Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Kommentoitu viesti


Vieras

#28

03.04.2011 23:42

Hesarin pääkirjoitus puhui asiaa, Homoporno-juttu oli kolumni ja Hesari päättää sisällöstään muutenkin ihan itsenäisesti. Ei siellä tarvitse homovastaisia ohjelmia mainostaa, kuten ei "kristillisten" lehtien tarvitse mainostaa esim. tänä iltana nähtyä ohjelmaa, jossa homoseksuaaliset nuoret kertoivat kokemuksistaan: siitä, miten "kristitytkin" ihmiset olivat heitä kohdelleet. Mikä tässä nyt on niin pahaa? Sekö, että joku sanoo teistä herätysuskovaisista rehellisesti, että te hajotatte kirkkoa?

Vastaukset


Vieras

#31 Re:

2011-04-04 01:15:01

#28: -

Ihmetyttää tuo, miten homojenhyysääjät, vai miten heitä oikein pitäisi nimittää, kehtaavat puhua jostain "homovihasta"! Yrittäisivät nyt ymmärtää, että se, vaikka ei jotain pientä, mutta kovin kovaäänistä ja paljolti myös elitististä vähemmistöä olla niin kovasti tukemassa ja saatetaan jopa olla kriittisiä, ei tarkoita silti mitenkään tuon kyseisen vähemmistön vihaamista. Vihailmiöt ilmenevät enemmänkin nyt "toisella puolella", siinä suvaitsemattomuudessa, pilkallisuudessa, ala-arvoisissa ja sivistymättömissä vastauskommenteissa ei-homomyönteisiä kohtaan ja niiden suosimisessa mediassa. Ne kohdistuvat mm. niihin jotka vain totuudenmukaisesti kertovat, mikä on Raamatun ilmoitus, siitä mitä mieltä Jumala on homoseksuaalisuuden harjoittamisesta... Niin se vain on, mutta miksi moinen kohu, siitä että kerrotaan totuus -eikö totuutta kestetä?

On perin merkillistä, että hirveä kohina tulee jopa sellaisiltakin tahoilta, kirkon sisältä, joiden pitäisi vaalia Raamatun sanaa opettamansa uskon perustotuutena. Jos rehellisiä ollaan, niin sellaisten pitäisi luopua ainakin pappisviroistaan ko. uskontokunnassa, koska ovat luopuneet oman uskontonsa tärkeimmän peruskirjan kokonaisvaltaisuudesta!