Ministeri Krista Kiurun tulee erota

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1212

Ministeri Kiuru on syrjinyt ja hylännyt koko tapahtuma-alan koronapandemian ajaksi. Kiuru ei ole valmis korjaamaan rajoitusten epäloogisuutta saatikka tekemään aloitetta jotta lakeja soveltamalla/muuttamalla saataisiin Suomen hyvinvointivaltioon looginen tartuntatautilaki, jotta tapahtuma-alallakin olisi mahdollista jatkaa työtään ja saada leipää pöytään. Jaksuhaleilla ei asuntolainaa ja voita osteta. Ministeri Kiuru on myöskin viime aikaisilla lausunnoillaan alkanut kiukuttelemaan tapahtuma-alaa kohtaan eikä pysty myöntämään virheitään. Tästä syystä hänen tulee erota tehtävästään.

Lotta Kyllönen-Jämsä (Oulu, )

#1217

Voisin lainata Irwiniä, mutta en kehtaa..

Oskari Kopsala (Turku, )

#1234

Kiuru vois pyrähtää samantien muuanne sirkuttamaan, on täysin absurdia että hallituksen mielestä esim. nuuskanhakeminen ruotsista käymättä koronatestissä on hullutuksen mielestä suurempi kansalaisoikeus kuin työnteko! Hallitus ei ole yli vuoden aikana saanut rajanylittäjien pakkotestausta aikaan, taikka kyennyt suunnittelemaan miten rajanylitys voidaan koronaturvallisesti järjestää, taikka miten elinkeinojen toimintaa voidaan turvallisesti avata. Matkailu, tapahtumanjärjestäminen, ravintola, elokuva, kuntosali ynnä monet muut alat ovat kärsineet kohtuuttomasti epäoikeudenmukaisista ja epätarkoituksenmukaisista rajoitustoimista ja pääsääntöisesti aivan turhaan, rajoitustoimien sijaan olis pitänyt keskittyä miettimään sitä miten riskejä voidaan hallita pitäen silti elinkeinoista, yrityksistä ja työpaikoista kiinni. Esim. moneen kertaan testattuna, (pcr-testi ennakkotestinä, rajalla pikatesti ja koronakoira, joilla olis löydetty yli 95% tartunnoista jo rajalla) ja matkailijat kuplaan eristettynä, olis ulkomainen matkailu Suomeen voitu järjestää koronaturvallisemmin kuin kotimainen testaamaton matkailu ja se olis jättänyt maahan kymmeniä kertoja enemmän työtä ja toimeentuloa. Miksei hallitus vaatinut tai edes pyytänyt kotimaisia matkailijoita käymään testissä ennen matkaa toiselle paikkakunnalle???

Visa Ruokokoski (Inari, )

#1240

Voisiko käyttää maalaisjärkeä toimissaan, eikä lapsenomaista kiristystä, kun on aikuinen ihminen ministerinä!

Raija Teräsvirta (MÄNTTÄ-VILPPULA, )

#1249

Ero Kiuru. Toiminta ja päätösten teko on jo rikollista sekä epäinhimillistä.

Pia Olanterä (Helsinki, )

#1256

Koronakriisin hallinta on ollut ammattitaidotonta ja virallinen viestintä täysin ristiriitaista ja sekavaa. Aiheeton pelonlietsonta johti alkutilanteessa tarpeettomaan elintarvikkeiden hamstraukseen ja eritoten ravitsemusliikkeitä koskevat rajoitukset ovat olleet pitkälti tarpeettomia ja suorastaan naurettavia, ottaen huomioon esimerkiksi tavaratalojen sekä K- ja S-ryhmän liikkeiden koskemattomuuden.

Roope Rajala (Tampere, )

#1259

Jottain tolokkua nyt perketi teijjän touhuihin!

Tero Vainikainen (kuopio, )

#1275

Ulos ja äkkiä.

Martikainen Jari (Lohjs, )

#1280

Suomen BKT:n sekä työllistymisen turvaamiseksi on erittäin tärkeä saada tämä oletettu nainen pois hallituksesta ja mielellään politiikasta! Hän on vaaraksi kaikelle mikä liittyy kulttuuriin

Imad Kadir (Söderkulla, )

#1281

Koko akkalauma pihalle!!!!

Risto Korhonen (Varkaus, )

#1325

Kiuru pihalle ja valtakunnanoikeuteen. Kiuru saatava vastuuseen laillisen elinkeinon harjoittamisen estämisestä perusteetta.

Kettu Keinänen (Helsinki, )

#1331

Suomi on meidän koti, autetaan ensin omat ylös.

Jukks Silander (Jkl, )

#1351

Talouden alasajo ja ihmisten paloittelu pitää loppua ja asioiden hoito tulee perustua tutkittuun tietoon ja se tieto ja tutkimus tulee olla riippumatonta.

Helena Yläkorpi (Ihode, )

#1360

On jo aika kansan edustajien siirtyä puhumaan totuutta!

Sirkka Vienola (Tampere, )

#1382

Tämä ihminen on THL:n kanssa vastuussa ravintola- ja tapahtuma- alojen tuhosta.

Jari Sikkilä (Helsinki, )

#1389

Todella todella epäselvää ja mitään sanomatonta kommentointia läpi koko vaikean korona-ajan ministeri Kiurulta.

Ville Virta (Kuusamo, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…