Turkistarhaus kiellettävä!

Kommentoitu viesti


Anonyymi

#365

11.03.2011 17:48

on se nyt herrajumala ei tarhausta pidä kieltää vain sen takia ku jotku ulkomaalaiset homot ei osaa huolehtia eläimistä ja kuka voi todistaa että ihminen on aiheuttanu nuo vammat jos sen joku todistaa että ihmiset rääkkää eläimiä joka ikisessä suomen turkistarhallaa ni sitte mutta kaikki nuo vammat on voinnu tulla jo penikkana ja eläimet tapetaan sähköllä joten ne ei kärsi ollenkaan jos turkistarhaus lopetetaan ni kas kumma ku ei lampaan villojen kehräämistä siis ihmiset mikä teitä vaivaa jos turkistarhoja ei olis ni elämä muuttuu aikalailla alaspäin koittakaa käyttää järkeänne jos semmosta löytyy ja turkistarhan kannattajana EN ALLEKIRJOITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaukset

Vieras

#367 Re:

2011-03-12 03:08:30

#365: -  

 Tuossa on järkeä. Ihminen on tähän päivään asti enemmän jalostettu kuin yksikään kettu.

Esim. Pekka keksi kirjoitus taidon. Ville kirjan. Jussi pyörän ja kaikki lukutaidon oppineet tunsivat ne asiat, jotka jokun oli keksinyt.

Kun pois jätettiin sodat, joittem sankarivainajilla oli vain arvonsa ja menetetty elemä, lahtari ja puniikki puolella, keksittiin kapitalismi.

Samalla laki suojeli vammaisten oikeuksia ja nyt vapaa kasvatuksen myötä on tultu siihen, että vammaisella on on omat huvinsa (kuten animalia-gestapolla) ja muu kansa maksaa heidän sosiaali turvansa.

Joka päivä jokun hirttää itsensä ja toiset (varsinkin opiskelijat) tyytykööt johonkin keittokomeroon ja kohta joutuvat jopa maksakaan lukukausi maksua.

En äänestä, en allekirjoita enkä tue. Vasta sitten kun maailma muuttuu Suomessa inhimillisemmäksi, ehkä sitten.

vieras

#390 Re:

2011-04-02 16:48:15

#365: -  

 ihan totta turkistarhaus on maailman ajat ollu tavallaan kuin perinne ja sitte jokku neiti aktivistit ei kestä kattoa ku jotku kamerakuvaajat käy repäsemässä muutamalta korvan irti ja sitte pistetään tarhaajan syyks haistakaa p***a v***n eläin aktivistit