Oulun tulee saada kallioparkki

Kommentoitu viesti

Mika Hiltunen
OULU

#1 Höpsis - Ei mitään kallioparkkeja Ouluun!

20.12.2007 22:20

Rahat tulee suunnata järkevämpiin hankkeisiin. Rakennusprojekti kaataa monta yritystä, kun katu on suljettuna puoli vuotta milloin minkäkin yrityksen edestä. Pysäköinti parkissa tulee olemaan niin ultrakallista, ettei siellä ole kuin tietyn eliitin ja virkamiesten autot rivissä ja 5000 autopaikkaa tyhjillään ja valot palaa yötä päivää, kuten Helsingissä. Kaupungin rakentaminen on esimerkillisen typerää. Kirjasto ja teatteri ja muut Kiikelin betonikuutiot kelluvat meren päällä ja satama kuivalla maalla.

Virastotalot tulisi rakentaa jonnekin Oritkarin pellolle. Pakkoko sinne keskustaan on yrittää koko pohjois-Suomea saada tungettua? Yksityisautoilla voi ajella muuallakin ja yritykset voivat toimia muuallakin kuin keskustassa.

Kallioparkkia voi kyllä vastustaa muutkin kuin vihreät ja vasemmistolaiset, eikä vastustamisen tarvitse perustua ilmaston lämpenemiseen vaan perusteita on muitakin. Rahat voi käyttää vaikka Raatin remonttiin ja sotepalveluihin.

Järjetöntä pelleilyä tällaisessa käpykylässä ryhtyä rakentelemaan mitään miljoonan asukkaan kaupungin kallioparkkeja. Kallioparkki on suora tulonsiirto Oulun köyhiltä veronmaksajilta rikkaille rakennusliikkeille ja poliittiselle eliitille. Veronmaksajan on vastustettava sitä nyt, eikä valitettava sitten jälkikäteen, kun rahaa ei ole mihinkään tärkeämpään.

Vastaukset

epra

#7 Re: Höpsis - Ei mitään kallioparkkeja Ouluun!

2014-02-16 11:32:10

#1: Mika Hiltunen - Höpsis - Ei mitään kallioparkkeja Ouluun!

Miksi kaikkia aina pitää vastustaa? Onko näitten vasemmistolaisten ja viherpiipertäjien yleinen tapa?