Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava.

väärät prossiaat ja mefiitat

#51 Re: Re: väärät prossiaat ja mefiitat

09.04.2013 10:01

#41: Laupeuden lähettiäs - Re: väärät prossiaat ja mefiitat

Laupeuden lähettiläälle pyydän lukea Raamattua Matteuksen evankeliumista, sen ensimmäisestä luvusta:

"Abrahamille syntyi Iisak, Iisakille Jaakob, Jaakobille Juuda ja tämän veljet, Juudalle Peres ja Serah, joiden äiti oli Tamar, Peresille Hesron, Hesronille Ram, Ramille Amminadab, Amminadabille Nahson, Nahsonille Salma, Salmalle Boas, jonka äiti oli Rahab, Boasille Obed, jonka äiti oli Ruut, Obedille Iisai ja Iisaille Daavid, kuningas. Daavidille syntyi Salomo, jonka äiti oli Urian vaimo, Salomolle Rehabeam, Rehabeamille Abia, Abialle Asaf, Asafille Josafat, Josafatille Joram, Joramille Ussia, Ussialle Jotam, Jotamille Ahas, Ahasille Hiskia, Hiskialle Manasse, Manasselle Amos, Amosille Josia ja Josialle Jekonja ja tämän veljet Babylonian pakkosiirtolaisuuden aikoihin. Kansan pakkosiirron jälkeen Jekonjalle syntyi Sealtiel, Sealtielille Serubbabel, Serubbabelille Abihud, Abihudille Eljakim, Eljakimille Asur, Asurille Sadok, Sadokille Jakin, Jakinille Elihud, Elihudille Eleasar, Eleasarille Mattan, Mattanille Jaakob ja Jaakobille Joosef, Marian mies. Maria synnytti Jeesuksen, jota sanotaan Kristukseksi."

neuvoja

#52 Re: Re: Re: Rauhottukaa jo

09.04.2013 10:30

#50: uskon velipoika - Re: Re: Rauhottukaa jo

Ei ole omakohtaista kiusaamista se jos naapurin poikaa on kiusattu koulussa, ellet sitten sinä ollut se kiusaaja. Eli tuolla kokemuksella en enää ihmettelekään kommenttiasi.

Lue tuo adressi vielä uudestaan ja mieti mikä on asian fokus.

kylläistynyt koko touhuun

#53 kiusaajien nimiä kehiin.!!!!!

09.04.2013 13:35

Juujuu. Miksei kukaan lyö paperille pääkiusaajien nimiä. Minutkin on leimattu kiusaajaksi vaikka vasta liityin ryhyn enkä tunne ketään.

ihme touhua kertakaikkiaan. Muutan takas hesaan.
tutun tuttu

#54 Re: kiusaajien nimiä kehiin.!!!!!

09.04.2013 14:02

#53: kylläistynyt koko touhuun - kiusaajien nimiä kehiin.!!!!!

Onhan sinulla omatunto, vai möitkö sen samalla jäsenmaksulla seurakunnalle? asianosaiset kyllä tietää tekonsa.


Vieras

#55 omin eväin yhdessä

09.04.2013 15:03

#50: uskon velipoika - Re: Re: Rauhottukaa jo

jos ei ole eväitä kantaa huolta kuin itsestä, silloin on parempi huolehtia itsestä! sellaista tapahtuu kaikille enmmän ja vähemmän. Mutta tärkeää on rakastaa lähimmäisiä ja pysyä totuudessa,olla nöyriä. Ne  jotka jaksavat, välittäkää kaikesta, niin palon kuin pystytte! Itse olen vähissä ja keskityn itseeni. iloa!


Vieras

#56 Re: kiusaajien nimiä kehiin.!!!!!

