Vain Potilaalla on OIKEUKSIA, joita LÄÄKÄRIN tulee kunnioittaa

Kommentoitu viesti

Tilanne senkun vain pahenee.

#1 Suomen kansalaisten oikeusturva

14.03.2013 16:52

Lienee kolmekymmentä vuotta jatkuneen sosialistisen valtakauden vaikeaselkoista luettavaa nuo lait ja suuntaus, joka jatkunee kansalaisten kannalta haitallisena.Kansalta on itsemääräämisoikeus muuttunut vähemmistöjen valtaoikeuksien suuntaan ja puhutaakin yhteiseen hiileen puhaltamiseksi,josta saataisiin suuri palo aikaiseksi,jolla olisi tuhovoimaa.
Pakkikriisit.Ennen ei lainaa annettu ilman riittäviä takuita.Ei ollut luottotappioita,eikä velkakirjabonteja kaupan,ei päästökauppaa.Eikä tehty olemattomia miljoona kauppoja arvottomilla keksinnöillä.

Vastaukset

Pia

#2 Re: Suomen kansalaisten oikeusturva

2013-03-17 16:29:28

#1: Tilanne senkun vain pahenee. - Suomen kansalaisten oikeusturva

Kyllä lakeja alkaa lukemaan, kun joutuu todistamaan vierestä laittomuuksia; ilman lakimuutoksia homma jatkuu samanlaisena maailman tappiin asti.

Ihmiset luulevat, että muistutuksia, kanteluita ja valituksia tekemällä saa oikeutta, mutta ei saa. Koneisto suojelee omiaan, vain muutamia syytteitä nostetaan käsittelyyn, että kansa pysyisi rauhallisena (esim. valelääkäri juttu).

Perustuslain mukaan kaikki kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä, joiltakin se on vain päässyt unohtumaan ja peruskansalaisille on yhdenvertaisuuden tavoittaminen tehty yhtä vaikeaksi kuin vuorelle kiipeäminen ilman varusteita. Olisi helpompaa, jos lainsäätäjät 'madaltaisivat' vuorta korjaamalla lakeja :)