#kampusrauha // Rauman Seminaarinmäki säilytettävä yhtenäisenä kampusalueena – ei asuntotuotantoa mäelle

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#4

Ei missään nimessä yhtään asuntoa seminaarinmäelle. Raumalla on metsää, peltoa ja lääniä tehdä asuntoja mielin määrin, mutta ei missään nimessä seminaarinmäelle.

Vili Verneri Jalonen (RAUMA, )

#5

Ei asuntoja Seminaarinmäelle. Teidän rakennuttajien rahanahneus on säälittävää. Opiskelijakulttuuri ja heidän hyvinvointinsa on ensisijaista.

Hans Sundberg (Rauma, )

#6

Rauman kampuksella on tarjottu opettajankoulutusta jo 125 vuoden ajan. Nykyiset asemakaavamuutossuunnitelmat uhkaavat perinteikkään ja kulttuurihistoriallisen kampuksemme tulevaisuuden sekä laajenemismahdollisuudet.

Kampusalue on n. 1600 oppijan oppimisympäristö normaalikoululle, pikkunorssille, ja opettajankoulutuslaitokselle. Oppiminen tapahtuu enenevissä määrin luokkahuoneiden ulkopuolella monipuolisissa ja vaihtelevissa oppimisympäristöissä. Nykyiset suunnitelmat rajaavat merkittävästi ainutlaatuisen opetuspuutarhan sekä piha-alueiden käyttömahdollisuuksia siihen mihin ne on tarkoitettu: koulutus, kasvatus- ja sivistystarkoitukseen.

Perttu Vuorio (Rauma , )

#130

Rauman OKL:ssä opiskelleena tiedän miten hienoa kokonaisuus Seminaarin mäki on ja se pitää säilyttää OKL:n käytössä.

Sanna Ohvo (Kaarins, )

#170

On silkkaa vääryyttä jos toteutatte asuntojen rakentamisen. Seminaarinmäki kuuluu koululaisille, opiskelijoille, opettajille ja kaikille mäen työntekijöille. Alue on kulttuurisesti ainutlaatuinen ja siitä nauttivat kaikki kaupungin asukkaat.

Jesse Peltomäki (Rauma, )

#177

Jos talous määrittää pitkälti tämän kansakunnan taloudellista hyvinvointia niin henkinen pääoma on tae henkiselle hyvinvoinnille ja jatkuvuudelle. Sitä pitäisi vaalia erityisesti tällaisessa historiallisessa ympäristössä, jossa tulevat kansankynttilät opiskelevat ja viihtyvät.
Pidetään huolta myös jatkuvuudesta ja perinteistä. Talouden ei pidä olla kaikessa tärkein hyve!

Anneli Pere (Turku, )

#183

Ajatelkaa opiskelijoiden parasta.

Mikael Ristimäki (Rauma, )

#187

On tarkeää säilyttää näitä vanhoja kulttuuriympäristöjä!

Tellervo Santaranta (Urjala As, )

#194

#kampusrauha

Annu Laurila (Rauma, )