09.04.2013 15:04

Lauri K. Lamminmäki

#57 Lempäälässä tapahtunut ilmiselvää kiusaamista

09.04.2013 16:36

Jos kiusaamista ei olisikaan tapahtunut aikaisemmin niin ainakin kiusaamista tapahtui viimeistään seurakuntapäivillä viime sunnuntaina. Kiusaamiseen osallistui monia Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n jäseniä ja lempäälän rauhanyhdistysväen suuri enemmistö on osasyyllinen siihen kiusaamiseen koska vaikenivat eivätkä nousseet puolustamaan kiusaamisen kohteeksi joutuneita. Seurakuntapäivillä mustamaalattiin sekä alkuperäistä kiusaamisen kohdetta, mutta myös häntä puolustamaan nousseita harvoja yksilöitä. Nyt olisi koko Lempäälän siionilla parannuksen paikka. Parannus pitäisi tehdä ensinnäkin väärästä hengestä jonka hedelmää tämä kiusaaminen selvästi on.

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/11028-kiusaamisasia-esillae-lempaeaelaessae-ulkopuolisilta-ei-pidae-hakea-apua

Lempäälän kiusaajilla ja jopa enemmistöllä täytyy olla väärähenki. Muuten tuollainen ei voisi olla mahdollista. Jos jollakin on esimerkiksi liberaalia tai muuta väärää oppia niin se ei oikeuta missään tapauksessa kiusaamaan häntä (en tiedä onko tästä liberaaliudesta ollut edes kysymys mutta julkisuudessa ollut keskustelu Lempäälän tapauksesta antaa niin ymmärtää).

Lempäälän siionissa näyttäisi olevan myös väärä henkioppi kuten 1970-luvun uusheräyksen hengen omanneilla oli (mm Heikki Saarella). Tästä on osoituksena se että seurakuntapäivillä syytettiin väärästä hengestä henkilöä ilman että pystyttiin osoittamaan mitään synninluvallisuutta tai harhaoppia kyseisessä henkilössä. Väärää henkeä ei voi perustella sillä jos joku puolustaa kiusaamisen kohteeksi joutunutta henkilöä.

Lisäksi Lempäälässä näyttäisi olevan myös harhaoppi 1.Kor. 6:1-10:nen tulkinnasta ja siellä on hurmahenkeä joka ei kunnioita poliisia esivaltana vaan herjaa sitä tähän tapaan: "jumalattomat poliisit". Mitä Raamatussa sanotaankaan esivallan herjaajista. Eivätkö juuri väärät opettajat syyllisty sellaiseen. Juud. 1:8
"Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja."

Oikea tulkinta 1. Kor. 6:sta on että se koskee vain omaisuuteen liittyviä vähäpätöisiä kiistoja joihin ei liity rikosta. Lempäälän kiusaamisasiassa epäiltiin rikosta joten oli aivan oikein tehdä siitä ilmoitus viranomaisille. Sitäpaitsi lempäälän tapaus ei ole omaisuuskiista eikä edes vähäpätöinen (viime sunnuntain seurakuntapäivien puheenvuorot osoittivat että kysymys on kokonaisvaltaisesta kiusaamisesta johon kaikki ne aikuiset Lempäälän siionissa ovat osasyyllisiä jotka eivät puolusta kiusaamisen kohdetta).(Room. 13:4
Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen.)

Esivaltakaan ei ole täydellinen joten kiusaamista on voinut tapahtua vaikka esivalta ei siitä olekaan antanut tuomiota. Viime sunnuntain seurakuntapäivillä kovan luokan kiusaamista tapahtui viimeistään.

Lempäälän tapaus ei valitettavasti ole ainoa laatuaan jossa 1. Kor. 6:1-10 tulkitaan harhaoppisesti. Tämä näkyy myös siinä että jopa törkeitäkin rikoksia on jätetty ilmoittamatta viranomaisille. Ja tutkintailmoituksen tehneitä henkilöitä on syyllistetty ja heidän uskonelämänsä kyseenalaistettu.

Itse en hyväksy liberaalia vääräähenkeä mutta en myöskään umpimielisyyden henkä joka vaikuttaa toisessa äärimmäisyydessä. Tuo umpimielisyyden henki on selvästi kososlaisen hengen ja uusheräyksen hengen juuresta noussut väärähenki. Sillä väärällä hengellä näkyy olevan valitettavan laaja kannattajajoukko takanaan sekä Suomen että Amerikan siioneissa. Liberaaleja on puolestaan vain hyvin vähäinen joukko.
manttisen olavin poika

#58 jRe: Lempäälässä tapahtunut ilmiselvää kiusaamista

09.04.2013 17:36

mitä tarkoittaa liberaali?

