Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

Lauri K. Lamminmäki

#57 Lempäälässä tapahtunut ilmiselvää kiusaamista

09.04.2013 16:36

Jos kiusaamista ei olisikaan tapahtunut aikaisemmin niin ainakin kiusaamista tapahtui viimeistään seurakuntapäivillä viime sunnuntaina. Kiusaamiseen osallistui monia Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n jäseniä ja lempäälän rauhanyhdistysväen suuri enemmistö on osasyyllinen siihen kiusaamiseen koska vaikenivat eivätkä nousseet puolustamaan kiusaamisen kohteeksi joutuneita. Seurakuntapäivillä mustamaalattiin sekä alkuperäistä kiusaamisen kohdetta, mutta myös häntä puolustamaan nousseita harvoja yksilöitä. Nyt olisi koko Lempäälän siionilla parannuksen paikka. Parannus pitäisi tehdä ensinnäkin väärästä hengestä jonka hedelmää tämä kiusaaminen selvästi on.

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/11028-kiusaamisasia-esillae-lempaeaelaessae-ulkopuolisilta-ei-pidae-hakea-apua

Lempäälän kiusaajilla ja jopa enemmistöllä täytyy olla väärähenki. Muuten tuollainen ei voisi olla mahdollista. Jos jollakin on esimerkiksi liberaalia tai muuta väärää oppia niin se ei oikeuta missään tapauksessa kiusaamaan häntä (en tiedä onko tästä liberaaliudesta ollut edes kysymys mutta julkisuudessa ollut keskustelu Lempäälän tapauksesta antaa niin ymmärtää).

Lempäälän siionissa näyttäisi olevan myös väärä henkioppi kuten 1970-luvun uusheräyksen hengen omanneilla oli (mm Heikki Saarella). Tästä on osoituksena se että seurakuntapäivillä syytettiin väärästä hengestä henkilöä ilman että pystyttiin osoittamaan mitään synninluvallisuutta tai harhaoppia kyseisessä henkilössä. Väärää henkeä ei voi perustella sillä jos joku puolustaa kiusaamisen kohteeksi joutunutta henkilöä.

Lisäksi Lempäälässä näyttäisi olevan myös harhaoppi 1.Kor. 6:1-10:nen tulkinnasta ja siellä on hurmahenkeä joka ei kunnioita poliisia esivaltana vaan herjaa sitä tähän tapaan: "jumalattomat poliisit". Mitä Raamatussa sanotaankaan esivallan herjaajista. Eivätkö juuri väärät opettajat syyllisty sellaiseen. Juud. 1:8
"Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja."

Oikea tulkinta 1. Kor. 6:sta on että se koskee vain omaisuuteen liittyviä vähäpätöisiä kiistoja joihin ei liity rikosta. Lempäälän kiusaamisasiassa epäiltiin rikosta joten oli aivan oikein tehdä siitä ilmoitus viranomaisille. Sitäpaitsi lempäälän tapaus ei ole omaisuuskiista eikä edes vähäpätöinen (viime sunnuntain seurakuntapäivien puheenvuorot osoittivat että kysymys on kokonaisvaltaisesta kiusaamisesta johon kaikki ne aikuiset Lempäälän siionissa ovat osasyyllisiä jotka eivät puolusta kiusaamisen kohdetta).(Room. 13:4
Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen.)

Esivaltakaan ei ole täydellinen joten kiusaamista on voinut tapahtua vaikka esivalta ei siitä olekaan antanut tuomiota. Viime sunnuntain seurakuntapäivillä kovan luokan kiusaamista tapahtui viimeistään.

Lempäälän tapaus ei valitettavasti ole ainoa laatuaan jossa 1. Kor. 6:1-10 tulkitaan harhaoppisesti. Tämä näkyy myös siinä että jopa törkeitäkin rikoksia on jätetty ilmoittamatta viranomaisille. Ja tutkintailmoituksen tehneitä henkilöitä on syyllistetty ja heidän uskonelämänsä kyseenalaistettu.

Itse en hyväksy liberaalia vääräähenkeä mutta en myöskään umpimielisyyden henkä joka vaikuttaa toisessa äärimmäisyydessä. Tuo umpimielisyyden henki on selvästi kososlaisen hengen ja uusheräyksen hengen juuresta noussut väärähenki. Sillä väärällä hengellä näkyy olevan valitettavan laaja kannattajajoukko takanaan sekä Suomen että Amerikan siioneissa. Liberaaleja on puolestaan vain hyvin vähäinen joukko.

Vastaukset

manttisen olavin poika

#58 jRe: Lempäälässä tapahtunut ilmiselvää kiusaamista

2013-04-09 17:36:09

mitä tarkoittaa liberaali?