Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

Rivijäsen

#34 Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

08.04.2013 14:31

#25: - Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

Ai et ole muka kuullut remonttiryhmästä mitään? Remonttiryhmällä on oma facebookryhmäkin, joka on muuten ulkopuolisilta suljettu. Tiedän muutamia aktiiviremonttiryhmäläisiä, joiden kautta olen tätä facebookryhmän sivuakin päässyt näkemään. Facebookin remonttiryhmä on kuitenkin aika pieni, mutta kun selaa remonttiryhmän ja täällä adressissa esiintyviä nimiä, voi havaita, että samoja nimiä löytyy aika paljon!

Vastaukset

Tapio Hintsala

#35 Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

2013-04-08 14:55:36

#34: Rivijäsen - Re: Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

Allekirjoitin, koska olen hyvin järkyttynyt siitä miten harhassa kokonainen seurakunta voi olla. Ei uskalleta nousta valtaapitäviä vastaan vaan lähetään sokeasti kiusaamiseen ja pahanpuhumiseen mukaan. Miten te riviseurakuntalaiset ette näe kuinka valheellisesti johtokuntanne on toiminut ja toimii edelleen? Mitä luulisitte Kristuksen, vapahtajamme, sanovan tästä? Miksi olette kuin leeviläiset ja kävelette kiusatun ohi ettekä pysähdy auttamaan kuin laupias samarialainen?

Pahinta tässä kiusaamisessa on että toimitaan Jumalanvaltakunnan nimissä. Tuollainen kiusaaminen ja pahanpuhuminen ei ole Jumalasta vaan jostain ihan muusta. Siellä ei ole Pyhä Henki vaikuttamassa Lempäälässä, jos olisi, tämä juttu olisi jo selvinnyt ajat sitten.

Rukoilen voimia kiusatulle ja hänen puolustajilleen. Ja herätystä kiusaajille ja heidän tukijoilleen että nöyrtyisivät ja jaksaisivat käydä parannuksen askelille.

 

Tapio Hintsala

Ylivieska