Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti


Vieras

#25 Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

07.04.2013 13:45

#24: Rivijäsen. - Re: Re: Rakkauden neuvo!

Lempäälän rauhanyhdistyksen johtokunta ja kaikki kiusaamiseen osallistuneet voivat syyttää itsenään tästä jupakasta. Jokainen voi vaan arvata, miten olisi käynyt yritysjohtajalle, joka toiminnallaan olisi tuottanut lähellekään samassa määrin negatiivista julkisuutta yritykselleen. Mitä sitten on tehty Lempäälän rauhanyhdistyksellä? Kiusaajat jatkavat elämäänsä Jumalan valtakunnan jäseninä, mutta kiusaajan puolustajia syyllistetään. Täälläkin joku kirjoitti remonttiryhmäläisistä, vaikka tietääkseni mitään sellaista ryhmää ei ole olemassakaan.

Vastaukset

Rivijäsen

#34 Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

2013-04-08 14:31:02

#25: - Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

Ai et ole muka kuullut remonttiryhmästä mitään? Remonttiryhmällä on oma facebookryhmäkin, joka on muuten ulkopuolisilta suljettu. Tiedän muutamia aktiiviremonttiryhmäläisiä, joiden kautta olen tätä facebookryhmän sivuakin päässyt näkemään. Facebookin remonttiryhmä on kuitenkin aika pieni, mutta kun selaa remonttiryhmän ja täällä adressissa esiintyviä nimiä, voi havaita, että samoja nimiä löytyy aika paljon!


Vieras

#150 Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

2013-04-14 10:11:03

#25: - Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

"Jos epäilyt osoitetaan oikeiksi, henkiseen pahoinpitelyyn ja kunnianloukkaukseen syyllistyneet niin Lempäälässä kuin Suomen rauhanyhdistysten keskusyhdistyksessä on saatettava rikosoikeudelliseen vastuuseen ja uhrilla on oltava oikeus lainmukaiseen korvaukseen.

Ennen kaikkea tietoisuus tapauksesta on levinnyt median välityksellä niin laajalle, että mahdolliset rikokset on tärkeä selvittää kaikkien osapuolien oikeusturvan vuoksi. Lisäksi tämä tapaus on valtakunnallisesti uskonnollisia yhteisöjä koskeva erittäin merkittävä ennakkotapaus, jossa mitataan ihmisen oikeusturva yhteisöllisen vallankäytön tilanteessa."

Yllä lainaus adressin tarkoituksesta.

Tietämättä tapauksen yksityiskohdista yhtään mitään, kyllä adressin saatesanojen lähtökohta on aivan väärä. Uskovaisena tähän ei voi missään tapauksessa yhtyä. Tärkein asia on hoitaa ensin anteeksiannolla rakkaus kuntoon, nämä oikeusasiat puhumattakaan korvausasioista (joita ei sen jälkeen enää tarvita kun rakkaus palaa) tulevat vasta sen jälkeen. Pitäisi ymmärtää että sielunvihollinen on alunperin kenties aivan mitättömästä asiasta päässyt rikkomaan Jumalan lasten välisen rakkauden  joka on paisunut ja paisunut (se on sielunvihollisen tarkoituskin). Asia pitäisi palauttaa alkuasetelmaan jossa rajoittunut asianosaisten joukko sopisi anteeksiannolla rikkomukset ja asia saataisiin pois. Sen jälkeen ei tule mieleenkään vaatia kompensaatiota kunnianloukkauksesta tai muita korvauksia kun on selvinnyt omakohtainen usko ja mitä meistä jokainen on saanut anteeksi. Ei jää myöskään vikoilevaa mieltä siitä jos asiaa ei ole osattu hoitaa oikein kun tärkeimpänä asiana näkyy vain se että on omat synnit anteeksi.