TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Siveettömyyden tuomitseminen 1 Kor 5

2021-05-18 09:59:13

146269203_10158120633723262_3903257953638311727_o1.jpg
Yksikään piispoista ei kertonut kannattavansa mallia 1, jonka mukaan kirkollinen avioliitto kuuluu vain miehelle ja naiselle, eikä samaa sukupuolta oleville pareille tarjota mitään vaihtoehtoista toimitusta.
-
Samaa sukupuolta oleville pareille järjestetään rukoushetki.
Tämä on kirkon virallinen kanta.
-
Piispainkokous laati rukousohjeen rekisteröityjä homopareja varten.
-
Huovisen alkusanojen jälkeen luettiin niin arkkipiispa emeritus Kari Mäkisen kuin nykyisen arkkipiispa Tapio Luoman välittämät terveiset ja siunaukset tilaisuuteen osallistuneille homo- ja lesboaviopareille.

”Olette löytäneet rinnallenne kumppanin, jonka kanssa haluatte elämänne jakaa. Onnittelen teitä tapahtumaan osallistuvia aviopareja ja toivotan teille Jumalan siunausta ja hänen hyvää johdatustaan”, arkkipiispa Luoman jättämässä viestissä luki.

Vielä ennen varsinaista yhteiskuvaa Huovinen lausui siunauksen, jonka jälkeen laulettiin Akselin ja Elinan häävalssi.
https://www.kotimaa.fi/artikkeli/helsingin-tuomiokirkon-portailla-otettiin-historiallinen-yhteiskuva-me-ollaan-naimisissa/
-
KUKA ON VASTUUSSA? KUKA ON RIKOLLINEN?
ONKO TÄMÄ VIHARIKOS -> Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta!
ONKO TÄMÄ KIIHOTTAMISRIKOS KANSANRYHMÄÄ VASTAAN-> Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

Roomalaiskirje: IHMISTEN SYYLLISYYS
1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,

Toinen käsky poistettiin vuonna 787: 2. KÄSKY
Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa tai patsasta, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla. Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.

1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Room.+1%3A1&rnd=1620947051899
-
Arkkipiispa emerius Kari Mäkinen MTV uutiset 18.10.2010:
Arkkipiispa: Homoseksuaalisuus ei ole minkäänlainen synti. Homoseksuaalisuus on osa ihmisen identiteettiä eikä se ole minkäänlainen synti eikä eheytystä vaativa asia, sanoo arkkipiispa.
-
Piispa Kaisamari Hintikka toivoo, että Suomessa kirkko mahdollisimman nopeasti päätyy vihkimään myös samaa sukupuolta olevia pareja avioliittoon.
-
Piispa Teemu Laajasalo: ”Homoseksuaalisuus ei ole synti, sairaus tai häpeä..."
-
Arkkipiispa Mäkinen pyysi anteeksi seksuaalivähemmistöiltä!
-
Arkkipiispa Kari Mäkinen homomusikaalin ensi-illassa
https://mvlehti.net/2017/01/29/arkkipiispa-kari-makinen-homomusikaalin-ensi-illassa/
-
Porvoon uusi piispa Bo-Göran Åstrand kertoilee, että päätti kirkkoherrana Pietarsaaressa lähteä tukemaan pride-jumalanpalveluksen järjestämistä siellä.
-
146341435_10158120633203262_2139001517538508032_o1.jpg
Turun uusi piispa Mari Leppänen sanoi keskiviikkona radion Ykkösaamun haastattelussa toivovansa, että hänen mielestään kirkko voisi vihkiä kaikki avioparit.
- Itse toivoisin, että kirkko voisi vihkiä kaikki avioparit, kun he sitä pyytävät. Piispana olen sitoutunut toimimaan sen puolesta. Ajattelen, että kaikki voivat paremmin kun yhdenvertaisuus kirkossa toteutuu, sanoi Leppänen.

Kirkon nykyistä suhtautumista samaa sukupuolta olevien p
-
Seksuaalivähemmistöön kuuluva kirkolliskokousedustaja Hanna Mithiku pyysi kirkolliskokouksessa piispoja vastaamaan kysymykseen saako kirkossa edelleen opettaa, että homoseksuaalinen rakkaus on ”synti ja Jumalan luomistyötä rikkova voima”.
Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka vastasi kysymykseen selvin sanoin.
– Vaikka emme juuri nyt pääsisikään sopuun samaa sukupuolta olevien vihkimisestä yhtenä kirkkona, on selvää, että seksuaalivähemmistöjen ja samaa sukupuolta olevien parien rakkauden leimaaminen synniksi rikkoo sekä Kristuksen ruumiin ykseyttä että Jumalan luomistyötä vastaan. Espoon hiippakunnassa ei ole tilaa tämänkaltaiselle opetukselle, Hintikka sanoi.
-
Paavi Franciscus: Jumala teki sinusta tällaisen ja rakastaa sinua sellaisena kuin olet, enkä minä välitä siitä, paavi Franciscus totesi yksityisessä keskustelussaan homomiehelle nimeltä Juan Carlos Cruz.
-
Sebastian Tynkkynen erotettiin Oulun Helluntaiseurakunnasta
https://yle.fi/uutiset/3-10522852
-
Sebastian Tynkkynen esittelee miesystävänsä Tom of Finland -henkisessä yhteiskuvassa
Sebastian Tynkkynen kertoo avoimesti Alan-rakkaastaan sosiaalisessa mediassa.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005616847.html
-
Siveettömyyden tuomitseminen
"Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."
Herran Jeesuksen nimessä hyljättävä saatanan haltuun lihan turmioksi, että hänen henkensä pelastuisi Herran päivänä.
Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa.
Sillä onko minun asiani tuomita niitä, jotka ovat ulkopuolella? Ettekö tekin tuomitse vain niitä, jotka ovat sisäpuolella?
Mutta ulkopuolella olevat tuomitsee Jumala.
"Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Kor.+5%3A1&rnd=1621321132335
-
Sebastian-Tynkkynen_pk_v0.1_.jpg


