Stop eläinsuojeluterrorismille.

Kommentoitu viesti

Koiviston Hannu
Vieras

#289 Tuet

15.02.2011 17:01

MMM tukee yhsistyksiä noin 100 000 eurolla, opetusministeriö ja kulttuuriministeriö tukevat järjestöjen tiedottamista, joka on virheellistä.
Eläinsuojelujärjestöjen tarpeellisuudesta ei ole epäselvää, niitä toki tarvitaan. Miksi ne eivät toimi yhdessä elinkeinon kanssa kuten tapahtui ennemmin ?
Yleinen luulo, mitä nämä järjestöt levittävät, on käsitys meidän farmareiden epärehellisyydestä. Ikäänkuin näkisimme vaivaa näiden fanaatikkojen takia. Vaivaa näemme, että he eivät pääse vahingoittamaan eläimiä.
Jos joku epäilee syy-yhteyttä tunkeutujien ja järjestöjen välillä, on syytä tutia asioita tarkemmin. Vaikka johtajat väittävät että heillä ei ole mitään kontaktia salakuvaajiin tai kyyditsijöihin, he puhuvat totuuden vastaisesti. Esimerkiksi kihloissa oleminen on mielestäni jonkin asteinen yhteys salakuvaajaan.

Järjestöt eivät jää mistään laittomuudesta koskaan kiinni, ennen kuin organisaatiossa jokin lenkki pettää.

On aivan selvää, että yhteys tunkeutujilla ja järjestöillä on. Miksi kuvamateriaalista muuten olisi tietoa ?

Yksi huomio: Monia sellaisia tiloja on kuvattu, joita ei ole julkisuudessa näytetty. Jos asiat ovat olleet niin hyvin, ettei huijaamallakaan ole saatu eläintä muokattua huonoksi, on kuvat pantu kaiketi roskiin.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#290 Re: Tuet

2011-02-15 20:19:13

#289: Koiviston Hannu - Tuet

Olet oikeassa hannu!