuka, 04.05.2019)

#60

Suomalaista ruokaa tulee suosia ja tuottajia kanssa

Sara Kohvakka (Kangasniemi , 06.05.2019)

#65

Niin kauan kun Suomessa s ja k ryhmä hallitsee ja Venäjän pakotteet haittaavat ruuan alkutuotantoa, tilanne vain pahenee. Ei mene nälän hätään kovin kauaa tällä menolla!

Lauri Viitakangas (Muhos, 06.05.2019)

#87

Suomi ei elä tuontiruoalla! Omaa tuotantoa tuettava ja helpotettava entistä enemmän!

Lasse Helenius (Siilinjärvi, 06.05.2019)

#98

Herätkääpäs tässä!!

Sari Sillantie (Akaa, 06.05.2019)

#112

Suomalainen ruoka kunniaan ja Suomi omavaraiseksi viljassa ja maitotuotteista. Viljelijöille kunnon tulot.

Tuulikki Tuovinen (Piippola, 06.05.2019)

#118

En halua Suomeen saastuneita, geenimanipuloituja, epäterveellisiä kasviksia, enkä antibiooteilla kyllästettyä ulkomaista lihaa. Ne aiheuttavat sairauksia joten käyvät kalliiksi yhteiskunnalle.

Pirkko Bötticher (Savonlinna, 06.05.2019)

#146

Meillä täällä Suomessa tuotetaan puhdasta ruokaa. Toivottavasti saamme jatkossakin sitä. Ei tuottajaa kuulu rangaista vaan tukea. Mistä aattelitte saada ilmastoystävällisesti saatua ruokaa sen jälkeen kun ruuan tuottajat ovat lopettaneet Suomen hallituksen ajettua tuottajat ahdinkoon? Tuoda ulkomailta tuotteita joissa käytetty antibioottia ja ties mitä muuta... ei se ole ilmastoystävällistä tuoda tänne lentokoneella, laivalla tai pitkien matkojen päästä rekalla. Nurmet jotka ovat lehmien rehupeltoja sitovat paljon hiilidioksidia ja eläimet pitävät luonnonmonimuotoisuutta yllä laiduntamalla. Onhan se helppo siellä kiviviidakossa todeta, että sähkö tulee pistorasiasta ja ruoka kaupasta. Mutta se pitäisi muistaa, että joku ensin tuottaa sen ruuan jonka voit sitten ostaa sieltä kaupasta. Täällä Suomessa pitäisi osata höllätä verotusta jotta ihmiset eivät olisi niin palkkakuopassa ja joutuisi kituuttamaan. Ihmisille jäisi oikeasti enemmän rahaa jota kuluttaa ja sitä tämä maa kaipaa! Eikä pelkkää rangaistusta verottomalla ja vielä verotuksen päälle verotusta...

Päivi Latvala (Urjala, 06.05.2019)

#187

Tässä on painavaa asiaa hyvin ytimekkäästi kirjoitettuna. Tämä koskettaa myös minun toimeentuloa merkittävästi. Olen 32v, neljän lapsen äiti ja sukupolvenvaihdoksen tehnyt tilallinen, jolla on kova velka taakka tila ostosta ja todella haluaisin toivoa, että tämän eteen uurastaminen ei mene hukkaan. On nyt jo ollut haastavaa tehdä oikeita valintoja, että talous on saatu tasapainoon, mutta siinä on onnistuttu. Jos veroja ja maksuja vielä korotetaan niin siitä tehdään mahdotonta. Keinot yksin kertaisesti loppuu.

Kiira Mäki-Turja (Kauhajoki , 07.05.2019)

#191

Pankit voisivat myös olla aktiivisia Suomessa eikä vaan kerätä asiakkailtaan rahaa ulkomaalaisille sijoittajille.

Sirja Sieviläinen-Lavikka (Kitee, 08.05.2019)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…