Kuuno.

#59 Tunnetko tapauksen?

09.04.2013 20:23

Jaa, tulipahan mieleen, että kuinka moni tietää oikeasti läheltä tämän tapahtuman, jotka ovat adressiin nimet laittaneet. Luulen, että valtaosa adressin kirjoittajista on vain lukenut median kautta tapahtuneista, mutta eivät tiedä todellista asian laitaa lainkaan. Itse en nimeäni tähän adressiin laita, koska en lähemmin kyseistä tapahtumaa tiedä. Toivon, ettei tämä kaikki, mitä viime aikoina kyseisestä asiasta on kirjoiteltu, ei olisi totta!
Lauri K. Lamminmäki

#60 Re: Tunnetko tapauksen?

09.04.2013 20:59

#59: Kuuno. - Tunnetko tapauksen?

Luulisin että monet ovat allekirjoittaneet addressin siksi etteivät tulisi omassatunnossaan ja Jumalan edessä osasyyllisiksi Lempäälän kiusaamisiin laiminlyömällä velvollisuutensa kiusaamisen tuomitsemiseen ja kiusaamisen kohteen puolustamiseen. Juuri siksi minäkin allekirjoitin kyseisen addressin.

paradoksi

#61 Re: Tunnetko tapauksen?

09.04.2013 22:00

#59: Kuuno. - Tunnetko tapauksen?

Juuri sen vuoksi adressi on julkaistukin että asiaan tulisi puolueeton selvitys, nyt on tiedossa että kiusaaminen on totta, ellei näin olisi niin moni valehtelisi omalla nimellään julkisesti. Toivot siis turhia. Ei tarvitse olla tämän enempää tietoa että voi allekirjoittaa hyvällä omalla tunnolla. Tutkinta on molempien osapuolten etu. Median kautta saatu tieto on aivan samanlaista tietoa kuin tapahtunut tosiasia mikäli se on totta. Ei media ole vihollinen eikä tahallaan yritä vääristää tietoa, he kirjoittavat sen mitä heille kerrotaan. Mikä on pointtisi että voidaksesi allekirjoittaa, sinun pitäisi tietää mitä on todellisuudessa tapahtunut, eikös tässä juuri siihen olla vaikuttamassa että tutkintaa jatkettaisiin, eihän tätä tarvisisi jos kaikki tieto jo tutkijoilla olisi.

tupen broidi

#62 Re: jRe: Lempäälässä tapahtunut ilmiselvää kiusaamista

09.04.2013 22:09

#58: manttisen olavin poika - jRe: Lempäälässä tapahtunut ilmiselvää kiusaamista

Yksi liberaalin tunnusmerkki voisi olla vaikkapa vapaasti uskossa oleva, lähimmäistä arvostava kuuntelija. Esim. Jeesus oli liberaali omana aikanaan. Konservatiivi on liberaalin vastakohta ja Jeesuksen aikana konservatiivit olivat mm. kirjanoppineita ja fariseuksia.

Ankka

#63 Miksi tutkimusta vastustetaan?

10.04.2013 04:19

Olisi kaikkien kannalta hyvä, että asia tutkittaisiin perusteellisesti. Varsinkin niiden kannalta, jotka ovat sitä mieltä, ettei mitään kiusaamista ole edes tapahtunut. Jos on puhtaat jauhot pussissa, niin kyllä pussia kelpaa penkoa. Tuo, että jutun tutkintaa vastustetaan vastapuolen toimesta, saa kyllä tilanteen näyttämään heidän kannaltaan huonolta. Mitä salattavaa heillä on jutussa?
gjklörtyu

#64 Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

10.04.2013 08:41

#63: Ankka - Miksi tutkimusta vastustetaan?

