IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Turverutakon rannoilta
Vieras

#568 Re: Kainuussa halutaan lisää turvetuotantoa

14.04.2011 11:31

#567: Kainuun kulmilta - Kainuussa halutaan lisää turvetuotantoa 

Hyvä tietää. Me rikkaat etelän kaupunkilaiset, eivätkä Venäjän turistitkaan, sitten tosiaankaan jatkossa tulla viettämään vapaa-aikaamme emmekä kalastamaan sinne raiskattuun Kainuuseen. Emmekä osta loma-asuntotonttejakaan sieltä, kohta suovesien pilaamien, rutakoiden rannoilta.

Ihan oikeasti, voisitte tosissanne miettiä, että mistä se leipä pitemmällä tähtäimellä sinne irtoaa! Ei ainakaan turvemössöjen pilaamien vesistöjen ansioista.

Vastaukset

Kainuun kulmilta
Vieras

#569 Kainuussa halutaan lisää turvetuotantoa

2011-04-14 12:58:58

#568: Turverutakon rannoilta - Re: Kainuussa halutaan lisää turvetuotantoa

Niin rutakon rantalainen. En tiedä onko nyt lukutaidoissasi jotain ilmiselvää ongelmaa kun mainitset Venäläiset turistit. Missä kohtaa kommenttiani näet minun maininneen Venäläiset? Jos todella osaat lukea niin huomaat että sellaista mainintaa ei ole. Eivät venäläiset ole vaatimassa suomalaisten soiden suojelua vaan kyllä nämä vaatijat ovat ihan teitä suomalaisia ihmisiä. Toivon että kirjoittamaani luetaan oikein eikä tarkoitushakuisesti vääristellä sitä. Niin ja onhan aina vaihtoehto että antaa jonkun toisen lukea ja suomentaa sinulle jos et itse omaa lukutaitoa.

Hyvää kevään jatkoa kaikesta huolimatta. Eipä tänne palstalle kannata näköjään enempää kommentoida koska vastaanotto on melko outo.