VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

robin hood

#5412

09.03.2013 17:51

Yksikään luontoa kunnioittava ihminen ei ole kuin kiimainen metsästäjä jolla kuola valuu kun näkee jonkavoisi tappaa. oikea luonto ihminen on joka osaa arvostaa ja vain sellaiset eläimet päästää päiviltään jotka on sen tarpeessa. mutta nykyisin se on teille nykyajan ns.miehet se peniksen jatke jolla teette muka vaikutuksen naisiin sillä että ootte suuria tappajia. hahahhaaa ja vielä kerta päälle. imekää munaanne jos siitä saatte tyydytyksen.ette varmaankaan no kokeilkaa naapuriinne sehän voi olla vaikka susi.

Vastaukset


Vieras

#5414 Re:

2013-03-09 19:12:15

#5412: robin hood -
Yksikään luontoa kunnioittava ihminen ei ole kuin kiimainen metsästäjä jolla kuola valuu kun näkee jonkavoisi tappaa. oikea luonto ihminen on joka osaa arvostaa ja vain sellaiset eläimet päästää päiviltään jotka on sen tarpeessa. mutta nykyisin se on teille nykyajan ns.miehet se peniksen jatke jolla teette muka vaikutuksen naisiin sillä että ootte suuria tappajia. hahahhaaa  ja vielä kerta päälle. imekää munaanne jos siitä saatte tyydytyksen.ette varmaankaan no kokeilkaa naapuriinne sehän voi olla vaikka susi.
---------------------------------------------------------------------------------
Puhut jälleen siitä mitä suojelet. Susilla kuola todella valuu kun he tappavat.
Entä mitkä eläimet ovat sen tarpeessa, että ne pitää päästää päiviltään? Päästätkö kaikki jänisruton kitumat jänikset päiviltään kun kanta kasvaa liian suureksi? Entä miten on kapisten turkiseläinten laita, jotka raapivat itsensä hengiltään, päästätkö nekin päiviltä?
Etkä taida oikein tuntea metsästyskulttuuria muutenkaan lainkaan. En tiedä yhtäkään metsästäjää, joka metsässä olisi naisille vaikutusta tekemässä.
Ja loppu tekstistäsi onkin taas sitä sorttia, joka paljastaa todellisen ikäsi ja vielä sukupuolesikin ;)