Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

anonymous

#126 Lempäälässä: valheen ja vähättelyn henki

12.04.2013 21:22

Simo Saarimaa taitaa olla Lempäälässä yksi harvoista , joka on toiminut kuten Jeesuksen vertauksen laupias samarialainen tukiessaan tätä pahojen ja perättömien puheiden kohteeksi joutunutta perhenäitiä . Tekee mieli erityisesti sanoa, että Jumalan terve Simo! Useimpien muitten sikäläisten kanssa taidan olla eri hengessä. Lopettakaa tuollainen vääristely ja Jumalan nimessä harjoitettu vallankäyttö . (P.S : Tehtailkaa siellä johtokunnassa niitä mielenterveysdiagnooseja vaikka ensin ihan ittellenne. Esim. empatiakyvyttömyys voi kieliä narsismista. Ettekö ymmärrä että sellaiset väärät diagnosoinnit satuttaisivat ketä tahansa)

Vastaukset

tsemppiä Simolle

#130 Re: Lempäälässä: valheen ja vähättelyn henki

2013-04-13 07:22:01

#126: Anonyymi - Lempäälässä: valheen ja vähättelyn henki

Olen samaa mieltä. Muistan Simo Saarimaan parinkymmenen vuoden takaa oikeamielisenä ja ystävällisenä ihmisenä. Todella sääli, että hän on nyt joutunut tuollaisen ryöpytyksen kohteeksi. Toisaalta sanoisin Simolle, että vl-liikkeestä lähteminen ei ole todellakaan mikään paha asia: kuka enää uskoo, että tuollaisissa tunnekylmissä ja aivopestyissä ihmisissä asuu Jumalan rakkaus, tai edes ylipäätään edes vähäisinkään empatia? Kuka haluaa kuulua tuollaiseen laumaan?

Vl-liikkeessä tavanomaiset hoitokokouskäytännöt eivät millään mittapuulla ole normaalien ihmisten käytöstä.On aivan turhaa odottaa, että rauhanyhdistyksen pj. tai hännystelijänsä myöntäisivät olevansa väärässä.

Vl-liikkeen ulkopuolella on hyviä ihmisiä, joihin kannattaa turvautua; heillä ei ole mitään kuuliaisuusvaatimuksia eikä vaatimuksia ylipäätään. Elämänlaatu paranee huomattavasti, kun jättää vl-liikkeen taakseen. Pienen totuttelun jälkeen, Simo, vl-liikkeestä lähteminen saattaa olla elämäsi paras päätös. Näin se on ollut monelle, minullekin.