LAUNEEN KOULUN LAPSET HÄDÄSSÄ!

Kommentoitu viesti

"ammattimiehet asialla,takuu loppuu kun perävalot häviävät näkyvistä..."

#57 Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?

24.03.2013 11:41

Koulua on kosteusvaurioiden takia remontoitu jo vuosikausia. Eikö näillä kyseisillä urakoitsijoilla ole mitään vastuuta työstään, josta me veronmaksajat kuitenkin maksamme valtavan summan? Miten voi olla edes mahdollista että "korjaustöiden" jälkeen samat ongelmat vain jatkuvat? Kesälomien (=remonttien) aikana koulun parkkipaikalla on usein ollut Viron kilvissä olevia autoja...liekö sattumaa,vai onko menty siitä mistä aita on matalin? Vai eikö meillä täällä ole työvoimaa?

Vastaukset

Osallistunuturakoitsija

#58 Re: Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?

2013-03-24 11:53:21

#57: "ammattimiehet asialla,takuu loppuu kun perävalot häviävät näkyvistä..." - Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?

Puolustan remonttien tekijöitä!

Käsittääkseni kaupunki on teettänyt remontit tarjousten pohjalta aliurakoitsijoilla. Aliurakoitsijoilla ei ole muuta mahdollisuutta kun tehdä työ kaupungin laatimien kirjallisten dokumenttien mukaan, muutenhan urakoitsijat joutuisivat maksamaan rakennusvirheistään. Kaupungin valvojat valvovat tietysti, että korjaukset toteutetaan annettujen suunnitelmien mukaan. MUTTA KAIKKI SUUNNITTELUSSA EI PELITÄ LAUNEEN KOULUN TARPEISIIN.  Rahaa palaa ja ainoastaan työllistetään paljon remonttiväkeä nyt ja tulevaisuudessa ja tietenki  terveydenhuoltoa. Onko järkeä?

Hölmöläisten kaupunki

#149 Re: Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?

2013-03-26 10:51:37

#57: "ammattimiehet asialla,takuu loppuu kun perävalot häviävät näkyvistä..." - Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?

Ilmeisesti kysymys on siitä mitä Tilakeskus tilaa. Näyttää siltä että Tilakeskus Ei valvo teettämiään töitä riittävällä tarkkuudella. Olisiko aika vaihtaa virkamiehiä? Kuinka kauan ylimielinen Arola saa puuhastella, lue hänen kommentit http://m.ess.fi/ess/article/408801?section=2041 näistä kirjoituksista ja tästä addressista.