Juhani Starczewski

Virossa mielenosoitus Päivi Räsäsen tueksi

2021-05-13 19:59:04

185778788_795899867706123_2822945994007070565_n.jpg
Virossa mielenosoitus Päivi Räsäsen tueksi
13.05.2021 | 18:19- päivitetty 13.05.2021 | 18:24
Mielenosoitus järjestettiin Suomen Tallinnan-suurlähetystön edessä

GALLERIA⟩ SAPTK: n vihapuhe järjesti PIKETIN Suomesta syytetyn poliitikon tueksi

https://www.postimees.ee/7246870/saptk-korraldas-piketi-vihakones-suudistatava-soome-poliitiku-toetuseks?utm_source=twitter.com&utm_medium=social&utm_campaign=share-buttons&utm_content=7246870
-
Päivi Räsänen
@PaiviRasanen
Sain juuri viestin suurlähettiläältämme, lähetystön edessä Tallinnassa käynnissä mielenosoitus puolestani. Joukossa ainakin yksi kansanedustaja. En tiennyt tästä etukäteen. Postimees on tehnyt tästä jutun, jossa iso kuvagalleria. Viron kieltä en osaa...
https://twitter.com/paivirasanen
-
TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE OIKEUSPROSESSISSA!
JO YLI 15.300 TUKIJAA!
ADRESSIN ALLEKIRJOITTAJAT ON LÄHETETTY JA LÄHETETÄÄN PÄIVILLESOPIVIN VÄLIAJOIN!

https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle
-
LEVITÄ TIETOA TUKIADRESSISTA!
-
Konservatiivinen ”Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks” (Perheen ja traditioiden suojelusäätiö) eli SAPTK järjesti mielenosoituksen entisen sisäministerin, kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd.) tueksi Tallinnassa Suomen Viron-suurlähetystön edessä osoitteessa Kohtu 4, kertoo Postimees. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on nostanut Päivi Räsästä vastaan kolme syytettä kansanryhmää vastaan kiihottamisessa.

Mielenosoittajien viron- ja suomenkielisissä kylteissä luki ”Onko Suomesta tullut ideologinen diktatuuri?”, ”Rouva valtakunnansyyttäjä Toiviainen, lopettakaa kristittyjen vainoaminen” ja ”Onko kristillinen avioliittoetiikka Suomessa kriminalisoitu?”.

-Päivi Räsästä vastaan aloitetulla oikeusprosessilla on selvä laajempi viesti koko yhteiskunnalle: jos et hyväksy vallitsevaa ideologiaa, jos et halua joutua valtiollisen repressiokoneiston hammasrattaisiin, pidä suusi kiinni, sanoi SAPTKin johtaja Varro Vooglaid.

Vooglaid myös korosti, että mielenilmauksen tarkoitus on myös kertoa Viron yhteiskunnalle siitä, kuinka vakavaan vaaraan sananvapaus Virossa joutuisi, jos ns. vihapuheen kieltävä laki säädettäisiin maassa. Neuvostomiehityksen jälkeen sananvapautta on pidetty Virossa ehdottoman pyhänä periaatteena, eikä maassa ole tähän mennessä ollut kansanryhmää vastaan kiihottamisesta rankaisevaa lakia. Euroopan Unioni on vaatinut Viroa säätämään tällaisen lain, jonka puuttumisen takia Viroa uhkaa eurokomission sakko.

Mielenosoitukseen osallistui myös Viron konservatiivisen kansanpuolueen (EKRE) kansanedustajia, kuten Anti Poolamets ja Monika Helme.

 


Juhani Starczewski

Valtakunnansyyttäjä toimii vastoin perustuslakia – Sananvapaus on demokratian kulmakivi!

2021-05-03 11:17:21

Valtakunnansyyttäjä toimii vastoin perustuslakia – Sananvapaus on demokratian kulmakivi | Kolumni
Julkaistu 03.05.2021 09:03

Sananvapaus on toimivan demokratian kulmakivi. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on päättänyt nostaa syytteet kansanedustaja Päivi Räsästä vastaan. Toiviaisen mukaan Räsänen on kiihottanut kansaa homoja vastaan, tuomalla esiin sen, mitä Raamattu sanoo homoista.

Valtakunnansyyttäjän mukaan kansanedustaja Päivi Räsäsen lausunnot ylittävät sanan- ja uskonnonvapauden rajat ja aiheuttavat halveksuntaa sekä vihaa homoja vastaan. Täysin poliittisessa ja Suomen perustuslain vastaisessa syytteessä on kyse puhtaasta ajojahdista ja siitä, että valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen toimii vastoin perustuslakiamme.

