Vaadimme hallituksen välitöntä eroa!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#3409

ALA-ARVOISTA/EPÄPÄTEVÄÄ TOIMINTAA!
EI TÄYTÄ TASAVALLAN MÄÄRITELMÄÄ!
1.PERUSTUSLAKIMME HÄPÄISEMINEN!
EI JATKOON OIKEUTUSTA!!!
ULOS HETI!!!!

Ritva Valkama (Joensuu , 11.11.2021)

#3411

Ampukaa itsenne.

Janne Kivimäki (Nokia, 11.11.2021)

#3422

Älkää tehkö hätiköityjä päätöksiä pelkkien "asiantuntijoiden" suosituksien pohjalta.

Joni Vääräsmäki (Jyväskylä, 12.11.2021)

#3436

Kansan kahtia jako pitää saada loppumaan. Mikään demokraattinen yhteiskunta ei toimi tällä tavalla!

Harry Liljeström (Kotka, 12.11.2021)

#3437

Tällainen peli ei vetele!

Veera Lindroos (Tampere, 12.11.2021)

#3438

Minun mielestä hallitus ei ole selvillä mitä he tekevät. Suomen perustuslakia muutetaan ja rikotaan. Ihmisoikeuksiin puututaan ja siihen kannustetaan. Kaikki on täysin pielessä.

Päivi Väisänen (Lahti, 12.11.2021)

#3451

Tämän tyrannian on loputtava. Koronan varjolla ajetaan kohti totalitarismia. Pahuus ja valheellisuus on tässä touhussa täysin läpinäkyvää.

Helena Koistinen (PYHÄMAA, 12.11.2021)

#3471

Pidän tätä isona rikoksena ihmiskuntaa vastaan. Samoja piirteitä on nähty ennenkin historiassa ennen kuin loput maan kansan oikeuksista revitään kappaleiksi. Tämä hallitus on näyttänyt etteivät he välitä kansalaisten oikeuksista. Se ei riitä että sanotaan tämän olevan meidän parhaaksi. 30-luvun Saksassakin oli sanonta Für Ihre Sicherheit. Tämä koronapassi idea on myös täysin tuolta samalta ajalta, se oli tosin tähäti jolla merkattiin yhtä tiettyä osaa kansasta.

Niko Kvarnström (Vaasa, 13.11.2021)

#3472

korinateatteri on valitettavasti osoittanut hallituksemme täydellisen alistumisen maamme ulkopuoliselle vaikutusvallalle.

Pertti Vehreävesa (Kuopio, 13.11.2021)

#3474

SUOMESSA ON NYT HALLITUS JOKA HEILUU KUIN "MUMMON HAMMAS". EI PÄÄTÄ EIKÄ HÄNTÄÄ OIKEIN MISSÄÄN.ASIASSA.PALJON PUHETTA MUTTA TEOT OVAT KUIN "TYHJÄÄN KAIVOON KURKKISI". JOUTAA KAATUA KUN JO KOVIN PAHASTI HUOJUUKIN. EI OLE ENAA KANSAN LUOTTAMUKSEN ARVOINEN. HUKKAAN MENI ÄÄNESTYS. KYLLÄ ON PETETTY TOSI PAHASTI.SIELTÄ SANELLAAN JO MITÄ SAA SYÖDÄ JA MITÄ EI. PELOTELLAAN MILLOIN MILLÄKIN "KEKSINNÖLLÄ"SUOMI EI OLE ENÄÄ VAPAA MAA .VELKAA OTETAAN SILMÄT UMMESSA JA KÖYHÄT SEKÄ VÄHÄOSAISET ON UNOHDETTUI. IHAN ITKETTÄÄ...

EEVA KOVALAINEN (Iisalmi, 13.11.2021)

#3480

Olette hoitaneet Suomen asiat päin peetä. Ensinnäkin olette velkuuttaneet Suomen useilla miljardeilla euroilla, eikä loppua näy. Olette vieneet Suomen perustuslain vastaisesti EU:hun, josta on koitunut paljon vahinkoa maallemme. Olette järjestelmällisesti polkeneet perustuslain pykäliä ja kansainvälisen oikeuden ihmisoikeuspykäliä toteuttamalla rajoitustoimia, ja viimeisimpänä tempauksena määräämällä rokotepassin, joka on täysin turha, naurettava kontrollointiväline. Olette useassa asiassa rikkoneet kansalaisten perusoikeuksia, vaikka niille ei ole ollut minkäänlaisia perusteita, ja vielä viimeksi olette rajoittaneet sananvapautta ikävin seurauksin, sillä eriäviä mielipiteitä ei ole sallittu tuoda esiin julkisuudessa, ja kaikki eriävät mielipiteet on sensuroitu mediasta. Mitään kritiikkiä eikä keskustelua ole saanut käydä koronatoimista.

Satu Järvinen (Sälinkää, 13.11.2021)

#3501

Marinin hallitus kiillottaa vain omaa julkikuvaa muiden maiden edessä vaikka kansalaisten hyvinvointia tässä pitäs ajatella. En suostu natsihallituksen alistuksen ikinä missään suhteessa elikkä voitte tunkea ne piikkinnekin omaan perseeseenne.

