LAUNEEN KOULUN LAPSET HÄDÄSSÄ!

Kommentoitu viesti

J

#63 Re: Ei ole kovin monta vuotta!

24.03.2013 14:43

#55: harmistunut - Ei ole kovin monta vuotta!

Muistan kuinka tyttären 1. luokan kouluun tutustumispäivänä rehtori piti pitkän puheen kertoen miten sen kesän jälkeen kaikki on paremmin kuin uusi. Mutta parhaiten jäi mieleen erään oppilaan vanhemman kysymys, "Mitäs sitten jos ei olekkaan mitäs sitten?". Kaikki kuulemma on rempan jälkeen koska luoka ovat jotenkin kapseloituja eli ilmanvaihdossa ei pitäisi liikkua mitään luokasta toiseen. Paras kommentti tuli tuohon. "Entä jos se ei toimi niin laitetaanko lapset seuraavaksi jokainen omaan pieneen kapseliinsa?" Tuo herätti hilpeyttä, mutta nyt ajatellen ei ala olla kaukana todellisuudesta jos korjausten tulokset ovat sitä mitä ovat nyt olleet. Ja tuo tilaisuus oli keväällä 2010.

Ja heräsi tässä samalla mieleen kysymys että miksi liipolan koulurakennukset meni jyrän alle samantien vai olenko missannut kokonaan että niitä olisi rempattu joka kesä viimeiset vuodet?

 

Vastaukset

Alakoululaisen äiti

#65 Re: Re: Ei ole kovin monta vuotta!

2013-03-24 14:55:49

#63: J - Re: Ei ole kovin monta vuotta!

Nyt pitäisi saada selville kuka/ketkä toimi/-vat remonteissa vastaavina mestareina. Rehtorihan ei tiedä rakentamispuolesta, eikä hänen kuulu siitä mitään ymmärtääkään. Mutta ehkä hänellä on pöytäkirjat, joissa on vastaavien mestareiden nimet. Todennäköisesti kuitenkin jossain vaiheessa on pidetty joitain työmaakokouksia, ja ennen urakan alkamista on pitänyt määrittää työmaan vastaavat mestarit. Vaikka he sitten olisivatkin istuneet työpöytiensä takana toimistoissaan, niin jossain on paperi, jossa on jonkun vastaavan mesun nimi tai sitten koko homma on mennyt aivan lainvastaisesti.

Kuka tietäisi mistä tuollaiset paperi löytyvät? Teknisestä virastosta? Koulutoimen kaapeista?

mmm.

#66 Re: Re: Ei ole kovin monta vuotta!

2013-03-24 14:56:38

#63: J - Re: Ei ole kovin monta vuotta!

Ei ole Liipolaa rempattu. Toisaalta sitä ei ole myöskään peruskorjattu sisätiloista kun taas Laune on. Ehkä joku isopomo ei haluu pistää Launetta maan tasalle kun se peruskorjaus on vasta tehty.