Turkistarhaus kiellettävä!

Kommentoitu viesti

Alopex lagopus
Vieras

#343 Turkistuottajat ja puolustelijat

06.03.2011 13:08

On hieno yritys (huomatkaa sarkasmi) osoittaa alkeellista lähdekritiikkiä ja tuomita suorilta käsin tarhauskielto.fi:n sivuston linkki edes tutkimatta sitä. Ikävä kyllä turkisteollisuuden työllisyyttä koskeva artikkeli on Timo Piiraisen (VTT, Dosentti, Helsingin yliopisto).

Artikkelin lähteet on myös selkeästi lueteltu:

Alanko,Timo (2010): Turkisalan työllistävyys, http://timoalanko.blogspot.com.

Karhula, Timo, Latukka, Arto & Rekilä, Seppo (2008): Turkistilojen talous ja alan merkitys sekä tulevaisuuden näkymät Suomessa, MTT:n selvityksiä 160, Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus.

Suomen turkiseläinten kasvattajain liitto ry. (2010): Tilastot-Statistik 2010, www.stkl-fpf.fi.

Turkistalous (2010). Suomen turkiseläinten kasvattajain liitto ry:n jäsenlehti, Vuosikerta 2010.

Niin, valitettavasti lähteenä on todellakin käytetty myös STKL ry:n OMAA aineistoa. Kuten tein itsekin kun halusin kaikista mahdollisista näkökannoista tietoa turkistarhauksesta etten vahingossakaan syyllistyisi mustavalkoistamiseen.

Eräs suuri vale näissä keskusteluissa tulee myös korjata: Että tarhaajat elättäisivät itse itsensä. Tämä on todella paksua p:tä. Tarhaajat saavat sen verran muhkeat EU-tuet, että ilman näitä tukia nämä turkis-auschwitzit eivät edes pyörisi. Ymmärrän huolenne siitä mitä minä teen työkseni ja elannokseni, koska me veronmaksajat kustannamme osaltamme tätä kansantaloudellista hukkaputkea. Nekin rahat tulisi käyttää mieluummin johonkin yleishyödylliseen.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#344 Re: Turkistuottajat ja puolustelijat

2011-03-06 14:29:21

#343: Alopex lagopus - Turkistuottajat ja puolustelijat 

 tarhaajien muhkeat eu-tuet ?????. olisikohan normaaleja yritystukia, mitä aivan kaikki yritykset saavat.