Perustuslaki antaa selvän suojan niin sananvapaudelle, kuin myös uskonnonvapaudelle. Perustuslaki sanoo asiasta seuraavaa:

”Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus. Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.”

Perustuslakimme antaa siis kaksinkertaisen suojan Päivi Räsäsen toiminnalle. Hänellä on perustuslain mukaan oikeus harjoittaa uskontoaan, joka sisältää myös omantunnonvapauden. Lisäksi Räsäsellä on sananvapaus, eli hän on oikeutettu sanomaan omat mielipiteensä asioista, jopa ilman uskonnonvapauden antamaa suojaa.

Asia on sikäli nurinkurinen, että tosiasiassa rikokseen näyttää syyllistyvän valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen. Toiviaisen väite, jonka mukaan Räsäsen sanomisen ylittävät sanan- ja uskonnonvapauden rajat on ristiriidassa perustuslain kanssa.

Perustuslaki ei nimittäin määrittele sananvapauden tai uskonnonvapauden rajoja, vaan se nimenomaan suojaa molemmat. Toiviaisella ei ole myöskään mitään oikeutta yrittää estää sitä, mitä Räsänen haluaa sanoa.

Toiviaisen toiminta on perustuslain vastaista myös toisesta syystä. Perustuslaista löytyy nimittäin rikosoikeudellinen laillisuusperiaate, jonka mukaan:

”Rikosoikeudellinen laillisuusperiaate. Ketään ei saa pitää syyllisenä rikokseen eikä tuomita rangaistukseen sellaisen teon perusteella, jota ei tekohetkellä ole laissa säädetty rangaistavaksi.”

Suomen perustuslaki turvaa sanan- ja uskonnonvapauden, joten valtakunnansyyttäjä Toiviaisella ei ole perustuslain antamaa oikeutta syyttää Räsästä toiminnasta, joka on perustuslain mukaan täysin laillista ja jota perustuslakimme suojaa.

Räsäsen tulisikin tehdä rikosilmoitus Raija Toiviaisesta ja hänet pitäisi asettaa syytteeseen rikosoikeudellisen laillisuusperiaatteen noudattamatta jättämisestä, sekä yrityksestä rajoittaa sananvapautta. Kokonaisuutena koko syyte on täysin poliittinen ja tavoitteena on tuhota sananvapaus lopullisesti Suomesta.

Hyökkäys Raamatun sanaa vastaan maassa, jonka menestys perustuu pitkälti kristillisten arvojen noudattamiseen on asia, jota voi pitää täysin käsittämättömänä. Toimiva demokratia edellyttää sitä, että kansa saa vapaasti kertoa mielipiteensä ja käydä keskustelua kaikista asioista. Jos tätä demokratian kulmakiveä rajoitetaan, vääristyy todellisuus, jolloin demokratia ei enää toteudu.

Kolumni: Risto Huovinen
3.5.2021

Oikeusistuin-lakikirja.jpg


Juhani Starczewski

Kansanedustaja Päivi Räsäselle ja Luther-säätiön Juhana Pohjolalle syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan!

2021-04-29 11:30:59

Päivi Räsänen saamistaan rikos­syytteistä kiihottamisesta kansan­ryhmää vastaan: ”Yllättävä, jopa järkyttävä päätös”
Päivi Räsänen kertoo olevansa valmis puolustamaan sanan- ja uskonnonvapautta ”niin pitkälle kuin on tarve”.
Samassa yhteydessä Suomen Luther-säätiön asiamiestä ja hallituksen jäsentä Juhana Pohjolaa vastaan nostettiin syyte yhdestä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007948700.html
-
Kansanedustaja Päivi Räsäselle ja Luther-säätiön Juhana Pohjolalle syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kansanedustaja-paivi-rasaselle-ja-luther-saation-juhana-pohjolalle-syytteet-kiihottamisesta-kansanryhmaa-vastaan/8129052?utm_medium=referral&utm_source=upday#gs.zxo90d
-
Levitä tietoa tukiadressista!
-


Juhani Starczewski

Tiedoksi presidentti Sauli Niinistölle jne. Tapio Puolimatkan luento!

2021-04-06 11:49:13

Tiedoksi presidentti Sauli Niinistölle, Eduskunnalle, Hallitukselle, Valtakunnan syyttäjän toimistolle ja Poliisille Tapio Puolimatkan luento!

Laitoin tuon luennon myös kaikille Suomen evlut piispoille ja jokaiseen evlut seurakuntaan.

-------- Alkuperäinen viesti --------
Aihe: Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"
Päiväys: 5.4.2021 04:05
Lähettäjä: juhani.starczewski@elisanet.fi
Vastaanottaja: kirjaamo@tpk.fi, press@tpk.fi

Tiedoksenne!

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021:
"Haureuden henki on eksyttäväinen"

https://www.youtube.com/watch?v=Etxa122tMjA

Siunattua Pääsiäistä!

