Yrittäjä - äänestän jaloillani, jos hallitus kiristää listaamattomien yritysten osinkoverotusta

Teen kaikkeni sen eteen, että en ole kantamassa korttani Oy Suomi Ab:n kekoon, jos uusi hallitus kiristää listaamattomien yritysten osinkoverotusta. Tarvittaessa järjestän asiani siten, että maksan omat / yritykseni verot muuhun maahan. Äänestä tämän puolesta, sillä vain näin voimme vaikuttaa tulevan hallitusohjelman sisältöön. Jos et anna ääntäsi, niin älä myöskään sorru surkuttelemaan tulevaa kohtaloa!

"Sdp on vero-ohjelmassaan esittänyt listaamattomien yritysten osinkoverotuksen kiristämistä siten, että huojennetun osinkoveron raja laskettaisiin kahdeksasta neljään prosenttia osakkeen matemaattisesta arvosta. Rinteen mukaan se tuottaisi valtiolle 250 miljoonan euron lisätulot. Mallia on haettu valtiovarainministeriön asettaman työryhmän raportista".

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Pekka Kari voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö Suomen myöntää Edward Snowdenille turvapaikka?