Kommentoitu viesti

sativa

#13 Re: Omakohtainen kokemus vai?

25.07.2013 06:18

#2: -

Tunnen balttiarallaa 20 kannabiksen käyttäjää ja kuulun itsekin kyseiseen ryhmään. 30 vuoden käyttökokemuksella ja käyttäjiä seurattuani saman ajanjakson, voin syvällä rintaäänellä sanoa, ettet tiedä asiasta yhtään mitään, ja puhut pa*kaa.

Kaltaisesi tyhjänhuutajan tulisi miettiä, mitä suustaan päästää. Kuulut varmaankin myös siihen kiilusilmäporukkaan, joka tahtoisi kaiken sellaisen, joka ei kuulu ahtaaseen maailmaasi ja elinpiiriisi kielletyksi. Olut, viina, tupakka, hupiautoilu ja varmaan irtoseksikin saa veresi kiehumaan.

Ota jumankauta selvää asioista, ennen järjettömiä aivopieruja... Pistäs verraten, montako väkivaltatapausta, mukaanluettuna perheväkivalta, voidaan yhdistää kannabiksen käyttöön ja vertaa samaa taulukkoa alkoholin kohdalta.

Ei sillä, kyllä kännikin on joskus ihan kiva vetäistä... Mutta jos ongelmatapauksille, eli addiktioherkille, olisi kannabis vaihtoehtona, välttäisimme monta tragediaa...

Vastaukset


Vieras

#38 Re: Re: Omakohtainen kokemus vai?

2014-01-02 23:09:42

#13: sativa - Re: Omakohtainen kokemus vai?

"Addiktioherkät" ovat tosiasiassa päihderiippuvaisia. Ne, jotka ovat eläneet päihderiippuvaisen kanssa, tietävät millaista helvettiä se on ja miten ne aineet saavat persoonallisuuden muuttumaan. Ainoa ratkaisu on täydellinen päihteettömyys. Eli jospa sinä pitäisit turpasi kiinni, elät muutaman vuoden todellisen riippuvaisen rinnalla, ja mietit sitten, että mikä se kolikon toinen kääntöpuoli on. Suomi ei kyllä vielä ole valmis laillistamiseen, olemme niin sisäänvetäytyviä tyyppejä kulttuurimme ja yhteiskuntamallimme takia. Kannabis ei sovi, kuten ei mikään muukaan vastaava aine, päihderiippuvaiselle. Ota selvää myös kuivasta humalasta, koskee kaikkia addiktioita. On ihan eri asia, kun kavereidesi kanssa pössyttelet, eihän teillä ole intiimiä suhdetta, ei siis huolta huomisesta. Vasta kun olet parisuhteessa riippuvaisen kanssa, ymmärrät. Ja jos et ymmärrä, tulet kokemaan sen itse, tai puolison kautta, osana elämän koulua.