Venäläisten turistiviisumien myöntämisen lopettaminen ja venäläisten maahantulon estäminen muiden maiden myöntämillä viisumeilla

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#402

Lopettakaa tämä selkärangaton ja moraaliton nössöily

Elina Jalkanen (Aura, 18.09.2022)

#406

Ukrainassa on meneillään kansanmurha. En voi käsittää miksi ette toimi! Emme voi vain tuomita teot ja toivoa, että tekijät joutuvat vastuuseen. Meidän on pyrittävä pysäyttämään tapahtumat mahdollisimman pian ja turistiviisumien evääminen on varmasti merkittävä toimi. Sen lisäksi, että käännätte selkänne ukrainalaisille, asetatte meidät suomalaiset vaaraan ja pilaatte venäläisten nuorten tulevaisuuden! Jos kyse on taloudelliset syyt, en ymmärrä miten nukutte yönne. Jos kyse on uhkailusta tai kiristyksestä Venäjän suunnalta, on silti uskallettava seistä historian oikealla puolella!!

Milla Syväoja (Harjavalta, 18.09.2022)

#409

Venäläisiltä pitää kokonaan kieltää kaikki viisumit toistaiseksi. Sallitaan aikasintaan kun heidän hyökkäyssota Ukrainaan on loppunut ja Venäjä on kustantanut Ukrainan uudelleenrakentamisen

Tom Törnqvist (Kaarina, 18.09.2022)

#418

Toimitaan venäläisten turistien viisumiasiassa kuten Baltian maat ja Puola.

Jarmo Kantonen (Vantaa, 19.09.2022)

#432

Olen ylpeä siitä, että Suomessa lakia ja sopimuksia noudatetaan suoraselkäisesti. Lakia tulkitessa on kuitenkin tarpeen myös nostaa katse kirjasta ja tarkastella kokonaiskuvaa. Joskus lain kirjaimen orjallinen noudattaminen ei tuota oikeudenmukaisia päätöksiä. Ei ole myöskään Suomen etu näyttäytyä epäsolidaarisena heikentämällä kankeutensa vuoksi Euroopan yhteistä rintamaa. On selvää, että Venäjän kansalaiset eivät yksilöinä ole vastuussa valtionsa hyökkäyssodasta. Mutta kyse ei olekaan kansalaisten rankaisemisesta, vaan selkeästä julkilausumasta ihmisoikeusloukkauksia, maailman rauhan vaarantamista ja Ukrainan suvereniteetin uhkaamista vastaan.

Kati Korhonen (Tampere, 19.09.2022)

#441

Tuskin koskaan olen joutunut kotimaatani häpeämään kuten nyt. Raja kiinni välittömästi.

Kari Nikrus (Nickby, 19.09.2022)

#466

Noudatetaan samoja ehtoja kuin muutkin maat emme ole mikään läpikulkuväylä.

Sari Kosonen (Vantaa, 19.09.2022)

#484

Nyt on tekojen aika, viisumi vapaus on ehdottomasti evättävä venäläisiltä, muutenhan Suomi luokitellaan venäjä myönteiseksi maaksi jos viisumeja ei evätä.

Simo Mölkänen (Suonenjoki, 19.09.2022)

#493

Ei olla Euroopan heikoin lenkki.Eihän ?
Joku muu ratkaisu kuin tämä!

Hannu Tikka (Helsinki, 20.09.2022)

#515

On moraalitonta venäläisten nauttia länsimaiden lomakohteena olemista, kun heidän väkensä tappaa, raiskaa ja tuhoaa Ukrainan kansaa, jotka joutuvat nälässä ja pelossa piileskelemään kylmissä kellareissa säästääkseen henkensä Venäläisiltä. Vastaavasti Venäläisten pitäisi päästä juhlimaan itse länteen..Rajat kiinni heiltä ja myös Kaksoiskansalaisuus pois, jompi kumpi kansalaisuus, mutta ei molempia. He voivat muodostaa turvallisuusriskin, sillä Venäjä pitää heitä ominaan ja pystyvät kiristämään heitä tahtonsa täyttämiseen kriisitilanteissa.

Rauha Nurmela (Nurmes, 20.09.2022)

#529

Rajat kiinni

Pekka Kaltto (Benalmadena, 20.09.2022)

#530

Ennen kuin jokainen venäläinen tuntee sodan seuraukset ihollaan - muutoksia ei tapahtuu!

Larissa Ratouchnaia (Vantaa, 20.09.2022)

#538

Rajat kiinni ryssiltä.

Kari Mänttäri (Lempäälä , 20.09.2022)

#540

Suomi voi tehdä kansallisilla päätöksillä päätökset. Myös estää venäläisten tulo Suomeen. Perustuslakimme on voimassa!

Jari von Behr (Vihti, 20.09.2022)

#543

Tuhansia siviilejä kidutettu, raiskattu, silvottu ja poltettu elävänä. On meneillään kansan murha, koko kansa yritetään pyyhkiä pois, kieltää niiden äidinkieli niinkuin sitä ei ikinä olisi ollut olemassakaan. Venäjä yrittää joko sulattaa ukrainalaisia itseensä, tai jos tämä ei onnistu, häätää ukrainalaiset kotoa länteen päin. Mikäli edellä mainitut eivät onnistu sitten ainut vaihtoehto on kuolema! Kuolee miehiä, naisia, lapsia, viattomia pieniä, jotka eivät tehneet kenellekään mitään pahaa.
Ja tätä kaikkea tukee suurin osa venäläisistä. Jopa venäläisten protestin kasvot "miljoonaa ruusua" Pugachova itkee, että "meidän pojat kuolee turhaa", ei hän sure ukrainalaisia, hän suree omia poikia, niitä murhajia ja raiskajia, ketkä kuolee, eikä tavoitetta vieläkään ole saavutettu. Pugachova ja miljoonat sen kaltaiset venäläiset eivät ole
moksiskaan, jos Ukraina olisi tuhottu ja vaikka kuolisi tuhansia venäläisiä, kunhan tavoite olisi saavutettu. Tai jos Ukraina olisi valloitettu ns. pienellä verellä ja "meidän pojat" eivät kuolisi. Mutta ei sanaakaan ukrainalaisista. Ja tämä on se pyhä lehmä, se venäläisten protesti, se protesti Putinia vastaan, koska hän on tehoton impotentti, eikä sen takia että hän on hirviö.

Uskotteko te vieläkin, että tämä kaikki on Putinin sotaa? Raiskasiko Putin itse lapsia Khersonissa? Silpoiko Putin itse ukrainalaisia Iziumissa? Varastiko Putin naisten alusvaatteita ja pesukoneita Irpinissa? Teloittiko Putin itse mun isäni Vorzelissa?
Se on Venäjä. Punaiset veren meret ja vihaa, sininen masennus ja toivottomuus, valkoinen kalpea kylmys ja köyhyys: Venäjä!

Oleksii Prykhodko (Forssa, 20.09.2022)

#594

Nyt on aika toimia. Hävettää olla suomalainen, kun ei edes tämmöistä asiaa saada hoidettua.

jani kongas (Tampere, 21.09.2022)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…