Oikeuskanslerinkin vaatimus - Lastensuojelun päätökset on saatava laillisiksi

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#203

Lasten ja heidän perheidensä suojelemiseksi nykyinen huostaanottokäytäntö, ilman todisteita ja järkeviä perusteita, osoittaa oikeudettomuutta. Avohuollon tukea ei anneta, koska lastensuojelua ei valvota. Korvaukset syyttömänä vangituille lapsille ja heidän perheilleen, eli myös sanktiot lastensuojelulle, on kirjattava lastensuojelulakeihin.

Sari Kröger (Kuopio, 06.11.2021)

#223

Tämä mielivalta, jota lastensuojelussa harjoitetaan, on saatava päättymään. On aivan uskomatonta, millaisia päätöksiä siellä tehdään.

Ulla Berg (Jyväskylä, 09.11.2021)

#239

Työntekijät jotka lukevat lakia mielivallan kautta tulee rangaista vakavimman mukaan.

Asta Dimitrow (Savonlinna, 19.11.2021)

#245

Perhehoitajat roolissa,myös meihin liittyvät korjaukset ja huolet tulee kirjata faktoina,ei olettamuksia. Asiat tulee käsitellä asianosaisten kesken eikä päätöksiä tule tehdä sosiaalityöntekijöiden luulin perusteella. Myös kaikki virheelliset korjaukset tulee korjata samoin asiaan liittymätyömien henkilöiden kirjoittamat kuullun perusteella tehdyt lausunnot pitää poistaa. Päätökset tulee kaikissa tapauksissa perustua totuuteen. Selvittää ja kuulla kaikkia lain edellyttämällä tavalla. Perhehoitajat oikeusturva on olematon kun sostoimi päättää valveilla leimata tämän ja siirtää lapsia ilman minkäänlaista selvitystyötä paikasta toiseen. Hallinto oikeus viimeistään pitää tehdä tämä selvitystyö eikä uskoa vslheellisiin lausuntoihin,etenkin jos toisilla on näyttöä ja todisteita millä kumota nämä virkamiesten perättömät valheet. Sostt joka tekee mielivaltaisia ja väärin päätöksiä tulee valalla vankien todistaa väitteensä oikeiksi, ja näin jos valehtelee edelleen tulee heitä rankaista kuten tavallisia ihmisiäkin oikeuden hslventdmisedta sekä väärästä valasta. Valheelliset väitteet ja syytökset pitää tuomita perätyömikdi ilmiannoiksi.

Stina Lång (Loviisa, 20.11.2021)

#252

Henkilö, joka teki minusta väärän latensuojeluilmoituksen pyysi minulta anteeksi, kun äitinsä kertoi miten paljon lapseni saivat oireita sen johdosta ja monen elämä meni pilalle.

Arto Teniö (H:ki, 22.11.2021)

#258

Kaikki on enemmän kuin totta,palvelu tuottaa Traumaa liukuhihnalta,itsemurhia,yms,ennenkaikke c-ptsd järjestelmä on kuin tehty sille,eikä sitä osaamistakaan ole suomessa ja mitä varten muiden pitää hakee apua kun järjestelmää pyörittää mielisairaat ihmiset,joille ei edes ihmisoikeudet,lasten oikeudet,mikään ei kuulu heille,he pyyhkivät lattiaa,kuinka narsistinen järjestelmä voi ollakkaan ja se tuho mitä saa aikaan ja heitä eiu edes saa vastuuseen,miten tämä kaikki voi olla mahdollista ja kuka tämän kaiken korruption mahdollistaa

Jouni Karjalainen (Heinola, 23.11.2021)

#262

Juurikin näin.

Janne Kuulasvuo (Pornainen , 25.11.2021)

#266

Tämä on todella tärkeä ja kiireinen asia koska monelta osin rikotaan lakia ja lapsilta riistetään vapaus tekemällä laittomia päätöksiä.

Niina Grön (Riihimäki , 29.11.2021)

#273

loppu lasten mielivaltaiselle ryöstämiselle ja perheiden tuhoamiselle!!

Carina Palkeinen (Vihti, 06.12.2021)

#291

Miettikää lapsia huostaanotto on kova paikka koko perheelle. Missä on perheen yhdistäminen ?pelkkää vieraantumista

Heidi Vesterlund (Tampere, 26.03.2022)

#292

KAIKISTA SUOMESSA LAADITUISTA LAITTOMISTA HUOSTAANOTTOPÄÄTÖKSISTÄ PUUTTUU LAPSEN ETU , ELI SOPIMUSVALTIOIDEN ALLEKIRJOITTAMA LAPSEN OIKEUDET SOPIMUKSEMME KOKO SISÄLTÖ. IHMISOIKEUSRIKOKSET / EIT

Anna-Maria Koistinen (Eura, 30.03.2022)

#301

Kiitos! Terveisin mielivaltaisesti huostaanotetun yksinhuoltajaäiti

Maria Jäntti (Helsinki, 22.10.2022)

#333

Nykyinen lastensuojelulaki palvelee ainoastaan pahuutta. Jos Suomessa haluaa tuhota toisen ihmisen ja tuhoa haluavalla ihmisellä on käytettävissään lapsi, tai lapsia tuhotyönsä aseena, niin vaan tuhoaja saan lastensuojelun avuxeen tuhotyöhönsä ja onnistuu! Tämä on lopetettava!!!!!! Laki on muutettava!!!!!!!!!!!!

Satu Uusitalo (Pori, 19.01.2024)

#335

Oikeutta lapsille ja vanhemmille

Jari Salko (Honkajoki, 20.01.2024)

#337

Huomatkaa myös seuraavat:
positv.fi, rapsodia.info, ten.ithelvm <-

Kari Aava (Tampere, 22.01.2024)

#340

Mikä Kansainvälinen Ihmisoikeus sopimus , Suomen Perustuslaki , Suomen Laki tai Lastensuojelulaki kieltää maksamasta biologisille lapsiperhevanhemmille työpalkkauksen lisäksi tuon Lapsen edun osan , joka maksetaan vain sijaishuollon edun valvontaan ? = VIRANOMAISVIERAANNUTTAMINEN / SIJAISHUOLTOON KIINNITTÄMINEN / BIOL. PERHEEN HENKINEN VIRANOMAISPAHOINPITELY !!!

Anna-Maria Koistinen (eura, 05.02.2024)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…