IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Hyvä Soinin joukot!
Vieras

#578 Persut puoltaa turpeen lisääntyvää käyttöä

18.04.2011 15:11

Persut sai mahtavan vaalivoiton!! Ja kaikkihan tietävät että persut ovat turpeen käytön lisäämisen kannalla. Kotimaisen työn puolesta!!!!!! Kotimaisen energian puolesta!!!!!! Upeeta, mahtavaa!!!!!

Vastaukset


Vieras

#584 Re: Persut puoltaa turpeen lisääntyvää käyttöä

2011-04-20 08:27:05

#578: Hyvä Soinin joukot! - Persut puoltaa turpeen lisääntyvää käyttöä

Juuri näin, sanoit sen lyhyesti ja ytimekkäästi. Joku kirjoitti tuossa Kalmarin voitosta. Jos katsotaan koko Keskustan näkökulmasta niin vaalituloshan oli kaikkien aikojen surkein. Oikea rökäletappio. Kaikki kunnia Kalmarin menestykselle, mutta tosiasia on valitettavasti kuitenkin valtakunnan politiikassa se, että ei yksi edustaja pysty vaikuttamaan juurikaan mitään, varsinkin kun hänen puolueensa on oppositiossa.

Persut voittivat kaikkien aikojen äänivyöryllä. Se jää historiaan. Persut ovat ajamassa turpeelle yhä merkittävämpää osuutta Suomen energiapaletissa. Vanhaan hallitukseen verrattuna jonkinlaista merkittävyyttä asiassa on myös sillä, että aivan odotetusti Vihreät saivat myös vaaleissa rökäletappion ja putosivat pois tulevasta hallituksesta eivätkä enää pysty "takkuamaan" vastaan turpeen käytöstä ainakaan hallituksen sisältä käsin.

Uudet tuulet alkaa puhaltamaan Persujen myötä ja saadaan turpeellekin se sille kuuluva merkittävä asema Suomen energiahuollossa. Ulkomaiset kriisit ei vaikuta turpeen hintaan. Se työllistää ja antaa hyvinvointia Suomelle. Saadaan lisää jatkojalostusta turpeelle jne....

Kuten Soini sanoi vaalipuheissaan: " Kyllä kansa tietää". Kansa on sanansa vaaleissa sanonut ja tästä on hienoa jatkaa eteenpäin. Vaalivoiton myötä myös turve sai sen "suuren jytkyn" eli voiton.