Home- ja kosteusvaurioista sairastuneet huomioitava

Kommentoitu viesti

TK jatkuva nuha
Vieras

#22 home ja kosteusvaurioista aiheutuvat ongelmat

01.03.2011 09:00

flunssa oireita toistuvasti,keuhkoputken tulehduksia,keuhkokuumeita,jatkuvaa tukkoisuutta aivan kuin immuuni järjestelmää ei olisikaan.on käyty läpi allergia ja astma kokeet,verikokeita useita mahatähystyksiä vikaa ei löydy.ongelma on vaivannut 15 vuotta,niistä30 asuin home talossa.jos joku voi kertoa testin millä ongelma selvitetään,kertokaa ihmeessä!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#23 Re: home ja kosteusvaurioista aiheutuvat ongelmat

2011-03-01 12:53:54

#22: TK jatkuva nuha - home ja kosteusvaurioista aiheutuvat ongelmat 

Ainoa keino pysyä terveenä on välttää rakennuksia, joissa on kosteusvaurioita, sekä ihmisiä, jotka asuvat kosteusvaurioasunnossa tai käyvät töissä rakennuksissa, joissa on kosteusvaurioita. Mitään parantavaa lääkettä ei ole vielä keksitty. Kaikkea, mikä tuntuu hyvältä, voi kokeilla.    

Toipilas

#55 Re: home ja kosteusvaurioista aiheutuvat ongelmat

2011-08-30 15:45:42

#22: TK jatkuva nuha - home ja kosteusvaurioista aiheutuvat ongelmat

Onko sinulla amalgaamipaikat hampaissasi? Itseltäni poistettiin pari vuotta sitten. Altistuin sitä ennen homeasunnossa sitten naapurin hiontapölyt seuraavaan asuntoon ja seuraavassa asunnossa sain rajun toksisen altistuksen asunto kun oli juuri remontoitu ja uusista pinnoista lähti voc päästöjä. Sain myrkytyksen ja monikemikaaliherkistymän ja amalgaamit oli pakko poistaa. Amalgaamit oli osa tätä myrkkyvaikutusta, mutta toki tapauksessani oli muitakin tekijöitä. Lue Leif Gransin ja Kaarlo Jaakkolan kirja amalgaamisairaudet ja antioksidanttihoidot. Kroonisesta elohopeamyrkytyksestä kärsivä saa monenlaisia vaivoja ja useinkaan niitä ei voida tutkimuksilla varmentaa. Amalgaamit pitäisi poistattaa bio-hammaslääkärillä kunnollisessa suojauksessa. Usein myrkkyjen yhteisvaikutukset altistavat näihin kärsimyksiin. Elohopea on siis myös myrkky vaikka sitä ei meidän yhteiskunnassa useimmat lääkärit halua hyväksyä. vantaan Mehiläisessä on hyvä lääkäri joka mahdollisesti tietäisi asioista enemmän,