Juhani Starczewski

-----------------------------------------------------------------

-------- Alkuperäinen viesti --------
Aihe: Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"
Päiväys: 5.4.2021 16:58
Lähettäjä: juhani.starczewski@elisanet.fi
Vastaanottaja: anu.vehvilainen@eduskunta.fi, tarja.filatov@eduskunta.fi, juho.eerola@eduskunta.fi

ARVOISA PUHEMIEHISTÖ!

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021:
"Haureuden henki on eksyttäväinen"

https://www.youtube.com/watch?v=Etxa122tMjA

Siunattua Pääsiäistä!

Juhani Starczewski

-----------------------------------------------------------------

-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: juhani.starczewski@elisanet.fi <juhani.starczewski@elisanet.fi>
Lähetetty: maanantai 5. huhtikuuta 2021 17.19
Vastaanottaja: Lindtman Antti <Antti.Lindtman@eduskunta.fi>; Salonen Kristiina <Kristiina.Salonen@eduskunta.fi>; Nurminen Ilmari <Ilmari.Nurminen@eduskunta.fi>; Tavio Ville <Ville.Tavio@eduskunta.fi>; Mäkelä Jani <Jani.Makela@eduskunta.fi>; Juvonen Arja <Arja.Juvonen@eduskunta.fi>; Halla-aho Jussi <jussi.halla-aho@eduskunta.fi>; Mykkänen Kai <Kai.Mykkanen@eduskunta.fi>; Sarkomaa Sari <Sari.Sarkomaa@eduskunta.fi>; Kopra Jukka <Jukka.Kopra@eduskunta.fi>; Orpo Petteri <Petteri.Orpo@eduskunta.fi>; Kurvinen Antti <Antti.Kurvinen@eduskunta.fi>; Kalli Eeva <eeva.kalli@eduskunta.fi>; Mattila Hanna-Leena <hanna-leena.mattila@eduskunta.fi>; Kari Emma <Emma.Kari@eduskunta.fi>; Hyrkkö Saara <saara.hyrkko@eduskunta.fi>; Pitko Jenni <jenni.pitko@eduskunta.fi>; Arhinmäki Paavo <Paavo.Arhinmaki@eduskunta.fi>; Lohikoski Pia <pia.lohikoski@eduskunta.fi>; Hänninen Katja <Katja.Hanninen@eduskunta.fi>; anders <Adlercreutz@eduskunta.fi>; Löfström Mats <Mats.Lofstrom@eduskunta.fi>; Bergqvist Sandra <sandra.bergqvist@eduskunta.fi>; Harkimo Harry <Harry.Harkimo@eduskunta.fi>; Turtiainen Ano <ano.turtiainen@eduskunta.fi>
Aihe: Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"

ARVOISAT EDUSKUNNAN PUHEEN- JA VARAPUHEENJOHTAJAT!

Tiedoksenne:

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021:
"Haureuden henki on eksyttäväinen"

https://www.youtube.com/watch?v=Etxa122tMjA

Siunattua Pääsiäistä!

Juhani Starczewski

-------- Alkuperäinen viesti --------
Aihe: VS: Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"
Päiväys: 6.4.2021 11:21
Lähettäjä: Kurvinen Antti <Antti.Kurvinen@eduskunta.fi>
Vastaanottaja: "juhani.starczewski@elisanet.fi" <juhani.starczewski@elisanet.fi>

Kiitos viestistä.

-----------------------------------------------------------------

-------- Alkuperäinen viesti --------
Aihe: Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"
Päiväys: 5.4.2021 19:22
Lähettäjä: juhani.starczewski@elisanet.fi
Vastaanottaja: kirjaamo@eduskunta.fi

ARVOISA KANSANEDUSTAJAT!

Tiedoksenne:

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021:
"Haureuden henki on eksyttäväinen"

https://www.youtube.com/watch?v=Etxa122tMjA

Siunattua Pääsiäistä!

Juhani Starczewski

-----------------------------------------------------------------

-------- Alkuperäinen viesti --------
Aihe: Fwd: Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"
Päiväys: 5.4.2021 19:18
Lähettäjä: juhani.starczewski@elisanet.fi
Vastaanottaja: sanna.marin@eduskunta.fi, sanna.marin@vnk.fi, annika.saarikko@eduskunta.fi, annika.saarikko@minedu.fi, tytti.tuppurainen@eduskunta.fi, tytti.tuppurainen@vnk.fi, pekka.haavisto@eduskunta.fi, pekka.haavisto@formin.fi, ville.skinnari@eduskunta.fi, ville.skinnari@formin.fi, anna-maja.henriksson@eduskunta.fi, anna-maja.henriksson@om.fi, thomas.blomqvist@eduskunta.fi, thomas.blomqvist@om.fi, maria.ohisalo@eduskunta.fi, maria.ohisalo@intermin.fi, antti.kaikkonen@eduskunta.fi, antti.kaikkonen@defmin.fi, matti.vanhanen@eduskunta.fi, matti.vanhanen@om.fi, sirpa.paatero@eduskunta.fi, sirpa.paatero@vm.fi, jussi.saramo@eduskunta.fi, jussi.saramo@minedu.fi, jari.leppa@eduskunta.fi, jari.leppa@mmm.fi, timo.harakka@eduskunta.fi, timo.harakka@lvm.fi, tuula.haatainen@eduskunta.fi, tuula.haatainen@tem.fi, mika.lintila@eduskunta.fi, mika.lintila@tem.fi, aino-kaisa.pekonen@eduskunta.fi, aino-kaisa.pekonen@stm.fi, krista.kiuru@eduskunta.fi, krista.kiuru@stm.fi, krista.mikkonen@eduskunta.fi, krista.mikkonen@ym.fi

ARVOISA SUOMEN HALLITUS!

