Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

H.H.

#197 Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

26.05.2013 08:45

#196: Kyllä tutkimiselle, ei adressille! - Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

Adressiin kerätään nimiä siksi, että päätös tutkimatta jättämisestä vaihtuisi päätökseksi tutkimisesta, koska tutkimatta jättäminen merkitsee tutkimuspyynnön tekijän jäämistä vaille oikeusturvaa.

Tutkittava asia on nimenomaan se, onko Lempäälän Rauhanyhdistyksessä syyllistytty tukimuspyynnön jättäjän kiusaamiseen ja keitä siihen syyllistyneet ovat olleet.

Tällaiset "tutkitaan ilman adressia"- puheissa ei siis asiallisesti ole mitään tolkkua.

Kun niitä täällä kuitenkin toistellaan, niillä uskotaan olevan vaikutusta. Minun silmissäni tällainen on läpinäkyvään hurskasteluun käärittyä vääristelyä, pelottelua, painostusta ja auktoriteettiaseman väärinkäyttöä tutkimatta jättämisen puolesta.

 

Vastaukset

Tarkoitus pyhittää keinot?

#198 Re: Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

2013-05-28 20:06:14

#197: H.H. - Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

Adresseihin on helppo saada nimiä. Sen havaitsee jokainen katsoessaan adresseja, niitä kannattaneiden määriä ja niihin nimensä laittaneita.

Aidon tutkinnan pitäisi lähteä siitä, että asiakirjoista löytyy oikeasti todisteellista syytä tutkia ja että ammattitutkijat kokemuksensa perusteella itse oivaltavat ilman adressejakin, onko tutkimisella mitään mieltä. Luotan oikeuslaitokseen, en katutuomioistuimiin.

Arjen oikeustaju sanoo, ettei tutkimiseen riitä luulot tai ehkä loukkaantumiset siitä, että on ehkä joku tai jotkut uskaltaneet olla jonkun kanssa eri mieltä. Sellainen paistaa yksinkertaisesti läpi.

Kun meissä on aina tuulimyllyjä vastaan taistelevia, tutkimus on paikallaan heidän vuoksensa.  Vakavampi syy tutkia on se,  että ns. syytetyt elävät loppuelämänsä epäillyn leiman alla, jos tutkimusta ei tehdä nyt huolella loppuun. Tärkein asia olisi, että tutkinta vapauttaisi tutkimuspyynnön jättäneen. Jos hänellä on nyt joku ns. vastapuoli (syytetty), se taho ei millään todisteilla kykene asioiden nykyvaiheessa olemaan uskottava tälle lähimmäiselle. Ehkä.

Luit edellä H.H:n kynästä: "läpinäkyvään hurskasteluun käärittyä vääristelyä, pelottelua, painostusta ja auktoriteettiaseman väärinkäyttöä". Useimpia meistä taitaa huvittaa moinen ontto sanahelinä. Jos nuo sanat olisivat edes osin totta, voi kauhistus tuota ihmismielen saastaa! Nimimerkki H.H. on varmaan itse sanoissaan, ajatuksissaan ja teoissaan nuhteeton. Jospa hän ei ajatellutkaan sanojaan miekaniskuiksi!