Vaadin Älä alistu! -kampanjan lopettamista

Kommentoitu viesti


Vieras

#48 Re: Re: Masennus ja itsemurha kampanja

09.04.2011 19:13

#43: Terminator - Re: Masennus ja itsemurha kampanja

Idiootti.

 

"Homoseksuaalisuus on melko yleistä eläinkunnassa, etenkin poronhoidon eläimiä. Monet eläimet konfliktien ratkaisemiseksi harjoittamalla samaa sukupuolta sukupuolta.

From lokakuun puoliväliin asti ensi kesänä Norja Natural History Museum of Oslon yliopiston isännöi ensimmäistä näyttely, joka keskittyy homoseksuaalisuudesta eläinkunnassa.

"Yksi perusedellytys sosiaalisen keskusteluissa on ollut, että homoseksuaalisuus on luonnotonta. Tämä oletus on väärä. Homoseksuaalisuus on yleinen ja erittäin tärkeää elämässä joukko lajeja, kertoo Petter Boeckman, joka on akateeminen neuvonantajana" Against Nature's Tilaa? " näyttely.

Tunnetuin homoseksuaalinen eläin on kääpiö simpanssin, yksi ihmiskunnan sulkeutuu sukulaisia. Koko laji on biseksuaali. Sex pelaa näkyvästi rooli kaikessa toiminnassaan ja vie huomion pois väkivallan, joka on tyypillisin tapa ratkaista ristiriitoja keskuudessa kädelliset ja monet muut eläimet.

"Sex keskuudessa kääpiö simpansseilla on itse asiassa liiketoiminnan koko perheelle ja söpö pienokaiset usein ojentaa auttava käsi, kun ne harjoittavat suuseksiä keskenään."

Lionit ovat myös homoseksuaaleja. Mies leijonia usein yhtyeen yhdessä veljiensä johtaa ylpeyttä. Varmistamaan uskollisuuden, ne vahvistavat joukkovelkakirjat usein seksiä keskenään.

Homoseksuaalisuus on myös melko yleistä delfiinejä ja miekkavalaat. Liitettiin miehillä ja naisilla on ohikiitävä, kun miehillä, pari voi pysyä yhdessä vuosia. Homoseksuaaliset sukupuoli eri laji ei ole epätavallista joko. Kokoukset eri delfiini lajit voivat olla melko väkivaltainen, mutta jännitys on usein rikkoo "sex orgioihin".

Homoseksuaalisuus on sosiaalinen ilmiö ja yleisin eläinten keskuudessa on monitahoinen karjan elämään.

Yksi apina on naisia, jotka luovat jatkuvuutta ryhmän sisällä. Sosiaalinen verkosto säilyy paitsi jakamalla ruokaa ja lasten kasvatuksessa, vaan myös seksiä. Monien Naisen apina sukupuolielimet turpoavat. Joten he hieroa niiden abdomens toisiaan vastaan, kertoo Petter Bockman ja huomauttaa, että eläimet harrastavat seksiä, koska he ovat halu, aivan kuten me ihmiset.

Homoseksuaalista käyttäytymistä on havaittu 1500 eläinlajeilla.

"Me puhumme kaikkea nisäkkäitä rapuja ja matoja. Todellinen määrä on tietenkin paljon suurempi. Niistä jotkut eläimet homoseksuaalista käyttäytymistä on harvinaista, jotkut seksiä saman sukupuolen vain osa heidän elämäänsä, kun taas muut eläimet, kuten kuten kääpiö simpanssin, homoseksuaalisuus on harjoitellut koko elämänsä. "

Eläimiä, jotka elävät täysin homoseksuaalinen elämä löytyy myös. Tämä tapahtuu Etenkin lintuja, jotka parin yhden kumppanin kanssa elämään, mikä on tilanne hanhia ja ankkoja. Neljä-viisi prosenttia parit ovat homoseksuaaleja. Yhden naaraiden munia homoseksuaalinen pari's Nest. On observced että homoseksuaalinen pari usein paremmin nostamaan nuoria kuin heteroseksuaaliset parit.

Kun näet siirtomaa musta-otsikoiden lokkeja, voit olla varma, että lähes joka kymmenes pari on lesbo. Naisilla ei ole mitään ongelmia on kyllästetty, vaikka mukaan Petter Boeckman niitä ei voida määritellä biseksuaali.

"Jos nainen on seksiä mies kerran, mutta tuhansia kertoja toinen nainen, hän on biseksuaali tai homoseksuaali? Tämä on samalla tavalla lapsia ei tunneta homoseksuaaleja."

Itse asiassa on eläinten lukumäärä, joissa homoseksuaalista käyttäytymistä ei ole koskaan havaittu, kuten monet hyönteiset, varpuslintujen ja pieniä nisäkkäitä." -http://www.news-medical.net/news/2006/10/23/47/Finnish.aspx

 

Vastaukset


Vieras

#49 Re: Re: Re: Masennus ja itsemurha kampanja

2011-04-10 23:17:56

#48: - Re: Re:  From lokakuun puoliväliin asti ensi kesänä 

Aiheella ei sinällään mitään väliä, mutta kun aiheen biologinen kunkku haetaan jostain kaukaa, olettaisin, että keskustelun sisällön ymmärtäminen on luokkaa hyvää päivää - kirvesvartta.

Mistä päin kirjoittelet? Google translator on hyvä työkalu, mutta sillä on hankala ymmärtää nyansseja. Jos sillä luit kirjoitukset, tuskin ymmärsit puoliakaan. Ilman nyanssien ymmärrystä en nimittäisi toista idiootiksi, en tosin ole varma, olitko tarkoittanut sitä omaksi nimimerkiksesi, jonka kääntäjä oli osannut kääntää täsmällisesti, mutta osaksi tekstiäsi.

PS. Biologiasta jätit kertomatta mihin "homoseksuaalisuutta" käytetään etenkin laumaeläimillä. Lisäksi lesbonaaraista puhuessasi on hyvä tuoda esille miten sitä homoseksuaalisuutta esiintyy, kaikki eläimet eivät koe mielihyvää, vaan seksi on hormonien pakottama reaktio.