Mika Pulkkinen (Mikkeli , 14.11.2021)

#3538

Suomen hallituksen politiikka on ollut koronan syyllä perusteetonta ja syvästi ihmisoikeuksia halveksivaa jatketusti kesäkuusta 2020 alkaen. Koko maa suljettiin vähäisin tartuntojen määrin, 541 tartunnan takia maa laitettiin sulkutilaan ja seuraavalla viikolla minimoidakseen tartunnat eristettiin Uusimaa. Muutoinkin perusteet määritellään vähäisillä tartunta määrillä: 14 vuorokauden sisällä tartuntojen määrä 10 henk. / 100000 kohden, jolloin käytetään sanaa kiihtymisvaihe ja väritetään kartta punaisella.

Samanaikaisesti keväällä 2020 hoivavanhukset ja kehitysvammaiset suljettiin laitoiksiin niin, ettei heillä ollut pääsyä ulos eikä omaisilla ollut pääsyä heidän luokseen. Tätä epäinhimillistä ja perusteetonta vapaudenriistoa jatkettiin syksyyn saakka sillä puolustuskyvyttömillä ei tämän hallituksen mukaan ole ollut väliä.

Ei sittenkään vaikka hallinto-oikeus antoi tästä moitteen perusteettoman yksityisyyden ja ihmisoikeusrikkomuksen nojalla. Hallitus- ja eduskuntakin kumartelivat suu/nenäsuojuksen käytön suosittelemista, josta koulut ja poliittinen taho saivat syyn sortaa oppilaita.

Senjälkeen kun rokotteet saapuivat poliittisella pontimella ja virkamiesten holhous- ja paasausotteella alkoi vapaaehtoisten pelkääväisten rokotukset.

Mutta oli ihmisiä, jotka olivat alkaneet tutkia mikä alunperin Whanista riistäytyneen koronaviruksen todellinen luonne oli. Se ei ollut alkunkaan sellainen pandemia, jonka WHO ja maailman media viestittivät.

Koko maailma oli kuin humalassa mitä tulee vallanpitäjiin ja poliisiin Euroopassa - alkoivat suuret mielenosoituskulkueet ja protestit, jossa poliisin toimesta pahoinpideltiin mielenosoittajia. Tämä sama oli laajemmin alkaa myös Suomessa senjälkeen kun pääministeri Marin ilmoitti ottavansa lekan käyttöön, elleivät ihmiset vähennä kontaktejaan.

Rokotuksia jatkettiin ja kun kuultiin, että oli ihmisiä, jotka eivät ensinkään ota kokeellisia rokotteita, media avoimesti alkoi nimittelemään, paheksumaan ja lopulta esittämään, että rokottamat suljettaisiin yhteiskunnasta, ettei työmaalle pääsisi, ettei ulkomaille taikka ravintolaan pääse ilman rokotepassia.

Häikäilemättömintä oli se, että lasten 12-15 salamarokotukset alkoivat kouluvuoden alussa. Viimeistään tässä vaiheessa Sanna Marinin hallitus paljastui piittaamattomaksi nuorten lasten terveydestä.

Marin jopa viekotteli kuin seireenin laululla, että maa avataan kun 12-15 vuotiaiden rokotuskattavuus oli 80 %. Onko kysyttävä, että uskovatko tätä enää nekään jotka ovat rokotettuja kahteen kertaan. Totuus nimittäin on tullut julki, että kahteen kertaan rokotetut sairastuvat koronaan.

Jo aikoja sitten päästiin siihen vaiheeseen, että muutamat ihmiset kuolivat yhden piikin saatuaan taikka sairastuivat niin, ettei paluuta normaaliin terveydetilaan ollut.

Suomeen hallituksen tulee erota siitäkin syystä, että poikkeuksena muista Pohjoismaista tämän hallituksen alla jatkettiin Astra Zenecalla rokottamista vanhoille ihmisille. Toinen vakava hallituksen piittäämättömuus on, että rokotuksia jatketaan vaikka Fimea on tulvillaan haittavaikutuksia, kuolemantapauksia on myöskin tullut.

Valitovalta ei tunnu tietävän edes sitä mitä maailmalla tapahtuu rokoteasioissa. Media vetää lonkkaa Suomessa koska se ei halua julkistaa mikä skandaali liittyy Pfizer-BionTecinn rokotuksesta vuotaneeseen skandaaliin. Hallituksen on ymmärrettävä, että he ovat tulleet umpikujaan sillä he juuri ovat takertuvat FDAn suosittelemaan hätäkäyttölupaan koskien 5-11-vuotiaiden rokottamista. Mitta on täynnä.

Pääministeri Sanna Marinin hallituksen on pikaisesti vietävä eroilmoitus tasavallan presidentille.

Tarja Pitkänen (Harjavalta, 14.11.2021)

#3546

Haistakaa paska koko valtiovalta!

Satu Harrén (Porvoo, 14.11.2021)

#3547

Ei Natzeja eduskuntaan, jotka tuhoaa maan ja yrittävät surmata kansan mRNA myrkyllä feikkipandemian ja epäpätevien PCR testien varjolla.
Klaus Schwabin alaiset pois viroista. Niin Hallituksesta kuin THLstäkin.
Nyt mitta on täynnä Natzitouhuja.

Päivi Tyrväinen (Kemi, 14.11.2021)

#3563

Voisitte kuunnella oman maan kansaa, eikä aina sitä EUta!

Keijo Timperi (Hamina, 15.11.2021)

#3567

Kylmäveriset ,Suomen kansaa kunnioittamattomat Pelle Ministerit ulos !!!!!!!!!!!!!eduskunnasta !!!!

Sirpa Hanhisalo (Nurmijärvi, 15.11.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…