Voodoo nuket pois myynnistä S-Market osuuskaupoista.

Kommentoitu viesti

Ateisti

#29 Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

24.02.2013 19:48

#25: - Voodoo ei tehoa uskoviin

oletpa mielenkiintoinen kristitty, uskot siis sekä omaan uskontosi jumalan voimaan että vieraan uskonnon (voodoo) jumalien olemassaoloon ja voimaan. Ovatko mielestäsi siis kaikki maailman kymmenet miljoonat jumalat mielestäsi yhtä tosia? Useimmat muut kristityt kai ovat sitä mieltä, että vain raamatussa esiintyvät henkiolennot ovat olemassa.  Muuten sinulle ja muille kaltaisillesi tiedoksi: mikäli  kuoleman jälkeen jotain yleensä on, niin minulle olisi pahinta helvettiä viettää ikuisuus samassa paikassa teidän kanssanne. Voitte siis rauhassa lopettaa pelastamisyritykseni.

Vastaukset


Vieras

#39 Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

2013-02-25 10:10:52

#29: Ateisti - Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

Uskon (kolmiyhteiseen = Isä, Poika ja Pyhä Henki) Jumalaan, joka on luonut taivaan ja maan ja kaiken, mitä niissä on. Koska entinen enkeliruhtinas lusifer ei säilyttänyt asemaansa taivaassa, Jumala heitti sen ja kaikki enkelit, jotka olivat häneen suostuneet alas maailmaan. Siksi maailma on tänäkin päivänä pahan vallassa ja tämän maailman ruhtinas on -aatana. Nämä demonit joista tässä adressissa on ollut puhe ovat langenneita enkeleitä.

-aatana kimpaantui tästä kaikesta Jumalalle, ja vihaa kaikkia Jumalan tekoja (eli varsinkin ihmisiä). Se haluaa, että Jumalan luomat iankaikkisuusolennot (ihmiset) joutuvat samaan tuliseen pätsiin iankaikkisesti, mihin se itsekin joutuu. Ja se tietää, että sillä on vain vähän aikaa. Helvettiä ei siis alunperinkään ole tarkoitettu ihmisille, vaan -aatanalle ja sen kätyreille. Kristinuskon mukaan samaan paikkaan joutuvat ne, jotka eivät ole uskoneet Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

"Sillä niin on Jumala MAAILMAA rakastanut, että antoi ainoan poikansa, ettei YKSIKÄÄN joka häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen ELÄMÄ" (Joh. 3:16). Kysymys ei ole siitä, haluatko elää ikuisesti vaan siitä, MISSÄ vietät sen.

Kristinusko saa tänä päivänä niin paljon vastustusta, koska se väittää tietävänsä ainoan tien Jumalan luo. Tämä väite on murskaava. Kysymys on siitä, onko Jeesuksen väite itsestään totta vai ei; "MINÄ olen tie, totuus ja elämä, ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani". Joko tämä väite on totta tai se ei ole totta. Se sulkee pois kaikki muut uskonnot ja keinot Jumalan luokse.

Kyllä Jumala kestää Sanansa koettelemisen. Hän rakastaa Sinua ja haluaa yhteyden sinuun. Jos todella haluat tietää mikä on totuus, löydät Hänet.

 


Vieras

#62 Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

2013-03-01 16:03:54

#29: Ateisti - Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

Tuttua juttua...noin minäkin uhosin aikoinaan. Mutta kyllä oli paha olo sisällä ja en edes ymmärtänyt miksi.


Vieras

#88 Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

2013-05-05 18:32:41

#29: Ateisti - Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

Kirjoitit: "Mikäli kuoleman jälkeen jotain yleensä on, niin minulle olisi pahinta helvettiä viettää ikuisuus samassa paikassa teidän kanssanne. Voitte siis rauhassa lopettaa pelastamisyritykseni."

Sinunkin pelastuksessasi on kyse ainoastaan Jumalan teosta. Siihen ei kykene muut. Samoin uskovan ihmisen kohdalla pelastuksessa on kyse ainoastaan Jumalan teosta. Uskova ihminen voi vain tavallaan suositella Jeesusta sinullekin ja rukoilla sinun puolestasi.

Jumala tietää kaiken. Myös sinun mielipiteesi (pahinta helvettiä viettää ikuisuus samassa paikassa teidän kanssanne). Tässä on otettava huomioon, että taivaassa ei ole mitään epätäydellistä. Uskova ihminen (kuten muutkin ihmiset) on täällä maan päällä hyvin vajavainen ja saa luottaa Jumalan armoon ja Jeesuksen ristin sovitustyöhön, että Hän päästää syntisen mutta armahdetun perille. Nytkin me saamme tunnustaa kaikki syntimme ja Hän antaa ne anteeksi. Välillä aina lankeamme mutta saamme taas aloittaa alusta "puhtaalta pöydältä". Koska taivaassa ei ole mitään epätäydellistä, sinunkin kannattaa nöyrtyä ja pyytää Jeesukselta ihan tosissaan rukoillen mukaan pääsemistä. Olisi tärkeää, että kaikki pääsisimme perille ja uskoisimme Jeesukseen. Taivas ei siis ole kamala paikka. Toisaalta Jumala on ottanut myös sen huomioon, että kaikille se ei ole sopiva paikka ja kaikki eivät pääse taivaaseen. Mielestäni se on ikävää. Jumala kuitenkin kunnioittaa sinunkin omaa tahtoasi. Jumala ei vaadi  ja pakota. Hän kyllä kutsuu sinuakin. Jumala haluaa meille hyvää.

 


Vieras

#89 Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

2013-05-07 09:22:05

#29: Ateisti - Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

Pienenä lisäyksenä tähän uskon asiaan: Jeesus on siis maksanut sen hinnan, että meillä iankaikkinen elämä olisi. Hän on siis maksanut sen kaikkien ihmisten osalta. MUTTA  "Tämä on kirjoitettu siksi, että te uskoisitte Jeesuksen olevan Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä, kun uskotte, olisi elämä hänen nimensä tähden." Joh.20:31

Raamatun arvostus on valitettavasti meiltä monelta täysin hukassa. On todella ikävää todeta, että monille ihmisille vain todistettavat fakta-asiat on totta. Jumala on käsittääkseni halunnut juuri näin, että usko perustuu uskomiseen. Jos uskon asiat voitaisiin todistaa oikeiksi 100 %:n varmuudella, se olisi silloin jo tietoa.