Poliisi on harkinnut asiaa TUTKITTUAAN lopetta tutkimisen, eli asia on tutkittu. Aina kun tehdään rikosilmoitus poliisille niin asian poliisi tutkii.

iojoijojm

#65 Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

10.04.2013 09:59

#64: gjklörtyu - Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

Korjaan sinun väärinkäsitystä, ASIAA on tutkittu, mutta ei loppuun asti. Rehellisyys ei ole ollut ilmeinen tarkoitus näillä epäillyillä, kuten olemme saaneet lukea ko. ry:n toiminnasta, muutenhan tutkinta siinä laajudessa olisi riittänyt. Tällainen toiminta on varsin yleistä ja tunnettua silloin kun syyllisyys painaa tutkittavia ja halutaan pelastaa vain oma nahka. Usein vedotaan muistamattomuuteen, omia sanomisia selitetään toisin kuin on tarkoitettu, halutaan laajentaa asiaa mahdollisimman laajaksi jotta itse ydinasia jäisi toisarvoiseksi. Pyhä henki omassatunnossa ohjaa totuuteen, silloin ei kovin laajaa tutkimusta tarvitsisi vaan riittää kun osalliset kuulustellaan.

 

hhghgh

#66 Re: Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

10.04.2013 10:11

#65: iojoijojm - Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

siis asiaahan ei nimemomaan ole tutkittu, vaan asiassa tehtiin tutkinnanrajoittamispäätös taloudelliisin perustein. vain yhtä henkilöä on kuultu asiassa.

efgjklö

#67 Re: Re: Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

10.04.2013 10:29

#66: hhghgh - Re: Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

Kyllä poliisi on nimenomaan tutkinut asian loppuun asti ja päättanyt lopettaa asian tutkimisen siihen ja piste.

neljäviidettä

#68

10.04.2013 11:03

Allekirjoitin, vaikka ensin meinasin jättää väliin. Allekirjoituksellani tahtoisin vaikuttaa siihen, että kaikkia asioita ei pitäisi hengellistää. Että voisimme olla enemmän aitoja ihmisiä mielipiteinemme ilman pelkoa siitä, että ajatuksieni takia tulisin tuomituksi vaikkapa väärähenkiseksi, kuten nyt joudumme.

Meidän yhteisömme ei salli yksimielisyyden traumassaan (juontaa 60-70 luvun hoitokokousvuosilta) minkäänlaista moniäänisyyttä. Vaikka näin ei ollut ennen. Sekaan mahtui kaikenlaisia ihmisiä, monin eri persoonallisuuksin varustettuja, syntisiäkin.

Nykyään tuntuu, että meidän tulee olla kaikessa yksimielisiä vedoten Raamatun jakeeseen, jossa mainitaan yhteisessä rakkaudessa pysymisessä. Ilman muuta tämä vaatimus aiheuttaa Lempäälän valitettavan tapauksen kaltaisia tapahtumia. Että ihmisiä nuijitaan yhteiseen rakkauteen vaikka väkisin. Tai näytetään ovea, jos ei passaa. Ei hyvältä näytä.
Tukija

#69 Re: Re: Re: Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

10.04.2013 11:11

#67: efgjklö - Re: Re: Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

Kihlakunnansyyttäjä on taloudellisin perustein päättänyt, että esitutkintaa ei jatketa. Seuraavaksi asiasta valitetaan valtakunnansyyttäjälle. Samalla tämä adressi toimitetaan syyttäjälle.

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/11011-professori-valtakunnansyyttaejaen-arvio-paikallaan-lempaeaelaen-tapauksessa
Tämän professorin lausunnon perusteella on todennäköistä, että valtakunnansyyttäjä päättää jatkaa tutkintaa. Esitutkinnan keskeyttämisen peruste ei näytä sopivan tapaukseen.


Vieras

#70 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

10.04.2013 11:24

#69: Tukija - Re: Re: Re: Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

Onko ko professori tutkinut tämän tapauksen, suorittanut asianmukaiset kuulustelut, kuulustellut molemmat osapuolet vai onko hän antanut ko lausunnon lehti-/nettitietojen perusteella?????????????

H.H.

#71 Re: En allekirjoita.

10.04.2013 11:37

#7: abcdfgh - En allekirjoita.

