Kempeleen Kirkonkylän päiväkodin ja koulun rakentaminen eivät saa viivästyä

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#5

Lapsenlapseni tarvitsevat terveet koulutilat. Rakentamista ei saa viivyttää.

Arja Pietilä (Vaala, 24.06.2020)

#16

Nyt tulevassa valtuustossa toivottavasti järjen ääni nousee. Ei mitään turhia sooloiluja. Koulu tulee rakentaa. Selvitykset on tehty jo moneen kertaan.

Helena Lievetmursu (Kempele, 24.06.2020)

#25

Terveys on ykkösasia

Niina Lindroth (Kempele, 24.06.2020)

#34

Puhtaat tilat opiskella ja tehdä työtä pitäisi olla aivan itsestäänselvyys eikä sen puolesta tulisi joutua taistelemaan tai perustelemaan.

Eija Sutela (Kempele , 24.06.2020)

#57

Lasten- ja nuorten pakolliset tilaratkaisut eivät voi jäädä politikoinnin pyörteeseen. Kempeleen asuinalueiden eriarvoistuminen on havaittavissa selkeästi jo nyt.

Liikuntapaikkoja löytyy valmiiksi mukavasti Sarkkirannan alueelta, joten tämäkin tukee hyvän koulualueen ylläpidon tärkeyttä.

Mikko Hautanen (Kempele, 24.06.2020)

#94

Lapseni ovat kipeitä koulupäivinä. Päätä särkee ja nukkuvat oksennuskippo vieressä. Tätä ei ole ollut etäkoulun aikana.

Sanna Kouva (Kempele, 24.06.2020)

#112

Puhtaan koulun puolesta! Tulevat veronmaksajat sairastutetaan kouluttamalla heitä homekouluissa! Pitäisi meidänkin maksamien verovarojen mennä edes jossain määrin lapsiemme hyväksi!!

Sari Ylönen (Kempele, 24.06.2020)

#114

Tämä on tärkeä asia!

Pauliina Mustonen (Kempele , 24.06.2020)

#129

Pelit seis ja lasten tilat kuntoon. Törkeää että virkamiehille uudet tilat hoidettiin, kunnantalokin jo maantasalla ja lapset saa maata vaikka pottukellarissa.

Jori Piira (Kempele, 25.06.2020)

#181

Mietin usein mikä vaikutus niillä lähes kymmenellä vuodella, joina itse työskentelin Kirkonkylän koululla, on omiin nykyisiin terveydellisiin haasteisiin. Jos lapset ja nuoret herkistyvät jo nuorella iällä, minkälaiset jatko-opinto mahdollisuudet heillä on tai miten he pärjäävät tulevaisuudessa työelämässä? Ymmärrän että elämme taloudellisesti erittäin haastavia aikoja, mutta pelkään että hintalappu on kuitenkin pitkällä aikavälillä suurempi, mikäli tässä lähdetään etenemään tämänhetkisten suunnitelmien mukaan. Onko tämä kuitenkin vain ”laastari” ratkaisu? Onko olemassa riittävästi näyttöä siitä, että korjaamalla tilat, niistä saadaan niin terveet, että jo voimakkaasti altistuneet oppilaat ja henkilökunnan jäsenet voivat turvallisesti työskennellä tiloissa tulevaisuudessa? Oulun poliisilaitoksen tarina on erittäin surullista luettavaa, mutta eikös Kempeleen kunnantalokin purettu, koska remonteista huolimatta sisäilmaongelmat jatkuivat? Terveys vai talous? Siinä on kysymys, mikä näin kotona-aikana on ollut ihmisten huulilla ympäri maailman.

Kaisa Peltonen (Oulu, 25.06.2020)