Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen

Kommentoitu viesti

Ano nyymi
Vieras

#183 Pari sanaa

25.04.2011 23:22

"Haagin käräjäoikeus on antanut sananvapauden, kokoontumisvapauden sekä järjestäytymisvapauden nimissä perustaa PNVD-pedofiilipuolueen Europaan Unionin jäsenmaahan Hollantiin.

PNVD-pedofiilipuolue asettaa tavoitteekseen; seksuaalisen alaikäisyyden laskemisen 12 (kahteentoista) ikävuoteen, lapsipornografian ja eläimiin sekaantumisen laillistamisen.

Me allekirjoittaneet kunnioitamme kansainvälisiä ihmis- ja lastenoikeuksia turvaavia sopimuksia. Osoitamme moraalista vastuuta, inhimillisyyttä ja lähimmäisen rakkautta VAATIMALLA HOLLANTIA VÄLITTÖMÄSTI KIELTÄMÄÄN PEDOFIILIPUOLUEEN."

Vanha adressihan tämä on, mutta pitihän minun tulla tänne avautumaan. En olisi allekirjoittanut adressia, koska minä kunnioitan edellä mainittuja arvoja, joita adressin tekijä ei ilmeisesti kunnioita. Sananvapaus, kokoontumisvapaus ja järjestäytymisvapaus. Ihmisellä pitää olla oikeus avata suunsa ja kertoa itselleen tärkeistä arvoista, vaikka ne olisivat muista kuinka halveksuttavia.

Kunnioitan itsekin ihmis- ja lastenoikeuksia enkä usko, että kovin moni 12-vuotias lapsi on valmis päättämään kenen kanssa harrastaa seksiä. En kannata puolueen ideologiaa, mutta haluan, että jokaisella on mahdollisuus ajaa itselleen tärkeäksi kokemaansa asiaa. Puolueen ajama asia tuskin olisi mennyt läpi millään tasolla ja hyvä niin, mutta pääasia on, että heillä on oikeus ehdottaa muutosta.

Sitä paitsi seksi alaikäisen tai eläimen kanssa ei ole yksioikoisesti väärin. Mistä voi tietää milloin lapsi on liian nuori päättääkseen itse siitä kenen kanssa harrastaa seksiä? Eiväthän kaikki 18 vuotta täyttäneetkään ole kykeneviä päättämään tällaisista asioista. Ihmiset kehittyvät eri tahtiin. Entä jos eläin haluaakin harrastaa seksiä ihmisen kanssa? Mutta mistä sen voi tietää? Onko eläin kykenevä päättämään tällaisista asioista?

Loppujen lopuksi seksi saman sukupuolen kanssa on luonnottomampaa kuin pedofilia. Pedofilia vain on laitonta ymmärrettävistä syistä, mutta 12-vuotiaalla voi olla jo toimivat lisääntymiseen tarvittavat elimet kun taas homot eivät voi lisääntyä keskenään. Toisaalta voiko nykyään enää ajatella, että mikä on luonnotonta ja mikä ei. Nyky-yhteiskunta on niin monella muullakin tapaa hyvin luonnoton.

Vastaukset

kekkuli

#184

2011-05-10 14:59:19

JOo, suomellahan onkin päätäntä valta eu:n asioista? vai onko täällä nyt joku vakavissaan sitä mieltä, että jos saksa nyt katsoo, että suomen pitää antaa rahat sille? niin näin on tehtävä? tjoo :D

Tja pedofiili hysteriassanne voisitte, miettiä myös sitä, että jos eläin kykenee saamaan lapsen, niin sitä kutsutaan aikuiseksi ihmiset jatkaa vielä sitä lapsuutta 6v+ ja onhan ne haaveillu lammikon tälläkin puolen täysi-ikäisyyden nostamista 21v...