Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16548 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

01.07.2013 10:09

#16547: - Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin... Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto, jonka merkityssisältö pysyy muuttumattomana.

 

Lähivuosina Suomen eduskunta muuttaa avioliittolakia muiden Pohjoismaiden mallin mukaisesti. Samalla avioliiton määritelmä laajenee.

 

 

Vastaukset

vieras

#16549 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

2013-07-01 11:43:35

#16548: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

Suomen eduskunta ei muuta, eikä saa muuttaa avioliittolakia. Pidetään kiinni siitä, että avioliitto on ja pysyy vain naisen ja miehen välisenä. Muistakaa äänestää sellaisia henkilöitä jotka eivät tätä lakia muuta. Vihreät ovat muuttamassa lakeja homomyönteiseksi ja turhia menoeriä lama-aikana tekemässä.

Perhearvot ovat perheeseen syntyneet lapsemme, myös lapsenlapsemme tulevaisuudessa. Tietää ainakin onko isä tai äiti ja onko kenenkä mummo tai pappa. Sen arvon tietää ja tuntee, kun kokee sen kaiken.  Homot eivät keskenään voi synnyttää lapsia. Eikä "villissä elämässä" syntyneet lapset ole sellainen perhearvo, kun ei tiedä onko kenenkään äiti, isä mummo, tai pappa. Siksi avioliitto on säilytettävä ainostaan naisen ja miehen välisenä.


Vieras

#16555 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

2013-07-01 12:22:10

#16548: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...  

Tuo ajatus on pelkkä illuusio. Nykymuotoista tasa-arvoista avioliittolakia ei tulla veivaamaan uusiksi yhden pienen 0,6 prosentin marginaalin sanelemien ehtojen mukaan, eikä yksi kansalaisaloite tule repimään auki naisen ja miehen välistä avioliittoinstituutiota. Päättäjämme Suomessa tulevat pitämään tästä huolen.

Ei ole mitään syytä lähteä tässä asiassa sooloilemaan harhateille joidenkin yksittäisten maiden kanssa. Valtaosa maailman 194:stä valtiosta seisovat edelleenkin vahvasti naisen ja miehen välisen avioliiton takana. (Vain 14 maassa on harhauduttu sallimaan samaa sukupuolta olevien liitot, johtuen enimmäkseen homoliikkeen radikaalisti vahvistuneesta propagandasta ja valtamedian antamasta suuresta huomiosta asialle.)