Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#6531 Palataan ytimeen

05.04.2013 06:10

"Kehuessaan viisaita olevansa, ovat he tyhmiksi tulleet"

"Nuo jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen..heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen...samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa" (Room.1)


Vääristelette sanan luonnollinen merkitystä, valheellisuus onkin yksi toimintatapanne.

Vastaukset

Heikki

#6537 Re: Palataan ytimeen

2013-04-05 06:20:22

#6531: - Palataan ytimeen 

 

"...häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen...." HUOM! sana: ...VAIHTANEET, totuuden valheeseen... Homot siis valehtelevat kun väittävät homouden olevan luonnollista.

Vieras

#6538 Re: Palataan ytimeen

2013-04-05 06:22:14

#6531: - Palataan ytimeen

"Vääristelette sanan luonnollinen merkitystä, valheellisuus onkin yksi toimintatapanne."

Kuten sanottua, sinulla on oma määritelmäsi termeille luonnollinen ja luonnoton (esim. luonnoton saattaa sinulla tarkoittaa samaa kuin Jumalan tahtoa vastaan toimiminen). Sanakirjan mukaan luonnottomalla viitataan muun muassa luonnossa esiintymättömään. Homoseksuaalisuutta esiintyy luonnossa, joten vakiintuneen määritelmän mukaan homoseksuaalisuus on yhtä luonnollista kuin vaikkapa hedelmiensyönti tai juoksukisat Savannilla. En tietenkään voi mitään sille, että sinun on pakko - omiin uskonnollisiin auktoriteetteihin nojautuen - käyttää luonnoton-sanaa totunnaisesta poikkeavassa merkityksessä.

Sama ongelmallisuus näkyy vaihtaa-sanan kanssa, joka selvästi viittaa tietoiseen toimintaan, ts. valintaan. Odottelen vielä vastaustasi siihen, miten homomies tietoisesti reagoi aivoissaan heteronaiseen verrattavalla tavalla esimerkiksi tiettyihin feromoniyhdisteisiin.