Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#8964 Re: Re: Re: Re: Avioero on Raamatun vastainen

11.04.2013 14:33

#8963: - Re: Re: Re: Avioero on Raamatun vastainen En ole katolilainen. En todellakaan ymmärrä, miksi jankkaat selvää asiaa!

 

Eli noukit raamatunjakeita sieltä täältä oman mielesi mukaan. Mikäli haluat olla aito tosikristitty, sinun on pakko vastustaa avioeroa, koska Raamattu ei jätä asiassa minkäänlaista tulkinnanvaraa.

Vastaukset

taku

#8970 Re: Re: Re: Re: Re: Avioero on Raamatun vastainen

2013-04-11 14:56:28

#8964: - Re: Re: Re: Re: Avioero on Raamatun vastainen

Olisin itse taipuvainen kannattamaan sellaista mallia että avioero sallittaisiin mutta uutta avioliittoa ei enää eronnut saisi.Sen sijaan eronneet voisivat mennä rekisterötyyn parisuhteeseen homoparien tapaan.Ja jos on epävarma haluaako olla saman ihmisen kanssa koko elämänsä myös kaksi heteroa joista kumpikaan ei ole eronnut voisi mennä rekisteröityyn parisuhteeseen.Sen sijaan se että on ollut rekisteröidyssä parisuhteessa ei estäisi avioliittoa.

On syytä huomata että Jumala on myös antanut mahdollisuuden valita hyvän japahan väliltä.Valtio ei saaliikaa kontrolloida kansalaisten elämää.Esimerkiksi eutanasia on asia jota pidän Jumalan tahdon vastaisena mutta silti en täysin tyrmää sen laillistamista juuri tuosta syystä.On myös aika iso ero sillä että pakotetaan naimisiin tai kielletään eroamasta kuin että kielletään menemästä naimisiin.Jos avioero kiellettäisiin osa ihmisistä olisi tietyssä mielessä pakkoavioliitossa.Vaikka tässä ollaan eri mieltä avioliitosta lienemme kuitenkin kaikki yhtä mieltä siitä että avioliiton tulee perustua vapaaehtoisuuteen vai onko joku erimieltä?Tästä syystä harkitsisinkyllä sitä että vain yksi avioliitto per nenä mutta avioerokieltoa vastustan ehdottomasti.