Tiedoksenne:

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021:
"Haureuden henki on eksyttäväinen"

https://www.youtube.com/watch?v=Etxa122tMjA

Siunattua Pääsiäistä!

Juhani Starczewski

-----------------------------------------------------------------

-------- Alkuperäinen viesti --------
Aihe: Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"
Päiväys: 6.4.2021 14:10
Lähettäjä: juhani.starczewski@elisanet.fi
Vastaanottaja: raija.toiviainen@oikeus.fi, valtakunnansyyttaja.syyttaja@oikeus.fi, viestinta.syyttaja@oikeus.fi
Kopio: jukka.rappe@oikeus.fi, kaisa.harkisaari@oikeus.fi, virve.streng@oikeus.fi, maria.turkia@oikeus.fi, leena.metsapelto@oikeus.fi, mika.appelsin@oikeus.fi, tuuli.eerolainen@oikeus.fi, sampsa.hakala@oikeus.fi, anssi.hiivala@oikeus.fi, timo.knuutti@oikeus.fi, tom.laitinen@oikeus.fi, lilja.limingoja@oikeus.fi, anu.mantila@oikeus.fi, mikko.mannikko@oikeus.fi, anneli.nikkola@oikeus.fi, jaana.piirto@oikeus.fi, hanne.rautiainen@oikeus.fi, heidi.savurinne@oikeus.fi, heikki.stenius@oikeus.fi, joanna.autiovuori@oikeus.fi, mirja.aarnio@oikeus.fi, thomas.berg@oikeus.fi, birgitta.forsstrom@oikeus.fi, tommi.hietanen@oikeus.fi, virpi.jalkanen@oikeus.fi, taina.keinonen@oikeus.fi, tuula.koponen@oikeus.fi, arja.koski@oikeus.fi, riitta.kuronen@oikeus.fi, linda.leskinen@oikeus.fi, sanna.lummio@oikeus.fi, pia.meri@oikeus.fi, jouko.partanen@oikeus.fi, katri.peurala@oikeus.fi, henrika.rasanen@oikeus.fi, ritva.sahavirta@oikeus.fi, satu.sarkala@oikeus.fi, marja.sevon@oikeus.fi, jukka-pekka.sirvio@oikeus.fi, jaana.tikkanen@oikeus.fi, mira.tuominen@oikeus.fi, seija.lehtonen@oikeus.fi, tiina.rantanen@oikeus.fi, tommi.hietanen@oikeus.fi, Teemu.Jokinen@poliisi.fi, Markku.Silen@poliisi.fi, Olavi.Havio@poliisi.fi, pekka.seppala@poliisi.fi, antti.melasniemi@poliisi.fi, kirjaamo.poliisihallitus@poliisi.fi, Kai.Rantala@poliisi.fi, Antero.Rytkola@poliisi.fi, Mikko.Porvali@poliisi.fi, Pasi.Back@poliisi.fi, Harri.Lehtimaki@poliisi.fi, Hannele.Koskela@poliisi.fi, Hannu.Koiramaki@poliisi.fi

Tiedoksenne!

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021:
"Haureuden henki on eksyttäväinen"

https://www.youtube.com/watch?v=Etxa122tMjA

Siunaten

Juhani Starczewski

 -----------------------------------------------------------------

 


Juhani Starczewski

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"

2021-04-04 20:49:32

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"
https://www.youtube.com/watch?v=Etxa122tMjA


Juhani Starczewski

TÄMÄ EI OLE APRILLIPILA! 😃🙃 SIUNATTUA PÄÄSIÄISTÄ!

2021-04-01 07:12:11

TÄMÄ EI OLE APRILLIPILA! 
SIUNATTUA PÄÄSIÄISTÄ!
RUKOUS SUOMEN PUOLESTA ILTA-SANOMAT KIIRASTORSTAIN LUKUPAKETTI SIVU 17! 
ILTA-SANOMILLA ON ARVOT VIELÄ KOHDALLAAN, KUN JULKAISIVAT ILMOITUKSEN!
ILTALEHTI KIELTÄYTYI JULKAISEMASTA ILMOITUSTA MISTÄÄN HINNASTA, RUKOUS SUOMEN PUOLESTA EI KUULU HEIDÄN ARVOIHINSA!

1422715618627045_1745997.jpeg


Juhani Starczewski

Prof. John Robinson: "Salaliiton todisteet " v.1789: SEITSEMÄN ASKELTA SAKSAN UNIONISTA PETOVALTAAN

2021-04-01 03:02:30

Prof. John Robinson: "Salaliiton todisteet " v.1789.

SEITSEMÄN ASKELTA SAKSAN UNIONISTA PETOVALTAAN

1. Kristinuskon tuhoaminen elävänä uskontona.

2. Yksityisomaisuuden ottaminen pankkien hallintaan velkaannuttamalla valtiot ja kodit.

3. Perintöoikeuden muuttaminen.

4. Sisältäpäin tapahtuva moraalinen jäytäminen, jolloin perheyksiköt tehdään mitättömiksi,
lapset kapinaan vanhempia vastaan.

