Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#13397 Miksi kyseenalaistat Luojasi?

12.05.2013 16:56

Miksi ateisteilla/homoilla on näin agressiivinen halu yrittää "tutkia" ja "todistella", ettei Jumalaa olisi? Häiritseköö Jumalan olemassaolo teitä jotenkin? Mitkä ovat motiivinne ja tavoitteenne tässä toivottomassa yrityksessänne?

Vastaukset


Vieras

#13399 Re:

2013-05-12 17:11:23

#13397: -

Täällä ollaan ateistien ja homojen taholta todisteltu, että sellaisen varaan, jota ei ole todistettu objektiivisesti olevaksi, ei pidä maallista lainsäädäntöä perustaa. Kukin pitäköön uskonsa, kunhan ei sen perusteella tule muiden elämää sotkemaan. Simple as that.

Toinen asia on, että monet kiihkouskovaisten kriitikot osoittavat täällä uskisten oman ajattelun epäloogisuuden ja ennen kaikkea sen, että uskonnolla yritetään todistella asenteita, jotka ovat jo valmiina ilman uskonnollista perustaakin. Näitä ovat mm. naisten ja erilaisten vähemmistöjen asemaan liittyvät negatiiviset asenteet, homot nyt juuri tässä kaikkein korostuneimpina. Näissä puheissa kristinusko näyttäytyy ahtaalta ja voittopuolisesti tuomitsevalta kaikkia niitä kohtaan, jotka eivät lue ja tulkitse Raamatun lauseita juuri tietyllä tavalla ja vain tietyt lauseet sieltä valikoiden. Toisille kristinusko on taas rakkauden, armon ja vapauden teologiaa, jossa korostuu Jeesuksen oppi ja paino on vähemmän erilaisissa säännöksissä, tuomitsemisessa ja helvetin tulessa. Tiukkapipot ovat Jeesuksensa kadottaneet jo ajat sitten, Jeesuksen nimeä vaikka jatkuvasti toistelevatkin.


Vieras

#13402 Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

2013-05-12 17:21:27

#13397: - Miksi kyseenalaistat Luojasi?Miksi ateisteilla/homoilla on näin agressiivinen halu yrittää "tutkia" ja "todistella", ettei Jumalaa olisi? Häiritseköö Jumalan olemassaolo teitä jotenkin? Mitkä ovat motiivinne ja tavoitteenne tässä toivottomassa yrityksessänne?

 

 

Unohdat - ilmeisesti tahallasi - että on olemassa kristittyjä homoseksuaaleja.

Väitteeseesi häiritsemisestä voi sanoa sen, että uskonnon käyttäminen politiikan välineenä kyllä häiritsee suurinta osaa suomalaisista. Tämä adressi kuvastaa sitä epätoivoa, johon Kristillisdemokraatit ja äärikristityt ovat joutuneet huomatessaan tasa-arvoisen avioliittolain säätämisen olevan vääjäämätön lähitulevaisuudessa.