Koulukiusaaminen ja kouluväkivalta saatava loppumaan Kirkkonummen kouluissa - Taataan oikealla määrällä aikuisia jokaiselle lapselle koulurauha ja turvallinen kiusaamisesta vapaa kouluaika

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1

Jokainen kiusaamistapaus on liikaa,vaikuttaa pitkälle elämään,jopa monelle mielen💗terveyteen,onko siihen meillä varaa? Yhteisökasvatus kunniaan

Anna Mylly nen (Kirkkonummi, 08.01.2021)

#4

Erittäin hyvä aloite.

Seppo Palkki (Kirkkonummi, 08.01.2021)

#18

Valitettavasti Veikkolan kouluissakin tämä kiusaaminen on tavallista
Asiat pitää hoitaa kuntoon.

Merja Flythström (Veikkola, 08.01.2021)

#28

Koulukiusaaminen pitää saada loppumaan. On etsittävä ratkaisuja, mitä tehdään näille tapauksille. Kiusaamiselle nolla-toleranssi.

Milla Toro (Kirkkonummi, 08.01.2021)

#31

Oikeus turvalliseen ja kiusaamisvapaaseen kouluaikaan kuuluu jokaiselle lapselle ja nuorelle. Sen takaaminen on meidän aikuisten tehtävä. Hyvä ja tasapainoinen lapsuus/nuoruus ei saa olla rahasta kiinni.

Petri Minni (Kirkkonummi, 08.01.2021)

#44

Aikusten pitäs putua pininkin tilanteisi

Tanja Nyman (Kirkonummi, 09.01.2021)

#72

Toinen tyttäreni siirtyi Sjökullasta Sjundeå Svenska Skolaniin kiusaamisen takia. Pärjää koulussa nyt loistavasti ja on tosi onnellinen. Vanhempi tyttö käy Winellskaa,siellä pienempilaatuista kiusaamista mutta joka viikkoista. Ongelma on varmasti kotikasvatuksessa, mutta opettajilla pitäisi olla enemmän oikeuksia puuttua tällaiseen häiriökäyttäytymiseen ,ja mielenkiintoa myös vähän aktiivisemmin seurata mitä luokassa tapahtuu. Olen henkilökohtaisesti todella pettynyt molempien koulujen suoritukseen tällä tasolla!

Lotta Holmström (Siuntio , 09.01.2021)

#75

Vähentäkää ihmisia sieltä eduskunnasta ja alentakaa palkkojanne, tulisi säästöä kassaan. Jalkautukaa tekemään töitä niin tietäisitte mitä on kun resussit ovat vähissä ja lapset kärsii

Katja Räisänen (Kirkkonummi, 09.01.2021)

#80

Olen tosi huolestunut näistä koulukiusauksista koska minulla on kaksi lapsenlapsenlasta joista vanhempi alkaa eka luokalla syksyllä.

Valborg Lindholm (Kirkkonummi, 09.01.2021)

#84

Näillä toimenpiteillä kunta myös pitkällä aikavälillä säästää rahaa alentuneiden sosiaalisten kustannusten merkeissä ja kasvattaa kunnan vetovoimaa uusien lapsiperheiden houkuttelemisessa.

Pekka Salomaa (Kirkkonummi , 09.01.2021)

#108

Tämä on koko Suomen koulujen ongelma. Lastani kiusattiin Espoossa ekalla luokalla, hän oli poliisin luvalla 2 viikkoa pois koulusta, tuona aikana järjestin koulupaikan toiselle paikkakunnalle. Vastaavasti kävi toisellekin lapselle, vaihtoi paikkakuntaa. Yhden lapsen kohdalla Satakunnassa olin jälleen poliisiin yhteydessä, siirtyi kotiopetukseen.
Muutettiin pirkanmaalle, kolmea ala-aste ikäistä lastani kiusattiin, koulu ei puuttunut asiaan. Koulun vaihto ei onnistunut, jäi vaihtoehdoksi kotiopiskelu. Kaupungin sossut ei hyväksyy tätä vaihtoehtoa, lapset huostattiin.
Noiden vuosien kiusaamiset olivat tönimistä, tavaroiden rikkomista, paita revittiin riekaleiksi, kaulakoru revittiin kaulasta, leviteltiin lapsen asioita, rehtori soitteli viikonloppuisin haukkuen oppilaita, pahoinpitely nyrkeillä, selkään hyppimistä, kivittämistä, rehtori kielsi tulemasta kouluun ym.

Koulukiusaamiseen täytyy oikeesti puuttua kunnolla. Kiusattua ei kuulu rangaista mm. Koulun vaihdolla, huostan otolla. Kiusaaja tarvitsee apua, jotta lopettaisi kiusaamisen.
Samanlaisia kokemuksia en toivo yhdellekään koululaiselle mitä omani ovat joutuneet kokemaan koko peruskoulun ajalta.
Nyt on aika puuttua kiusaamiseen ennekuin on lisää menetettyjä oppilaita!

Mia Grundell (Sastamala, 10.01.2021)

#124

Koulukiusattu koko mun koulukäynnin ajan ja opettajat ei tehnny mitään ja mä joudun kantas se koko mun elämän päässä mitää silloin aikonaan tapahtuu

Börje Westerholm (Kirkkonummi , 10.01.2021)

#180

Koulukiusaamiseen on puututtava kaikin mahdollisin keinoin. Selitykset pois vaan todellista toimintaa!

Milli Kalevo (Rauma, 12.01.2021)

#194

Mahdollisimman pysyviä aikuisia ja yläkoulun puolella luokanvalvojiksi opettajia, jotka Oikeasti tapaavat säännöllisesti luokkansa.

Maarit Savolainen (Kirkkonummi, 12.01.2021)

#199

Koulukiusaaminen on saatava loppumaan kaikissa Suomen kouluissa! Opettajille saatava enemmän mahdollisuuksia puuttua asioihin huomattavasti tiukemmalla otteella.

Sanna Tuominen (Vantaa, 12.01.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…