Adressi Tampereen vanhan tavara-aseman säilyttämisen puolesta

Kommentoitu viesti

Deon

#21 Alas vain

17.07.2013 10:41

Nyt kun innokkaimmat ovat tähän rakentamassa Muumilaaksoo, keikkapaikkaa, ravintolaa ja milloin mitäkin turistirysää, niin olettehan ottaneet huomioon myös tarvittavat liikennejärjestelyt (parkkipaikat), yms? Ei näitä ihan tuosta vaan muuteta.

Alas vaan koko rotisko. Tämän röttelön olemassaolosta ei 99% tamperelaisista tiennyt mitään, eikä tietäisi vieläkään, ennen kun ympäriltä on muu romu purettu pois. Mutta nyt kun asiasta ruvettiin kohisemaan, niin nyt sitä sitten kukkahattu täristen suojellaan, kun tärkee on ja jokainen on lapsuutensa hippaleikit just tuolla leikkiny.

Vastaukset


Vieras

#22 Re: Alas vain

2013-07-17 13:10:02

#21: Deon - Alas vain

Asemalle kulku voisi olla alakautta kävelytunnelista. Jos rotiskonraivaajat saisivat vallan niin roomat, pariisit ja pispalat olisi pilatuu aikoja sitten. Onneksi niin ei ole, suurin osa tamperelaisista on viisaita ja ymmärtävät historina arvon.

kaksi jalkaa

#32 Re: Alas vain

2013-07-18 13:10:25

#21: Deon - Alas vain Nyt kun innokkaimmat ovat tähän rakentamassa Muumilaaksoo, keikkapaikkaa, ravintolaa ja milloin mitäkin turistirysää, niin olettehan ottaneet huomioon myös tarvittavat liikennejärjestelyt (parkkipaikat), yms? Ei näitä ihan tuosta vaan muuteta.

Ja keskustan baareilla, keikkapaikoilla, ravintoloilla, museoilla ym. on kaikilla omat isot parkkialueet? Ei kun hetkinen...

Siinähän sitä on vieressä Tullintorilla parkkitilaa hallillinen, kuten myös uusi komea Hämppi. Vai eikö autoilija jaksa sataa metriä kävellä? Olisiko aika poistaa koko yksityisautoilu keskustasta, aika opetella taas käyttämään jalkoja.

ps. Turistit harvoin tulee keskustaan autoilla, monet saapuvat koko kaupunkiin ilman autoa.