5. Isänmaallisuuden tekeminen naurettavaksi.

6. Kansalliset valtiot syrjäytetään, ne ovat vain kulisseja.

7. Yhden uuden maailmanjärjestyshallituksen luominen, joka käyttää poliisivaltaa ja
pakottaa kaikki kapinoivat kansalaisliikkeet alaisuuteensa.

TAVOITE:

Sodalla, taloudellisella masennuksella ja työttömyydellä pakotetaan maailman kansojen ylimmät johtajat näkemään ainoana toivona maailman kaikkien kansojen yhdistäminen yhdeksi ainoaksi kansaksi, yhden diktaattorin hallintaan seka kaikille kansoille yhteinen uskonto.

TYÖMENETELMÄ:

a. Joukko maailmansotia, jotka hajoittavat kansakuntia.
b. Joukko vallankumouksia ja sisällissotia, jotka heikentävät maita.
c. Taloudellinen masennustila, joka luo työttömyyttä.
d. Teollisuusmaissa teollisuus ajetaan alas ja siirretään se kehitysmaihin.
e. Hyvinvointiyhteiskuntaan lisätään sosiaalipalveluja, mikä huonontaa kansakuntien taloutta.
f. Korkeat korot tulevat kuluttamaan kansojen verotuloja ja pakottavat niitä lainaamaan enemmän rahaa ja siten lisäämään budjettinsa alijäämää.
g. Inflaatiota lisätään vähentämällä veropohjaa ja lisäämällä valtiollisia menoja.
h. Tehdä kristillinen usko naurunalaiseksi, soluttautua seurakuntiin ja opettaa epäuskoa, tehdä Raamatun aitous kyseenalaiseksi ja ottaa käyttöön vapaampi moraalikäsitys.
i. Turmella opetus ottamalla käyttöön koululaitos ilman todistuksia missä jokainen selviytyy jotenkuten. Kaikki kuri poistetaan, opettajilla ei ole oikeutta rangaista tottelemattomia oppilaita.
j. Hajoitetaan kodit, luodaan talous, joka pakottaa äidit ansiotyöhön. Mainostetaan voimakkaasti avoliittoa.
k. Tuetaan taloudellisesti kaikkia vääriä uskontoja.
l. Rappeutetaan yleistä moraalia pornografialla, huumeilla, viinalla ja vapailla aborteilla sekä vääristetyllä seksuaaliopetuksella. Joukkotiedotusvälineet, kuten radio, TV, lehdistö ja viikkolehdet
tukevat tätä lisäämällä väkivaltaa, seksiä ja kiroilua ohjelmissaan ja lehdissään. Lisätään mainontaa vapaan seksin puolesta.
m. Heikennetään poliisin oikeuksia etsiä rikollisia. Liberalisoidaan lait ja tuomioistuimet niin,
että rikolliset pääsevät helpommin vapaiksi ja siten voivat hajoittaa yhteiskuntaa.
n. Voimakas valtiollinen tuki urheilulle, joka sitoo ihmisten kiinnostuksen ja tekee sokeaksi kristinuskolle ja poliittiselle kehitykselle. Kiinnostusta urheiluun lisätään voimakkaasti lehtien, radion ja TV:n välityksellä.
0. Länsimaiden sotilasvoimien yleinen hävittäminen mutta kommunistimaiden sotilasvoimien voimakas rakentaminen.
p. Lisätään mainontaa homoseksuaalisen elämän puolesta miesten sekä naisten keskuudessa.
q. Korotetaan työväenluokan elintasoa kovalla sosiaalisella ohjelmalla. Kun ihmiset kerran ovat tottuneet korkeaan elintasoon, sitten romutetaan talous ja alennetaan heidän elintasoaan. Tämä tulee
1isäämään ihnmisten kiinnostusta vallankumoukseen.

Edellä oleva tavoite ja työmenetelmät ovat kansainvälisen rahanvallan keskusjärjestön tavoitteita ja työmenetelmiä. Bilderberger-ryhmä, jonka tavoite ja työtavat edellä sekä Consil of Foreign Relations eli CFR-ryhmä, joka toimii Amerikassa, sekä Trilateraalinen komissio, joka pyrkii luomaan maailmaan kolme talouskeskusta: USA, Yhdistynyt Eurooppa EU sekä Kauko-idän talousalue.


Juhani Starczewski

Iloinen ja kiitollinen Saara Mörsky kirjoittaa 29.3.2021:

2021-03-29 15:21:17

be901fa9-216a-4b38-a1d0-0003d9dae724.jpg

Iloinen ja kiitollinen Saara Mörsky kirjoittaa 29.3.2021:

Kaikkein suurin ongelma tämän tapaturmajalan kanssa on ollut 10 vuoden ajan se, että puolenkin tunnin istuminen ja siitä nouseminen tuottaa kipua, ja jalka on jäykkä. Kokoustilanteessakkin, kun nousen puheen jälkeen säestämään lauluja, yritän kävellä kuin ei sattuisi, mutta kyllä ystävät ovat vaivani huomanneet.

