Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

huutajille

#162 Re: Re:

15.04.2013 07:43

#151: Kiristystä - Re:

Onhan tää vähän surkuhupaistakin lukea kommenttia, mitä on nyt 7 sivua tähän mennessä.Monet suu vaahdossa  heittelee kiviään, ollen täysin vain median tietojen varassa.Kun mediaa seuraa, ei tarvi ihmetellä asioiden vääristymistä.Kuunnelkaapa vaikka 14.4.2013 Horisontti( V. Ilolan haastattelu, tai viime kesän suviseuroista suorana lähetetty Horisontti ohjelma.Molemmissa oli mm. toimittajana Simo Alastalo.Noissa molemmissa ohjelmissa äänessä olivat  kootuna toimittajan toimesta  ainoastaan liikkeen kriitikot, jotka antoivat täysin virheellisen, osin täysin valheellisen kuvan tästä liikkeestä.

Lukekaa vaikka Kotimaa -24:ää.Täytyy olla sokea, ellei näe sen todella syrjivää asennetta tätä ko.liikettä kohtaan.

Eräs Nasaretin mieskin  tuomittiin huutoäänestyksellä kuolemantuomioon kauan sitten, enemmistön päätöksellä, yllyttäjien ollessa kansan seassa..............

Oikea päätös/ tuomio  oli varmaan silloinkin monen paikalla olleen mielestä, mentiin  sitten hurskaana kotiin, kun saatiin olla mukana huutamassa oikeaa tuomiota.

 

Vastaukset

ei kiristä

#163 Re: Re: Re:

2013-04-15 09:39:24

#162: huutajille - Re: Re:

Vl liikkeen harhaisten toimien johdosta on ristiinnaulittu jo lukuisia nasaretilaisia, ja huutoäänestyksellä. Juuri näin on toimittu myös Lempäälässä nyt. Uskon enemmän täälläkin kommentoivia, nimensä julkaisevia kuin nimettömiä. Samoin on Kotimaa24 sivuilla, aina nimi esillä. Toki sinua koskettaa totuus ja haluaisit hiljenttä toimittaja Alastalon kuten monen muunkin demokraattisessa valtiossa elävän, sananvapaudesta nauttivan ja rehellisyyttä puolustavan. Vain sinunlaisillako saisi olla oikeus sanoa mitä ajattelee. No tuo on tuttua vl mantraa ja normikäytäntö kun oikeat argumentit on hukassa. Halutaan kohdistaa huomio kritiikin esittäjään asian sijaan, niin kuin kirjoissa menee tämä sairaudenomainen käytös. Sitten mennään hurskaana kotiin lukemaan mitä ne taas meistä kirjoittavat, aiheesta nää jutut tulee, ei ne ole keksittyjä vaikka yrität kovasti niin valehdella.