Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#6510 Re: Vai evoluutiosta tukea

05.04.2013 05:29

#6508: Mies Oulusta - Vai evoluutiosta tukea

Tässä myös heti aamusta paraatiesimerkki uskovaisten tarpeesta kirjoittaa anaaliyhdynnästä. Kristittyjen miesten mielessä pyörii huolestuttavalla volyymillä yksityiskohtaisia kuvauksia yhtymisestä toisen peräaukkoon. Tämä visuaalinen pommitus on niin vahvaa, että uskovien on pakkomielteen tavoin kirjoitettava anaaliyhdyntäkuvauksia julkisille foorumeille ja toistettava, toistettava, toistettava sitä päivät pääksytysten. Kuten aiemmin kirjoitinkin, nämä ovat tietenkin niitä harvoja tilanteita, joissa kristitty voi sosiaalisesti hyväksyttävällä tavalla ajatella ja puhua yksityiskohtaisesti anaaliyhdynnästä ja myös laajemmin seksuaalisesta kanssakäymisestä.

Ottakaa siten iso popkorn-kulho syliin, nojautukaa tuolillanne taaksepäin ja alkakaa odottaa tämänkin päivän takuuvarmasti mukanaantuomaa vyöryä kristittyjen kirjoittamista anaaliseksin kuvauksista. Voin vakuuttaa, että kuten muinakin päivinä, myös tänään ketju pullistelee niistä iltaan mennessä.

Vastaukset

Mies Oulusta

#6514 Re: Re: Vai evoluutiosta tukea

2013-04-05 05:40:21

#6510: - Re: Vai evoluutiosta tukea

Heh, eikö saisi kuvata? Kyllä kauniisti kuvaan myös sitä että "mies yhtyköön vaimoonsa ja heistä tulee yksi liha" Kaunista se on tuo seksielämäkin kun perusta ja puitteet on oikeat.

 

Harmittaako sinulla noin kovasti kun kerrotaan asioista kielikuvin jotka paljastavat todelliset karvanne?

 

Yksi toimintatapanne on juuri tuollainen vääristely ja mustamaalaaminen, siinäpä ei mitään uutta.