Lääkärin lopputarkastuksessa lääkäri sanoi minun kärsivän loppuelämäni jalkaoireista. Mutta lisäsi, että voihan raudat poistaa, jos kivut käyvät oikein vaikeiksi. Nyt on se vaihtoehto ollut voimakkaana mielessä!

Kun rukoilit, Juhani, puolestani, senjälkeen olen saanut nousta ilman kipua ja jäykkyyttä, niinkuin heti rukouksen jälkeenkin tapahtui, vaikka olin istunut kenties parin tunnin verran yhteen menoon ti 23.3 Vapiksen kahvitilaisuudessa. Tukipohjallisia en ole pannut mihinkään kenkääni viime tiistain jälkeen. Eli Jeesus Kristus kosketti parantavalla kädellään eikä nyt tarvitse leikkausta ajatella!!!! Kiitos ja kunnia Hänelle ja kiitos Hänen palvelijalleen, sinulle!

Niinkuin olen aiemmin kertonut, ihan siedettävää kipua tai kireyttä tuntuu edelleen leikkauskohdissa. Ymmärrän sen johtuvan uudesta tilanteesta eli nyt jalkaterä taipuu kävellessä, kun ennen se oli aika lailla suorassa kovan tukipohjallisen päällä. Luulen, että pikkuhiljaa iho antaa periksi, ja se oire häviää. Ja lisään: Vaikka ei häviäisikään, kyllä 75-vuotiaalla saa ollakin jotain oiretta ahkerasta jalkojen käytöstä.

Näin hyvin on asiat! Olen jo kertonut ihmeestä ystäville. Eilen kerroin myös Saarijärven vapaakirkon pastorille
ollessani siellä säestämässä Hiekkavirran sisaruksia.

Iloinen ja kiitollinen Saara Mörsky
Viestiä saa jakaa!


Juhani Starczewski

TÄMÄHÄN MENI YLITÖIKSI!

2021-03-26 17:38:23

TÄMÄHÄN MENI YLITÖIKSI!
14409870_10153994842568262_3889694518875510970_o1.jpg
Olin kesälomalla ja vuorotteluvapaalla. Vietin vapaita kesämökillä. Ystävät kutsuivat minut Jyväskylään Keskisuomalaisessa olleeseen julkisen sanan neuvoston tilaisuuteen. Ajoin sunnuntaina Vaimoni Tertun kanssa kesämökiltä kotiin. Oli hieno aurinkoinen päivä keskiviikkona 29.8.2012. Oloni oli ihan hyvä ja normaali. Lähdin polkupyörällä tilaisuuteen. Ajaessani katselin Kuokkalan sillalta Lutakkoon ja Hotelli Paviljonkia, johon ”taistelimme” huhtikuussa 2012 Gideoneitten Uudet Testamentit, joita hotelliketju ei ensin halunnut ottaa vastaan.

Sillalla rinnassani posahti kovasti ja tunsin kovaa kipua, joka eteni vatsaani ja oikeaan jalkaani. Ajattelin, että oliko minua ”ammuttu” (Efesolaiset 6:10-20). Verta ei kuitenkaan näkynyt vaatteissa.
Vointini huononi nopeasti ja oikea jalkani ei enää toiminut, enkä pystynyt sillä enää polkemaan.
Pääsin vaivoin pois pyörän päältä ja romahdin Rantaraitilla olleen aidan päälle. En pystynyt enää liikkumaan. Sain vaivoin puhelimeni rintataskusta ja soitin 112. Sitten soitin Vaimolleni tilanteesta parilla sanalla, että ambulanssi on tulossa ja sattuu kovasti.

Ambulanssi tuli ja minut nostettiin paareille ja tutkittiin alustavasti. Keski-Suomen Keskussairaalan ensiavussa todettiin, että aorttani oli revennyt nivusiin asti. Veri ei enää päässyt oikeaan jalkaani, joka oli halvaantunut liikuntakyvyttömäksi. Vaimoni soitti ja hoitaja toi puhelimen ja silloin lääkäri sanoi, että puhu Vaimosi kanssa viimeinen puhelu, sillä tilanne oli niin vakava. Hyvästelimme Vaimoni kanssa ja sanoin, että jos on anteeksipyydettävää niin pyydän anteeksi. Sanoin: ”RAKASTAN HÄNTÄ JA PERHETTÄNI, KERRO HEILLE TERVEISET. TAIVAASSA TAVATAAN!” Puhelun jälkeen jäin odottamaan rajan taakse siirtymistä!

Minulle oli kuitenkin tilattu lääkäriambulanssi Kuopioon. Olin joten kuten tajuissani. Jälkikäteen kuulin, että 95% ihmisistä kuolee aortan repeämään. Rakas Äitini kuoli aortan repeämiseen sekunnissa 27.12.2001.

Kuopiossa minut vietiin suoraan leikkaussaliin ja sain silloin toisen puhelun Vaimoltani. Sanoin hoitajalle, joka toi puhelimen, että tämähän menee ylitöiksi! Hän ihmetteli, mitä puhuin ja sanoin, että nyt on jo toinen puhelu, kun Jyväskylässä jo hyvästelimme. Sanoin Vaimolleni, että, jos selviän leikkauksesta ja siitä ettei oikeaa jalkaani amputoida, niin pyydä rukousta puolestani. Hän olikin jo soittanut Uskoville ja puhelimeen vastannut sanoi, että ovat juuri kokoontuneet rukoilemaan. Myös Ystäväni KSML:ssa rukoilivat sydämeni puolesta, he olivat näin kokeneet, kun minua ei näkynyt.

