Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#19700 Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

30.08.2013 07:37

#19692: - Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne Älä ole ennakkoluuloinen. Etsi totuutta!

Yritä suvaita toisia ihmisiä. Suvaitse nykyinen lainsäädäntö ja naisen ja miehen välinen julkinen avioliitto. Voisitko sinä sietää ja hväksyä sitä, että nykyinen lainsäädäntö ja avioliitto kuuluu vain ja ainoastaan naisen ja miehen väliselle liitolle. Miksi sinä sitten olet suvaitsematon? Suvaitse toisille se ja opettele olemaan tyytyväinen rekisteröityyn parisuhteeseen, jos sinulla ei muuta mahdollisuutta ole, niin keksi itsellesi ja parillesi uusi nimi!

Vastaukset

vieras

#19701 Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-08-30 07:46:52

#19700: vieras - Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne  Älä kitise, alistu!

 

Epätasa-arvo täytyy siis hyväksyä, koska laki on kehno. Homekouluissa työskentelevien opettajien ja koululaisten tulee tyytyä astmaan ja muihin sairauksiin altistavaan sisäilmaan, koska voimassa oleva laki ei anna mahdollisuutta korjata sisäilmaongelmia heti. Osa-aikatyöntekijöiden tulee tyytyä nykyiseen lainsuojattomaan asemaansa, koska laki suojelee kunnolla vain kokopäivätyöntekijöitä. Lasten täytyy sopeutua perheväkivaltaan, koska nykyinen lastensuojelulaki ei anna viranomaisille mahdollisuutta puuttua ongelmiin.

 

Lainsäädäntöä ei tietenkään ole tarkoitettu kehitettäväksi ja muutettavaksi, koska se on kiveen hakattu. Myös Raamattu sanoo näin. Rukoilkaamme.