Minulla ei ole mitään tekemistä lestadiolaisuuden tai Lempäälän kanssa - allekirjoitan siksi, että oikeusturvan täytyy olla aukoton ja koskea jokaista. Ei tule kysymykseen eikä voi olla perustuslain puitteissa mahdollista, että se evätään joltakin kansalaisilta kustannuksiin vedoten.

Olen myös sitä mieltä, että yksilönsuoja-lainsäädäntöä pitäisi vahvistaa ja luoda säädökset, joilla kaikenlainen ostrakismi kielletään ja tehdään ragaistavaksi.

H.H.

#72 Re: Rakkauden neuvo!

10.04.2013 12:01

#17: Rivijäsen. - Rakkauden neuvo!

Minusta tässä onkin taas yksi osoitus siitä, että rangaistus on liian lievä.

Rangaistavaksi olisi saatava myös kaikki tällaiset "yksityiset oikeusjärjestykset", jotka ottavat oikeudekseen yleisen oikeusjärjestyksen vastaisen yksilön oikeusturvan kumoamisen jonkin ryhmän sisäisessä toiminnassa.

Sellaisella käytännöllä ryhmä antaa johdolleen valtuudet vallankäyttöön, jota ei rajoita mikään - siis mielivaltaan.

Vallankäytöllä taytyy aina olla rajat, niiden täytyy olla lailliset, taata oikeusturva jokaiselle, ilman poikkeuksia, ja rajojen täytyy estää kaikki pyrkimykset nostaa ketään laillisuuskontrollin yläpuolelle.

 

H.H.

#73 Re: Re: Re: Rakkauden neuvo!

10.04.2013 12:13

#22: nähty ja kuultu - Re: Re: Rakkauden neuvo!

Jos on myös sen nähneitä ja kuulleita, että lääkäri nimeää jonkin henkilön vainoharhaiseksi muiden kuullen, tätä todistaneiden velvollisuus on ilmoittaa virkarikosksesta lääkärin osalta ja muiden vainoharha-leimaa levittäneiden osalta kunnianloukkauksesta.

Tämä väkivalta, tämä ryhmän ja auktoriteetin vallan väärinkäyttö on saatava loppumaan. Saadaankin, kun toimimme niin, että se päättyy.

vidi

#74 Miettikää

10.04.2013 12:19

Vieläkö on Kristuksella pyhä seurakunta, jossa hän itse on päänä vai onko se muuttunut ihmisten mielipiteiksi, joiden päänä on käräjäoikeus. Onko käynyt niinkuin Efeson seurakunnan enkelille oli käydä, että seurakunta on joutunut hukkaan. Minun ikioma mielipiteeni on tietenkin pyhä ja loukkaamaton, ja kas muutun kiusatuksi uhriksi, jos muut eivät sitä heti hyväksy.
Käskikö Paavali viedä rakkauden rikkeet käräjätuomarin tutkittavaksi vai sanoiko hän, että korjatkaa toinen toisianne niinkuin Kristuskin on teitä korjannut.
Oletteko itse niin viattomat kaikesta pahan puhumisesta ja kiusaamisesta että pokka riittää allekirjoituksilla muita paheksua. Silläkö rakkaus sisarten ja veljien välille palautetaan,että mahdollisimman monta veljeä saadaan leivättömän pöydän ääreen, vai olisiko se sittenkin eräänlaista kiusaamista.
Te istutte seurapenkissä mutta Kristus ja hänen seurakuntansa on teiltä joutunut hukkaan. Voi pimeyttä.
H.H.

#75 Re:

10.04.2013 12:32

#68: neljäviidettä -

Hyvin kuvaat henkisen väkivallan. Väkivallan huippu on se, että alistumista vaaditaan yhteisessä RAKKAUDESSA pysymisen nimessä: Rakkauden toivolla orjuutetaan, kun "rakkautta" on tarjolla vain ehdot täyttäville eikä ehtoja ei saa kyseenalaistaa.

Luterilaisen kirkon sisällä sallitaan kirkkoakin maallisena järjestyksenä halveksiva ja hyväksikäyttävä "erehtymätön" henkinen orjuuttaja ja hengellisen väkivallan käyttäjä.

Miksi? Kysyn vaan.