Leikkaus kesti yön yli. Ruumiini lämpötila laskettiin +19 asteeseen, rintakehäni avattiin ja minulle laitettiin tekoläppä ja proteesi. Perheeni tuli teholle. En pystynyt liikkumaan, enkä saanut vielä edes silmiäni auki. Kuulin, kun Vaimoni sanoi, että Juhani on niin vahva ihminen, että kyllä hän tuosta selviää. Elämäni heikoimmalla hetkellä tullaan ”kehumaan”... Terttu piti kädestäni kiinni ja sanoi myös, että jos kuulet puheeni niin purista kättäni. Sen pystyin tekemään ja puristin heikosti kättä joka kerta, kun hän kertoi, ketkä ovat paikalla.

Teho-osastolla huomasin, että halvaantunut, melkein kuolioon mennyt jalkani oli vielä tallella. Hoitajat ja lääkärit kävivät jonkin kerran nivusissani ja ihmettelin, että mistä on kysymys. He sanoivat, että he eivät tunne nivusissa pulssia, kun verenkierto oikeaan jalkaani tukkeutui, mutta he ihmettelivät, että kylmennyt jalkani alkoi lämpenemään, eikä sitä tarvinnutkaan amputoida. Rukouksiin oli vastattu.

Olin viikon Kuopiossa ja viikon Jyväskylässä sairaalassa. Ensimmäinen osasto 10 ulkopuolinen ”vieraani” oli ensiavun lääkäri, joka tuli tervehtimään viimeistä puhelua soittanutta!
Jouduin opettelemaan kävelemään uudestaan rollaattorin kanssa. Kävelin ensin metrin, sitten viisi metriä ja välillä istuin rollaatorin päällä ja lepäsin.

Kun tulin kotiin oli totuttelemista sydänläpän ääneen, koska sen ääni kuului selvästi, kun oli hiljaista. Olin pitkälläni sängyssä ja katsoin kirjoja vieressä olevassa kirjahyllyssä. Otin käteeni ”Maailman onnellisimmat ihmiset”- kirjan. Sain kirjan 1992 Martti Issakaiselta Stelkin kokouksessa. Alun muistan kyllä lukeneeni, mutta, mitä pitemmälle luin, niin teksti tuntui vieraalta, onkohan lukeminen jäänytkin kesken. Pääsin sivulle 141, kun sydämeni meinasi pysähtyä ja liikutuin siitä, mitä siinä luki. ”Sydäntautinen potilas sai uuden sydämen (ei parantunutta sydäntä vaan uuden, jossa ei ollut jälkeäkään muoviputkista ja läpistä, jotka oli aikaisemmassa leikkauksessa sinne asetettu). Jopa kaksi kuollutta heräsi eloon Stelkkiläisten kautta. Koin tuon profeetallisena kohdallani. En usko, että se oli sattumaa!

Autolla ajaminen oli alussa kielletty ja siksi soitin lähistöllä asuvalle Aittilan Jormalle, jonka kyydissä pääsin Stelkin kokouksiin Albaan.

Tulin Uskoon Helsinki Mission jälkeen 1987 kotonani, kun JEESUS ilmestyi minulle kirkkaudessaan makuuhuoneessamme. Tutkin Missiosta saatua kirjaa, jossa oli kuva kuilusta, jonka vasemmalla puolella olevat olivat jumalattomia ja oikealla puolella olevat Uskovia. Kuilun keskellä oli risti. Koin, että olin kuilun vasemmalla puolella eli jumalaton. Vaimoni oli pesulla ja sammutin valot. Suljin silmät...Yhtäkkiä huone tuli valtavan kirkkaaksi ja säikähdin, että mistä on kysymys? Kirkkaus häikäisi silmiäni, kun katsoin sitä. Kirkkaudesta kuului ystävällinen ääni: ”JUHANI, KAIKKI SINUN SYNTISI OVAT ANTEEKSIANNETUT!” Kysyin: ”AI, KAIKKIKO?” JEESUS VASTASI: ”KAIKKI!” Sitten kirkkaus katosi ja koin, että nyt minut siirrettiin vasemmalta puolelta ristin poikkipuun kautta oikealle puolelle. Tajusin, että olen nyt Uudestisyntynyt, jota asiaa en aikaisemmin ymmärtänyt.

Uskoon tuloni jälkeen täytyin Pyhällä Hengellä ja sain armolahjoja mm. parantamisen lahjan, joita olen sitten vuosien varrella JEESUKSEN NIMESSÄ JA HENGESSÄ” käyttänyt ihmisten auttamiseksi. JEESUS sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi." Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealle puolelle. Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta. Markus 16:15-20
Raamattumarssi https://www.adressit.com/raamattumarssi


Jatkoaikaterveisin
Juhani Starczewski

15697726_10154287392893262_2043504146327755615_n.jpg


Juhani StarczewskiJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.